Vakantiebestemmingen selectie

Nog een paar dagen en dan zit het seizoen 2009|2010 er officieel op voor de selectie. Terwijl Lasse Nilsson de indivuele training bijna heeft afgerond, zijn medespelers bezig met hun vakantieadres. Een overzicht.

Lasse Nilsson is volledig hersteld van zijn achillespeesblessure en heeft zijn individuele training afgerond. De 27-jarige Zweed traint de laatste week voor de vakantie nog volledig mee met de hoofdmacht, terwijl Sinan Kaloglu en Kevin van Diermen in Sportmedisch Centrum Zeist revalideren van hun langdurige blessures.

Na ruim vijf weken is Wiljan Pluim verlost van zijn loopgips. “Eindelijk dat gips eraf, eerst die voet maar eens goed wassen!”, aldus Pluim. “Ik begon deze week met de individuele training en ik hoop snel weer wedstrijdfit te zijn, ook al is het seizoen voorbij. Tussendoor ga ik ook nog een weekje naar Marmaris in Turkije. En dan beginnen we fit en uitgerust aan het nieuwe seizoen. Ik heb er nu al weer zin in!”

Niet alleen de 20-jarige aanvaller gaat er een weekje tussenuit. Zo gaat doelman Piet Velthuizen een week met zijn vriendin naar de Malediven. Zijn vriendin, Kim Sanders, is woensdagavond trouwens om 22.00 uur te zien in het Net5 programma “Engelen van Oranje”. Hierin is te zien hoe zij zich, samen met vier andere spelersvrouwen, inzet voor SOS-kinderdorpen in Afrika.

Verdediger Jeroen Drost maakt er een echte familievakantie van. “Wij gaan een paar dagen naar Disneyland in Parijs” vertelt de vader van drie. “Misschien nog een paar dagen Center Parcs, de ‘twins’ zijn nog te jong om ver mee te reizen.” 

Verschillende spelers halen de gelegenheid aan om familie en vrienden te bezoeken. Zo gaat Onur Kaya naar Istanbul en geniet Santi Kolk van zijn tijd in Den Haag. “Heerlijk om niet elke dag op en neer te rijden tussen Den Haag en Arnhem. Ik zou ook nog een paar dagen naar Sardinië gaan, maar ik hoorde dat de trainer [Theo Bos, red.] ook gaat, misschien wat anders zoeken dus”,  zegt de Hagenees met een lach en een knipoog.

Niet iedereen heeft al concrete vakantieplannen. Aanvoerder Civard Sprockel heeft nog niks gepland en ook Alexander Büttner heeft nog geen duidelijkheid. “Ik wil graag naar Spanje, het is alleen even afwachten of mijn vriendin vrij kan krijgen van haar werk. Zo niet dan moet ik nog even kijken wat ik ga doen.”

Natuurlijk heeft ook clubsymbool Hertog II vakantie. In de zomermaanden wisselt hij van veren, over vijf, zes jaar heeft Hertog II zijn kenmerkende witte kop en gele snavel. Trainer Gerard van den Brink heeft een speciaal trainings- en voederprogramma opgesteld om te zorgen dat de zeearend fit blijft en toch ook uitgerust voor het volgende seizoen.  Donderdag 20 mei is Hertog II voor het laatst dit seizoen te zien bij sc Harskamp – Vitesse, aftrap 19.00 uur

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen