Solanke tekent contract bij Vitesse

Nadat de Engelsman vanochtend al meetrainde met de selectie van Peter Bosz, tekende de aanvaller vanmiddag een contract op Papendal. In afwachting van de administratieve procedure bij FIFA is Solanke de komende weken nog niet speelgerechtigd, maar mag hij wel meetrainen met de selectie.

De aanvaller heeft een grote naam als doelpuntenmaker en speelde voor de Engelse nationale teams O16, O17 en O18. 

Vorig jaar tekende hij een contract bij Chelsea FC, waar hij als 8-jarig talent binnenkwam. De aanvaller van het beloftenteam van Chelsea werd geboren in Reading en wordt komende maand 18 jaar. Hij was vorig jaar topscorer in de UEFA Youth League, waarin hij in vijf van de zes groepswedstrijden scoorde. Chelsea won de UEFA Youth League uiteindelijk door in de finale FC Shakhtar Donetsk te verslaan.

Afgelopen seizoen werd Solanke de jongste speler die namens Chelsea FC zijn debuut maakte in de UEFA Champions League tijdens de wedstrijd tegen Maribor op 21 oktober 2014.
image

 

Reacties (64)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Of deze jongen direct het gewenste niveau heeft?! Denk t niet...had liever kenedy gezien. Nu nog een linksback...laat vitesse Emanuelson maar een contract geven :-) Mo lees je mee??

Wow!!! Toptalent! Hopelijk wil hij voor Vitesse spelen komend seizoen. Inderdaad nog een linksback en we gaan echt voor een prijs dit seizoen!

<span class="blockquote">Wow!!! Toptalent! Hopelijk wil hij voor Vitesse spelen komend seizoen. Inderdaad nog een linksback en we gaan echt voor een prijs dit seizoen!</span><br /> Niet te optimistisch Henriw. Vitesse heeft op dit moment een leuk team en met twee versterkingen erbij waarsschijnlijk een nog beter team. Toch moeten wij onthouden dat Vitesse ook een HEEL erg jong team heeft en bij jonge spelers gaat het vaak met vallen en opstaan. We zullen veel leuke wedstrijden te zien krijgen maar ook zeker een paar wedstrijden waarin die jonge gasten door het ijs zakken. Hopenlijk zakken die gasten niet door het ijs in belangrijke wedstrijden als tegen NEK, Ajax en Feyenoord. Ik verwacht dit jaar een eindrangschikking in de top 7 met als uitschieter naar beneden plek 7 en als uitschieter naar boven plek 3. Hoewel die jongens af en toe hun slechste kan op het veld zullen gaan laten zien verwacht ik toch een mooi maar vooral een heel leuk seizoen !

Ik ben hier absoluut niet blij mee, waarom is in godesnaam brown dan gehuurd? Niet om op rechtsvoor ibarra en rashica in de weg te zitten hoop ik. Had brown dan gewoon bij chelsea gelaten 5 huurlingen is belachelijk. Dit is geen goed beleid, djurdjevic gaat nu wss proberen een transfer te forceren en ibarra en rashica krijgen geen kansen omdat brown op rechtsvoor moet spelen. Weet je wat goed beleid was geweest? Als ze brown niet hadden gehuurd en de zwaar overbodige dauda had verkocht! Dan had je geld gehad om zelf een linksback als durmisi, meijers, lukaku, of emanuelson te halen.

Het huren van Brown staat toch los van het huren van een spits? Brown is immers geen pure spits. Solanke wel. Of het een goed beleid is, moet nog blijken. Als die jongens van net zoveel invloed kunnen zijn als een Traoré het laatste halfjaar, moet je blij zijn dat je dat soort talenten kunt huren. Die conclusie kun je nu alleen nog niet trekken, pas na een halfjaar. Al duurde het bij Traoré nog langer voordat ie echt zijn stempel op het spel van Vitesse drukte. Ik hoop alleen wel dat dit soort jongens dan minstens 2 seizoenen blijven, net als Traoré, Kalas, Van Aanholt. Zodat je niet continu blijft veranderen van huurspelers en je wel enigszins aan een team kunt bouwen.

Klopt maar wellicht wordt dauda nog verkocht

Lees dat ie 12 goals en 4 assists had in 9 duels in de UEFA Youth League vorig seizoen. Dan kun je in elk geval wel wat. Dat is een competitie met de beste jeugdteams van Europa. De Champions League van de jeugd zeg maar.

dat Uros einde oefening zou worden zodra er serieuze concurrentie zou komen zat er dik in. <br /> zoals zovaak gezegd, is Uros mentaal niet klaar voor het "echte" werk. niet in een team met duidelijke opdrachten en een vereiste discipline om deze uit te voeren. perfect als pinchhitter of in de spits bij een degradatie-kandidaat; lekker alles-of-niets spelen, zonder duidelijk plan.<br /> <br /> als deze daadwerkelijk komt ben ik daar erg blij mee, denk voor nu de beste spitsen-oplossing. over Rashica maak ik me geen zorgen, deze gaat de concurrentie maar aan en aan wallace/diks kon je zien dat Bosz gewoon de meest geschikte opstelt.<br /> Ibarra is geen meerwaarde binnen het spel van het huidige Vitesse, kon je vorig seizoen al zien. proberen te verkopen dus. of zet hem op de plek van Achenteh; verdedigd sowieso beter ;-)

<span class="blockquote">Lees dat ie 12 goals en 4 assists had in 9 duels in de UEFA Youth League vorig seizoen. Dan kun je in elk geval wel wat. Dat is een competitie met de beste jeugdteams van Europa. De Champions League van de jeugd zeg maar.</span><br /> <br /> Op basis van een filmpje met all goals 2014-2015 maakte hij vorig jaar in totaal 41 doelpunten! Ik weet niet wat we met deze gozer moeten maar ik hoop dat ze uros verhuren in de Eredivisie (met terughaaloptie in de winter), zodat hij een seizoen 34 wedstrijden kan gaan spelen en er volgend jaar kan staan als eerste spits. Gun het die jongen wel om te spelen.

<span class="blockquote">dat Uros einde oefening zou worden zodra er serieuze concurrentie zou komen zat er dik in. <br /> zoals zovaak gezegd, is Uros mentaal niet klaar voor het "echte" werk. niet in een team met duidelijke opdrachten en een vereiste discipline om deze uit te voeren. perfect als pinchhitter of in de spits bij een degradatie-kandidaat; lekker alles-of-niets spelen, zonder duidelijk plan.<br /> <br /> als deze daadwerkelijk komt ben ik daar erg blij mee, denk voor nu de beste spitsen-oplossing. over Rashica maak ik me geen zorgen, deze gaat de concurrentie maar aan en aan wallace/diks kon je zien dat Bosz gewoon de meest geschikte opstelt.<br /> Ibarra is geen meerwaarde binnen het spel van het huidige Vitesse, kon je vorig seizoen al zien. proberen te verkopen dus. of zet hem op de plek van Achenteh; verdedigd sowieso beter ;-)</span><br /> <br /> Ibarra heeft ook nog maar een eenjarig contract, dus eigenlijk is verpatsen, gezien de financiële situatie van Vitesse, de enige oplossing deze zomer. Vind het wel zonde hoor, want een Ibarra in vorm zorgt altijd voor dreiging ook al is z'n rendement niet hoog.

<span class="blockquote">dat Uros einde oefening zou worden zodra er serieuze concurrentie zou komen zat er dik in. <br /> zoals zovaak gezegd, is Uros mentaal niet klaar voor het "echte" werk. niet in een team met duidelijke opdrachten en een vereiste discipline om deze uit te voeren. perfect als pinchhitter of in de spits bij een degradatie-kandidaat; lekker alles-of-niets spelen, zonder duidelijk plan.<br /> <br /> als deze daadwerkelijk komt ben ik daar erg blij mee, denk voor nu de beste spitsen-oplossing. over Rashica maak ik me geen zorgen, deze gaat de concurrentie maar aan en aan wallace/diks kon je zien dat Bosz gewoon de meest geschikte opstelt.<br /> Ibarra is geen meerwaarde binnen het spel van het huidige Vitesse, kon je vorig seizoen al zien. proberen te verkopen dus. of zet hem op de plek van Achenteh; verdedigd sowieso beter ;-)<br /> <br /> Ibarra heeft ook nog maar een eenjarig contract, dus eigenlijk is verpatsen, gezien de financiële situatie van Vitesse, de enige oplossing deze zomer. Vind het wel zonde hoor, want een Ibarra in vorm zorgt altijd voor dreiging ook al is z'n rendement niet hoog. </span><br /> <br /> Alleen is Ibarra maar 1 seizoen in vorm geweest, toen we erg op de counter speelden (Rutten). Nu is het gewoon al twee jaar een blind paard.

Het zal een goede speler wezen en als hij zo goed is als jullie zeggen is hij welkom maar 5 Huurlingen is toch te gek. Hoe ga je deze club opbouwen vraag ik mij onderhand af maak er gewoon FC Vitesse Chelsea van dus naams verandering. Wie wil hier nog heen de eigen spelers krijgen geen kans meer. Het beleid dat gevoerd word deugd gewoon niet.

<span class="blockquote">Het zal een goede speler wezen en als hij zo goed is als jullie zeggen is hij welkom maar 5 Huurlingen is toch te gek. Hoe ga je deze club opbouwen vraag ik mij onderhand af maak er gewoon FC Vitesse Chelsea van dus naams verandering. Wie wil hier nog heen de eigen spelers krijgen geen kans meer. Het beleid dat gevoerd word deugd gewoon niet. </span><br /> <br /> Ze zullen vast niet alle 5 in de basis staan. Ik verwacht hooguit 2 misschien soms 3 en de rest op de bank.

ben erg blij met dit enorme talent. Heb beelden bekeken en hij scoort super makkelijk. Ondanks zijn leeftijd, 17 bijna 18 wel 185 en 75 kg , dus fysiek staat hij ook zijn mannetje. Jammer voor uros maar hij heeft toch geen vertrouwen van bosz.<br /> Heb geen problemen met 5 huurlingen. Worden toch niet tegelijk allemaal opgesteld.<br /> Alleen een linksback moet er echt komen .

Rashica is 1000 x beter dan brown maar het is echt wel de bedoeling dat aldeze huurlingen een x hoeveelheid aan speeltijd krijgen. Dus brown zal de voorkeur krijgen boven rashica en ibarra, zoals ook al tegen The Saints bleek. Een extra spits is opzich prima, maar bosz ziet schijnbaar in brown een buitenspeler en daar hebben we er al 4 van met dubbele bezetting: nathan, oliinyk voor linksvoor en ibarra plus rashica voor rechtsvoor. Tenzij natuurlijk ibarra en dauda nog verkocht worden, maar met deze slappe technische leiding is dat niet verwachten.

Zelfs onze grootste tegenstander kan bij Chelsea terecht word steeds gekker hier.<br /> <br /> <br /> NEC heeft komend seizoen een speler van Chelsea in de gelederen. Todd Kane (21) wordt voor één jaar gehuurd van de Londense topclub, meldt Omroep Gelderland rechtsback.

<span class="blockquote">Rashica is 1000 x beter dan brown maar het is echt wel de bedoeling dat aldeze huurlingen een x hoeveelheid aan speeltijd krijgen. Dus brown zal de voorkeur krijgen boven rashica en ibarra, zoals ook al tegen The Saints bleek. Een extra spits is opzich prima, maar bosz ziet schijnbaar in brown een buitenspeler en daar hebben we er al 4 van met dubbele bezetting: nathan, oliinyk voor linksvoor en ibarra plus rashica voor rechtsvoor. Tenzij natuurlijk ibarra en dauda nog verkocht worden, maar met deze slappe technische leiding is dat niet verwachten. </span><br /> <br /> Ze krijgen alleen speeltijd als ze goed genoeg zijn. Dat is de afgelopen seizoenen toch wel gebleken. McEachran kwam vorig seizoen alleen in de laatste weken echt aan spelen toe toen we met blessures/schorsingen kwamen te zitten bij Pröpper en Vejinovic en Wallace werd uit de basis gespeeld door een 17-jarige en kwam pas aan het einde van het seizoen weer aan spelen toe als rechtsbuiten. En zo zijn er wel meer voorbeelden geweest de afgelopen jaren met een Davila bijv die uiteindelijk maar 1,5 potje mee deed.

het is een keuze, wil je meedoen voor de plekken 3,4,5 met huurlingen. of wil je spelen voor plekken 13,14,15 met volledige eigen kweek/spelers...<br /> het zal komende seizoenen mss wat pijnlijk zijn om eigen spelers te moeten zien gaan, maar tegelijk zet je wel de nieuwe standaard waar over een aantal seizoenen de eigen spelers aan (moeten) voldoen. door nu de lat (kunstmatig dmv huurlingen) hoog te leggen zal er een natuurlijk schifting plaatsvinden die in de toekomst je eigen niveau aanzienlijk hoger brengt. of Nederland groot genoeg is voor een top4 ipv top3 is een ander verhaal. afgelopen seizoenen is gebleken dat je eigenlijk niet eens van een top3 kan spreken, maar eigenlijk zijn er maar 2 clubs van (eigen)niveau in Nederland; Ajax & PSV.<br /> <br /> en gaan we nu echt zeggen dat we het erg vinden dat Oliinyk, Ibarra, Liefting, Osman, Uros, Dauda e.d. nu hun basisplek zien verdwijnen?! dit zijn niet de spelers die ik dit seizoen het verschil zie maken.<br /> bovendien zijn veel huurlingen directe concurrenten van elkaar, dat zal Chelsea ook zien.<br /> ook zullen de beloftes nu sterker staan, in mijn ogen de belangrijkste stap dit seizoen; kampioen worden met de beloftes. dan hem je een jupiler-club volgend seizoen, wat in de lijn van huidig beleid past!!

Ik vind 5 huurlingen ook te veel maar ze hebben met deze spits wel de jackpot, als je hem ziet denk je dat hij 24 is met een dodelijke blik, stuur Baker, Brown en Nathan maar weer terug want met Solanke en Pantic die ik zeer hoog heb zitten ben ik al tevreden, baker zit straks Yeini in de weg en Brown zit Rashica in de weg, dus nu nog een linksback en we zijn klaar.

Dit is inderdaad wel de goaltjesdief die we missen, maar ik ben bang dat hierdoor brown rashica in de weg gaat staan. Ik ben namelijk totaal niet onder de indruk van die brown, hij mist de snelheid voor die rechtsvoor positie die rashica juist wel heeft.

Ag waar heeft chelsea geen spelers.<br /> Ze zijn zo ziekelijk rijk dat ze alles wat btje talent heeft opkopen voor de zekerheid.<br /> En als het wat wordt is het mooi meegenomen en dat nu Nekt een speler van chelsea huurt kan gebeuren als je over zoveel spelers beschikt.

Ik heb hem vanmorgen op de training mogen zien. Waar we eerst dachten het genoegen met Kennedy te hebben bleek later dat het Solange was. En wat hij liet zien stemde vrolijk. Een best lange slanke speler. Hij is handig aan de bal en behoorlijk snel. Maakt echt een prima indruk. <br /> Overigens speelde Rashika in de spits bij het partijtje. Geweldige drive en ontzettend snel en handig. Ik heb hem al in mijn hart gesloten.<br /> En het mooiste van vanmorgen......Leerdam links back. Achenteh eindelijk gepasseerd.

Ik heb toch sterk het idee dat het belofte team een impuls moet krijgen om absoluut kampioen te worden.<br /> Zo krijgt zowel Vitesse als Chelsea meer mogelijkheden om spelers te laten groeien. Goed bezig!<br /> <br /> Natuurlijk jammer dat het geen eigen spelers zijn. So what, het is wat het is. Beter dan met Nek om degradatie spelen.<br /> En goed trouwens dat zij er nu ook eentje van Chelsea hebben. Kunnen ze niets meer zeggen.

Meer opties voor Bosz. Prima dus als dit rond komt. In een elftal met veel jongere spelers is het goed om genoeg kwalitatief vergelijkbare opties te hebben. Anders vergooi je makkelijk veel punten aan het eind van zo'n seizoen. Niet iedere Chelsea speler zal telkens een basisplaats krijgen of elke wedstrijd minuten maken. Ik verwacht ook dat 2 of soms drie van hen bij Jong Vitesse eerst nog wat speeltijd krijgen. <br /> Wie uiteindelijk de basisspits wordt valt nog te bezien. Ik denk wel dat Rashica voldoende drive en overtuiging van zichzelf heeft om zich op één van de drie aanvallende posities in de basis te spelen. Ik denk dat vooral Ibarra en Oliinyk voor hun plekje moeten vrezen. Het zal me niet verwonderen dat in ieder geval nog één van hen vertrekt.<br /> Uros Djurdjevic is een groot vraagteken aan het worden. Jong Vitesse ontgroeid en tot nu toe te weinig rendement bij Vitesse 1... Helemaal eerlijk is deze constatering niet, want hij heeft alleen de moeilijke wedstrijdfases gespeeld of in een nog niet ingespeeld team. Ik hoop dat hij blijft en knokt voor wat hij waard is. <br /> Chelsea bereidt naast het bod op de back van Augsburg ook een bod op een linksback uit Engeland voor. Dat zou dan betekenen dat bij aankoop van die beide linksbacks Nathan Ake vrijwel zeker verhuurd gaat worden. Hij speelde ook in de loan-selectie van Chelsea afgelopen week. Dat is de groep spelers waarvoor de club een plekje buiten Chelsea voor aan het zoeken is...<br /> <br /> Rechtsback Kane wordt door Chelsea mogelijk aan ajax of nek verhuurd.. Dat is dan ook wel weer opmerkelijk!

Net filmpjes van hem gezien:<br /> Mooie technische speler? Absoluut niet.<br /> Scorende spits, afmaker, altijd op de goede plek staan? Absoluut wel.<br /> <br /> Is dat niet wat we allemaal wenste?<br /> O ja, de andere helft van de wens was een vervanger voor die tuinkabouter.

<span class="blockquote">Ik heb hem vanmorgen op de training mogen zien. Waar we eerst dachten het genoegen met Kennedy te hebben bleek later dat het Solange was. En wat hij liet zien stemde vrolijk. Een best lange slanke speler. Hij is handig aan de bal en behoorlijk snel. Maakt echt een prima indruk. <br /> Overigens speelde Rashika in de spits bij het partijtje. Geweldige drive en ontzettend snel en handig. Ik heb hem al in mijn hart gesloten.<br /> En het mooiste van vanmorgen......Leerdam links back. Achenteh eindelijk gepasseerd.</span><br /> <br /> <br /> Mooiste post van deze dag!<br />

<span class="blockquote">Meer opties voor Bosz. Prima dus als dit rond komt. In een elftal met veel jongere spelers is het goed om genoeg kwalitatief vergelijkbare opties te hebben. Anders vergooi je makkelijk veel punten aan het eind van zo'n seizoen. Niet iedere Chelsea speler zal telkens een basisplaats krijgen of elke wedstrijd minuten maken. Ik verwacht ook dat 2 of soms drie van hen bij Jong Vitesse eerst nog wat speeltijd krijgen. <br /> Wie uiteindelijk de basisspits wordt valt nog te bezien. Ik denk wel dat Rashica voldoende drive en overtuiging van zichzelf heeft om zich op één van de drie aanvallende posities in de basis te spelen. Ik denk dat vooral Ibarra en Oliinyk voor hun plekje moeten vrezen. Het zal me niet verwonderen dat in ieder geval nog één van hen vertrekt.<br /> Uros Djurdjevic is een groot vraagteken aan het worden. Jong Vitesse ontgroeid en tot nu toe te weinig rendement bij Vitesse 1... Helemaal eerlijk is deze constatering niet, want hij heeft alleen de moeilijke wedstrijdfases gespeeld of in een nog niet ingespeeld team. Ik hoop dat hij blijft en knokt voor wat hij waard is. <br /> Chelsea bereidt naast het bod op de back van Augsburg ook een bod op een linksback uit Engeland voor. Dat zou dan betekenen dat bij aankoop van die beide linksbacks Nathan Ake vrijwel zeker verhuurd gaat worden. Hij speelde ook in de loan-selectie van Chelsea afgelopen week. Dat is de groep spelers waarvoor de club een plekje buiten Chelsea voor aan het zoeken is...<br /> <br /> Rechtsback Kane wordt door Chelsea mogelijk aan ajax of nek verhuurd.. Dat is dan ook wel weer opmerkelijk!</span><br /> <br /> <br /> Ik ben het helemaal met je eens m.b.t. Djurdjevic.<br /> Heeft nog geen echte kans gehad.<br /> Tegen Southampton geen enkele voorzet gekregen..wellicht past hij gewoon niet in het systeem zoals Bosz speelt.<br /> Jammer, want ik denk nog steeds dat hij een topper in wording is.

Willem2 - Vitesse geschrapt!?<br />

PS Solanke traint alleen nog maar mee. Er is nog niets getekend!

<span class="blockquote">Ik ben het helemaal met je eens m.b.t. Djurdjevic.<br /> Heeft nog geen echte kans gehad.<br /> Tegen Southampton geen enkele voorzet gekregen..wellicht past hij gewoon niet in het systeem zoals Bosz speelt.<br /> Jammer, want ik denk nog steeds dat hij een topper in wording is.</span><br /> <br /> JE zegt het eigenlijk zelf al hij past gewoon niet in het systeem Vitesse heeft een spits nodig die ook met de bal aan de voet wat kan en liefste ook nog met de rug naar de goal als aanspeel punt kan spelen en dat kan djurdjevic niet.

<span class="blockquote">Het zal een goede speler wezen en als hij zo goed is als jullie zeggen is hij welkom maar 5 Huurlingen is toch te gek. Hoe ga je deze club opbouwen vraag ik mij onderhand af maak er gewoon FC Vitesse Chelsea van dus naams verandering. Wie wil hier nog heen de eigen spelers krijgen geen kans meer. Het beleid dat gevoerd word deugd gewoon niet. </span><br /> Dit is natuurlijk veel te kort door de bocht, vind je niet.

Ik hoop dat je inmiddels toch ook wel gezien hebt dat Djurdjevic tekort komt (hoeveel inzet en passie hij ook brengt), dus goede aankoop deze nieuwe spits !<br /> <br /> <span class="blockquote">Het zal een goede speler wezen en als hij zo goed is als jullie zeggen is hij welkom maar 5 Huurlingen is toch te gek. Hoe ga je deze club opbouwen vraag ik mij onderhand af maak er gewoon FC Vitesse Chelsea van dus naams verandering. Wie wil hier nog heen de eigen spelers krijgen geen kans meer. Het beleid dat gevoerd word deugd gewoon niet. </span><br />

<span class="blockquote">Ik heb hem vanmorgen op de training mogen zien. Waar we eerst dachten het genoegen met Kennedy te hebben bleek later dat het Solange was. En wat hij liet zien stemde vrolijk. Een best lange slanke speler. Hij is handig aan de bal en behoorlijk snel. Maakt echt een prima indruk. <br /> Overigens speelde Rashika in de spits bij het partijtje. Geweldige drive en ontzettend snel en handig. Ik heb hem al in mijn hart gesloten.<br /> En het mooiste van vanmorgen......Leerdam links back. Achenteh eindelijk gepasseerd.<br /> <br /> <br /> Mooiste post van deze dag!<br /> </span><br /> <br /> Gelukkig lijkt Peter Bosz nu voor goed genezen van Achenteh. Ik hoop dat hij Leerdam als linksback probeert.

<span class="blockquote">PS Solanke traint alleen nog maar mee. Er is nog niets getekend!</span><br /> <br /> Dat komt echt nog wel goed. Zelfde wijze als Pantic. Afspraak is al gemaakt dus alvast mee laten trainen zodat ie kan wennen aan z'n nieuwe omgeving in afwachting van het papierwerk.

Ik vind ook, dat het grote aantal huurlingen van Chelsea de spuigaten uitloopt. Waarom hebben we eigenlijk een jeugdafdeling als onze eigen jeugd door de talenten van Chelsea niet/nooit aan de bak komen. 3 huurlingen moet echt het maximum worden bij Vitesse, want 5 is echt teveel van het goede. Vitesse gaat anders zijn identiteit verliezen en dat willen we toch niet!

Blijf fan van djurdjevic. Een speler met enorm veel inzet, fysiek sterk en sterke drang naar de goal. Krijgt geen eerlijke kans. <br /> Ten Southampton niet een voorzet van de flanken. Toch hoop ik dat dit talent definitief ingelijfd kan worden door vitesse .<br /> Nu nog een opvolger voor die tuinkabouter accenteh en wij hebben een goede selectie.<br /> Misschien wel goed dat de wedstrijd tegen Willem 2 niet doorgaat drie dagen naar de game tegen Southampton .<br /> Dan hebben ze nog een extra week om ingespeelden te raken voor de,competitie .<br />

Het elftal wordt zo wel heel erg jong. Ik hoop dat het wat is.

<span class="blockquote">Ik vind ook, dat het grote aantal huurlingen van Chelsea de spuigaten uitloopt. Waarom hebben we eigenlijk een jeugdafdeling als onze eigen jeugd door de talenten van Chelsea niet/nooit aan de bak komen. 3 huurlingen moet echt het maximum worden bij Vitesse, want 5 is echt teveel van het goede. Vitesse gaat anders zijn identiteit verliezen en dat willen we toch niet!</span><br /> <br /> ja Theo je hebt gelijk. Er is echter wel een MAAR aan verbonden. Het niveau van die jeugdspelers moet dan wel van dien aard zijn dat ze klakkeloos de hiaten kunnen opvullen.<br /> Heb vorige week de oefenwedstrijd van Jong Vitesse in Mill gezien maar het niveau van dit team is in vergelijking met die van afgelopen seizoen behoorlijk laag; en dan zeg ik het nog netjes.<br /> <br /> neen, dan mogen we toch wel heel erg dankbaar zijn met deze samenwerking en vooral omdat nu de echt grootte talenten naar ons worden doorgestuurd. Ik heb er in ieder geval zin in; eerst donderdag en dan de competitie.<br /> En wie weet worden we donderdagavond nog aangenaam verrast.

Mooi hij komt definitief , net door Chelsea wereldkundig gemaakt dat hij is verhuurd aan Vitesse! Top.

Solanke is ook hét maatje van Izzy Brown waarvan we denk ik nog niet het beste van hebben gezien, Nathan schijnt nog steeds een fletse indruk te maken dus als Solanke in de basis komt lijkt me Rashica op links te komen.

Mag hij de komende weken nog niet spelen maar wel vast meetrainen , sinds wanneer duurt het weken om het papier werk in orde te maken ......

<span class="blockquote">Ik vind ook, dat het grote aantal huurlingen van Chelsea de spuigaten uitloopt. Waarom hebben we eigenlijk een jeugdafdeling als onze eigen jeugd door de talenten van Chelsea niet/nooit aan de bak komen. 3 huurlingen moet echt het maximum worden bij Vitesse, want 5 is echt teveel van het goede. Vitesse gaat anders zijn identiteit verliezen en dat willen we toch niet!</span><br /> <br /> Als je een beetje logisch nadenkt zou je weten dat onze hele jeugdopleiding jaren lang is leeg gehaald en nu in de laatste 2-3 jaar word er weer aandacht aan besteed, dan is het ook logisch dat het jaren duurt voordat je er weer de vruchten van plukt al heb je met diks de eerste vrucht al geplukt.

Heeft iemand Nathan bij Jong Vitesse of op de training gezien ? Is hij goed genoeg.....? Verder id dit een hele goede versterking. Een echte nummer 9. Over Brown kunnen we eigenlijk nog niet veel zeggen. Maar die is denk ik de minste van alle huurlingen. Pantic vind ik echt geweldig. Ik hoop dat tegen Southampton Rashica de kans krijgt, helaas voor Uros maar hij is er ( nog ) niet klaar voor. 3 spitsen is te veel, hopelijk kunnen ze Dauda verkopen. Alleen nog onze tuinkabouter vervangen voor Ake, en dan zijn we helemaal klaar voor de competitie

Wat zal Ajax balen van al die contractspelers. Waren het maar huurspelers, dan had Ajax ze allemaal de deur kunnen wijzen volgend jaar !!!!!!!<br /> Wat een K ploeg

Zet de Goals van Djurdjevic maar eens op een rij dat is ook om te watertanden. Jammer voor hem hij heeft tegen Southampton weer geen eerlijke kans gehad. Maar als het dan Solanka moet worden het zij zo.