Captain Kashia tekent nieuw contract tot medio 2020

Guram Kashia heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot medio 2020. De Georgisch international speelt al voor het zesde seizoen in het geel-zwarte Vitesse-shirt. Tevens is een clausule opgenomen in het contract dat de nu 28-jarige verdediger na zijn carrière als profvoetballer in kan stromen in de organisatie van Vitesse. Bekijk op Vitesse.nl een exclusief interview met Kashia.

image
Captain Kashia over het contract dat hem als speler tot medio 2020 aan Vitesse bindt: “Ik ben er erg trots op om nog veel langer deel uit te kunnen maken van Vitesse. Ik wil zo lang mogelijk spelen voor Vitesse en ook daarna blijf ik betrokken bij de club. Ik voel me erg goed in Arnhem. De mensen zijn aardig en ik voel wederzijds respect. Samen met mijn vrouw hebben we nagedacht over de toekomst en deze beslissing genomen. Het leven in Arnhem bevalt ons uitstekend. Het is een perfecte uitdaging en ik kan mijzelf volop blijven ontwikkelen.”

image
Technisch directeur Mo Allach is blij dat de aanvoerder zijn, na dit seizoen aflopend, contract heeft verlengd: “We waren al een tijdje in gesprek met Guram. De intentie van beide kanten was vanaf minuut één om er samen uit te komen. Guram kent de club, de omgeving en brengt met zijn kwaliteit en mentaliteit iets extra’s. Wij zijn blij dat Guram zich herkent in de filosofie van de club en deel wil uitmaken van de toekomst.”

image
De tweevoudig Georgisch Voetballer van het Jaar werd onlangs door Vitesse-supporters gekozen tot ‘Speler van de Maand september’. Eerder dit seizoen won hij een maandklassement in het Algemeen Dagblad en was de verdediger Speler van de Week bij het RTL-programma Voetbal Inside. Kashia speelde al bijna tweehonderd officiële duels voor Vitesse en was dit seizoen al drie keer trefzeker in de competitie. De Georgisch international kwam in eigen land uit voor FC Dinamo Tbilisi, voordat hij in 2010 naar Arnhem vertrok.

image
Kashia heeft de opleiding Sport Management aan het Johan Cruyff Institute afgerond en is inmiddels bezig met de Master Sport Business aan hetzelfde instituut. De komende jaren worden benut om Kashia kennis te laten maken met de diverse facetten van het betaald voetbal.
image
image

Reacties (22)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Wat een cultheld...<br /> Waar maak je dat nog mee....<br />

Geweldig nieuws!

Geweldig!!! Clubliefde is een zeer zeldzaam iets. Ik begin nu toch wel te denken dat Kashia zo'n uitzondering is. Geweldig voor Vitesse en ook heel goed voor Kashia en zijn gezin. Ik ben blij dat Kashia op tijd heeft ingezien dat Vitesse zijn plafond is en dat Allach daar goed op in heeft gespeeld. Mijn complimenten aan alle betrokken partijen.

Geweldig nieuws. Dit maak je idd nergens meer mee. Dit noem ik club liefde. GURAM KASHIA, GURAM KASHIA

Vooral mijn complimenten aan Kashia voor zijn beslissing om Vitessenaar te blijven. !!!

Schitterend. Hij had vast mogelijkheden om na dit seizoen transfervrij flink wat geld te rapen in bijv. de Premier League. Getuigd toch van clubliefde dat ie dit contract tekent. En een keuze voor z'n familie natuurlijk, wat wel aangeeft wat voor prachtig boegbeeld het is voor Vitesse.

Goede beslissing van Kashia en tevens een beslissing die je maar zelden ziet. Ik denk dat zo'n speler best transfervrij naar Spanje kan, om daar een veelvoud te verdienen van wat hij hier verdiend. Gezien hij nog een Jordania-contract had zal hij er waarschijnlijk ook qua salaris niet op vooruit gaan. Waar zie je dit nog tegenwoordig?

Wat een prachtig nieuws om te horen! Mooi dat clubliefde en stabiliteit het wint van $$$. Guram you're the new mister Vitesse!

Heel goed. Erg belangrijk om zo'n ervaren speler met een Vitesse hart erbij te houden met al die jonge spelers. Hij is een echte prof en in het veld een prima verlengstuk van de trainer. Hopelijk gaat hij nu ook spoedig de Nederlandse taal leren want als boegbeeld van Vitesse schiet hij hierin tekort na al die jaren zou hij toch inmiddels de pers in het Nederlands te woord moeten kunnen staan.

Op naar de hereniging met Jordania.

Super, Guram! <br /> En nu op Nederlandse les hè! (Al kan het mij eigenlijk geen reet schelen welke taal je spreekt. Zolang je hart maar geelzwart is.)

heeft flink moeten inleveren op salaris, slim hoe Vitesse dit heeft weten te compenseren door hem ook een functie na zijn voetbalcarriere te bieden!<br /> maar niet echt een verassing dit nieuws natuurlijk ;-)

Top voor mij de nieuwe mister Vitesse!

Tuurlijk Hendry, blijf maar hangen in het verleden, vraag je durdevic er ook nog bij, kun je mooi klaverjassen !<br /> <br /> <span class="blockquote">Op naar de hereniging met Jordania.</span><br />

<span class="blockquote">Tuurlijk Hendry, blijf maar hangen in het verleden, vraag je durdevic er ook nog bij, kun je mooi klaverjassen !<br /> <br /> Op naar de hereniging met Jordania.<br /> </span><br /> <br /> <br /> Kashia is nog steeds goed bevriend met Jordania en als die terug is gaan we samen aan de/?

Wij hebben op dit forum al vaker geopperd, dat Kashia een speler is met een geweldige mentaliteit die de jongere garde meesleept in strijdlust en inzet die hij elke wedstrijd weer opnieuw laat zien. Een captain meer dan waardig en een groot voorbeeld voor de Vitessejeugd. Door jong en oud wordt hij geadoreerd en gerespecteerd. Waar vind je nog een speler op de velden die zo'n langjarige overeenkomst aangaat met een voetbalclub? Ik hoop dat je lichaam het toelaat tot 2020 in het eerste team van Vitesse te spelen. Wat fantastisch, dat jij je zo thuis voelt bij onze club en dat het bestuur dat eveneens waardeerde door je op te nemen in de Vitesse-familie<br /> met een bestuursfunctie of in de scouting. Deze supporter is daar zeer van gecharmeerd en de overige supporters zullen dezelfde mening zijn toegedaan. Hulde aan het Bestuur en alsnog welkom bij onze club. Gefeliciteerd en moge jouw beslissing een voorbeeld zijn voor meerdere Vitesse-talenten. Geld alleen is echt niet zaligmakend en dat hebben jij en je vrouw goed ingeschat. Geluk hangt niet alleen af van $$$$$$$$.

<span class="blockquote">Tuurlijk Hendry, blijf maar hangen in het verleden, vraag je durdevic er ook nog bij, kun je mooi klaverjassen !<br /> <br /> Op naar de hereniging met Jordania.<br /> </span><br /> <br /> En jij Fan1 bent de oudste supporter van 1892,

Vooral mijn complimenten aan de directie van Vitesse om Kashia Vitessenaar te laten blijven. !!!<br /> <br /> En natuurlijk ook aan onze top captain!

<span class="blockquote">Super, Guram! <br /> En nu op Nederlandse les hè! (Al kan het mij eigenlijk geen reet schelen welke taal je spreekt. Zolang je hart maar geelzwart is.)</span><br /> <br /> Ha ha geweldig nieuws dit. Ben net terug van een lange autoreis en was erg benieuwd wat er speelde. Omdat ook Guram vanavond tezamen met de directie aanwezig zou zijn had ikzelf al een klein vermoeden hierover.<br /> Wat de Nederlandse les betreft heeft Guram tegenover Helene op FoxSports gezegd, dat als hij bijtekent hij ook Nederlands spreken zal gaan leren; verstaan doet hij het al prima.<br /> <br /> Nu heb je ook een grote kans dat Vako tzt ook langer blijft.<br /> <br /> Klasse van beide partijen!!!!!

Mo is wel erg doorzichtig trouwens.<br /> balletjes opgooien bij KNVB en proberen een functie te creëren uit de situatie die ontstaan is na het falende Oranje. het "Vitesse-uitstapje", op de achtergrond blijven en zijn privé-lijntjes binnen de KNVB positioneren hem in een mooie positie.<br /> als ie nou ook eens zo strategisch was ten behoeve van Vitesse ipv hem zelf, hadden we het een stuk beter.<br /> hoop dat ie slaag, van mij mag ie aan t einde van het seizoen z'n (gewenste) carrière-stap maken.

<span class="blockquote">Mo is wel erg doorzichtig trouwens.<br /> balletjes opgooien bij KNVB en proberen een functie te creëren uit de situatie die ontstaan is na het falende Oranje. het "Vitesse-uitstapje", op de achtergrond blijven en zijn privé-lijntjes binnen de KNVB positioneren hem in een mooie positie.<br /> als ie nou ook eens zo strategisch was ten behoeve van Vitesse ipv hem zelf, hadden we het een stuk beter.<br /> hoop dat ie slaag, van mij mag ie aan t einde van het seizoen z'n (gewenste) carrière-stap maken.</span><br /> jammer,het moet bij sommigen altijd ngatief eindigen

<span class="blockquote">Mo is wel erg doorzichtig trouwens.<br /> balletjes opgooien bij KNVB en proberen een functie te creëren uit de situatie die ontstaan is na het falende Oranje. het "Vitesse-uitstapje", op de achtergrond blijven en zijn privé-lijntjes binnen de KNVB positioneren hem in een mooie positie.<br /> als ie nou ook eens zo strategisch was ten behoeve van Vitesse ipv hem zelf, hadden we het een stuk beter.<br /> hoop dat ie slaag, van mij mag ie aan t einde van het seizoen z'n (gewenste) carrière-stap maken.</span><br /> <br /> Ik denk niet dat hij een functie bij de Koninklijke Nultwintig Voortrekkers Bond ambieert. Tenslotte had hij daar al een functie voordat hij naar Vitesse kwam.


Inloggen en reactie plaatsen