Vriendschappelijk duel tussen de Gelderlander en Vitesse

Dinsdag 18 mei jl. ontving Vitesse een selectie van dagblad de Gelderlander. Het duel werd door Vitesse met 1-0 gewonnen.

Tussen de journalisten en redacteurs stonden ook Vitesse-spelers Civard Sprockel, Santi Kolk, Ronald Graafland en Presikhaaf-trainer Dennis van Beukering. Ook Vitesse zelf kon op versterking rekenen van voormalig international Marc van Hintum, assistent-trainer Hans van Arum, RvC-lid Henk-Jan Donderwinkel en voorzitter Maasbert Schouten.

Onder leiding van scheidsrechter Adrie van der Beek en grensrechters Marco Kamphuis en Alexander Büttner gingen de twee teams gelijk op. Tegen het eind van de eerste helft wist Paul Verhaegh de 1-0 te scoren. In de tweede helft was er nog een fraai schot van Van Hintum, helaas stond de paal de 2-0 in de weg. Eindstand 1-0. 

Het duel was op initiatief van technisch directeur Marc van Hintum georganiseerd.

Kijk in het fotoalbum (kopje ' Media' ) naar een fotoreportage. Klik op de foto om direct naar de fotopagina te gaan.

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen