Wiljan Pluim langer bij Vitesse

Wiljan Pluim blijft langer verbonden aan Vitesse. De aanvaller zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een contract dat hem tot juni 2013 aan de Arnhemmers verbindt.

Wiljan Pluim blijft langer verbonden aan Vitesse. De aanvaller zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een contract dat hem tot juni 2013 aan de Arnhemmers verbindt. In de bestuurskamer waren donderdag 11 maart de speler zelf, zijn zaakwaarnemer Robert Postma, algemeen directeur Paul van der Kraan en technisch directeur Marc van Hintum aanwezig. Daarnaast meldde een ruime afvaardiging van de media zich om met Wiljan Pluim over zijn contractverlening te praten.

Marc van Hintum: "Het is voor Vitesse fantasisch om een speler uit de eigen opleiding langer aan je te binden. In het recente verleden is dat met een speler als Nicky Kuiper niet gelukt. Wiljan ontwikkelt zich uitstekend en in plaats van een speler in juni te hebben waar het contract van afloopt zijn we voorlopig nog niet van hem af. Dat is goed voor de speler en goed voor Vitesse."

Pluim: "Vitesse is mijn club. Ik voetbal hier al negen jaar en heb de jeugdopleiding doorlopen. Ondanks de interesse van andere clubs heb ik het gevoel dat ik mij bij Vitesse nog voldoende kan ontwikkelen. Ik wil in Arnhem blijven voetballen en op die manier een eventuele grotere stap te maken."

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen