Doe mee met de Vitesse Adventskalender

Dinsdag is het zover. De start van de maand december. In deze traditionele feestmaand maak je bij Vitesse elke dag kans op fantastische prijzen, kortingen en andere Vitesse-verrassingen. Open van 1 tot en met 24 december elke dag een Vitesse-pakje in de Vitesse Adventskalender.

We tellen vanaf 1 december af naar Kerst en daarmee bijna het einde van het jaar 2015. Elke dag zit er een geweldige prijs in het pakje. Doe mee en wie weet win je een gesigneerde Derbystar bal, concertkaarten, een Ray Ban zonnebril, een Fischer skiset, een Merida mountainbike of één van de vele andere geweldige prijzen.

Meedoen is heel eenvoudig. Bezoek vanaf 1 december tot en met 24 december dagelijks de Facebook-pagina van Vitesse of Vitesse.nl/adventskalender. Open het Vitesse-pakje en doe mee. Je hoort binnen een dag of je hebt gewonnen. Keer elke dag terug om steeds weer kans te maken op een prijs.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen