Vitesse in beroep tegen straf Peter Bosz

Vitesse tekent vandaag beroep aan tegen de straf van vier wedstrijden uitsluiting die trainer Peter Bosz vanochtend door de tuchtcommissie van de KNVB kreeg opgelegd.

Vitesse heeft met verbazing kennis genomen van deze beslissing. Naar de mening van Vitesse is gisteren tijdens de zitting onder andere aangetoond dat de verklaringen van de arbitrage niet in overeenstemming zijn met de werkelijkheid. Vitesse wacht nog op het gemotiveerde vonnis van de tuchtcommissie.

Reacties (9)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Uitstekende zet van Vitesse en Peter Bosz.
Het zou de KNVB en alles wat daar omheen hangt (met voorop het scheidsrechterskorps) sieren als ze eens toegaven dat ze een pesthekel aan Vitesse hebben door de link met Chelsea en de Russen. dan weten we dat en kunnen we er rekening mee houden!!

Goed dat Vitesse en Bosz eens ruggengraat tonen. Al zal dit zeker gevolgen ( nog meer dubieuze beslingen van scheidsrechters ten nadelen van Vitesse ) gaan hebben. Toch ben ik blij dat de club eindelijk eens ballen toont.

Vitesse heeft al genoeg over zich heen laten lopen door de Koninklijke naaiers voetbal bond, Ado uit vorig seizoen op die akker, beker tegen Ajax in Emmen schieten me zo te binnen en recent die vreemde beslissingen in ons nadeel bij Feyenoord en Utrecht, dus nu maar eens vol op de tegenaanval tegen die fossielen in Zeist, die Makkelie is trouwens niet vies van een leugentje.

Meestal heb ik geen aanmerkingen op de arbitrage. Echter wat er in Almelo gebeurde is een grof schandaal. Makkelie heeft echt deze wedstrijd naar de ........... Geholpen. Financieel is dit ook nog een domper want een ronde verder levert ook weer extra op. Makkelie moet eigenlijk 4 wedstrijden geschorst worden. Hij ging accoord met het terugzetten van de klok. En ook diep inblessure tijd gaf hij nog even een penalty. Echt schande.

In en in triest van de KNVB !!
Volgens het wedstrijdformulier staat er niets op wat Bosz zou kunnen beschadigen,maar volgens de tuchtcommissie wordt hij toch voor 4 wedstrijden geschorst.
Wat heeft een wedstrijd formulier dan nog voor zin?
De KNVB is een giller van de 1ste categorie met een organisatie waar niemand op zit te wachten echt niet.
Ikzelf heb het al een paar keer mogen meemaken.
Recht krijgen alleen de top 3 en Vitesse wordt vaak de dupe van het gedraai van een scheids.
Nog effe en dan kijk ik geen voetbal meer en ga ook niet meer kijken,want dat is slecht voor de gezondheid dankzij het keurkorps van die fluitagenten !!!!!

Wordt het eens niet tijd dat het publiek in plaat van clubliederen, een hele periode maar dan ook met ze alle scandeert KNVB MAFFIA.

De KNVB zit op het FIFA-spoor.
Als je op de bank niks zegt wordt je aan alle kanten genaaid en als je je emoties toont vanwege zoveel onrecht dan krijg je 4 wedstrijden schorsing. Het is te schandalig voor woorden. Het zou ook goed zijn als alle coaches van de resterende 15 clubs eens een statement maken. Het voortrekken van de "zogenaamde" Top 3 is een onderwerp wat erg verzwegen wordt op een paar speldenprikjes na. Wellicht wat voor De Gelderlander om op te rakelen.

Wordt het eens niet tijd dat het publiek in plaat van clubliederen, een hele periode maar dan ook met ze alle scandeert KNVB MAFFIA.

Ja en een paar andere ludieke akties richting de Koninklijke Nultwintig Voortrekkers Bond en Dramakkelie zijn ook wel op zijn plaats. Ik dacht zelf aan een mega spandoek waarop de poster van de film Back to the future afgebeeld is, maar dan in plaats van Michael J Fox, Danny Makkelie er op. Zo iets valt op en zal ook op TV te bewonderen zijn. Ik hoop op dit soort akties, misschien dat Vivo iets organiseert.

De supporters weten onderhand wel, dat het merendeel van het scheidsrechterskorps in het voordeel van Ajax, PSV en Feijenoord fluit.
Neem nou die Turk Gozobuyuk die tegen Feijenoord een gelijke overtreding in het strafschopgebied anders beoordeelde: bij Vitesse liet hij doorspelen en bij Feijenoord legt hij hem op de stip. Dat was een vorm van ernstige klassejustitie en nu weer die goal in zgn. blessuretijd, terwijl de klok teruggezet werd door de thuisclub notabene. Gekker moet het toch niet worden bij die piassen!
Een pluim gaat naar het bestuur van Vitesse die zijn coach niet in zijn hemd laat staan, maar hem in deze steunt bij zoveel onrecht.
Maak het falen van de KNVB maar kenbaar in de media. Laat ze maar op hun bek gaan. Blijf de strijd tot het laatst toe voeren tegen deze
spreekpoppen, die totaal geen benul hebben van de realiteit.


Inloggen en reactie plaatsen