Lelieveld verlengt contract met vier jaar

Julian Lelieveld heeft zijn contract, dat komende zomer af zou lopen, met vier jaar verlengd. De speler uit de voetbalacademie maakte in augustus in de Europa League wedstrijd vs Southampton zijn debuut voor het vlaggenschip. De geboren Arnhemmer tekende een contract tot medio 2020.

Lelieveld stroomde in 2006 in bij de Vitesse Voetbal Academie, nadat hij zijn eerste stappen op het voetbalveld heeft gezet bij vv Hattem. De verdediger doorliep de jeugdelftallen bij Vitesse en maakte meermaals deel uit van nationale jeugdelftallen. De 18-jarige Arnhemmer komt vooralsnog hoofdzakelijk voor Jong Vitesse en Vitesse O19 in actie.

image
Na het zetten van de handtekening reageerde Lelieveld tegenover Vitesse Media: “Ik ben erg trots dat ik een nieuw contract heb kunnen tekenen bij mijn club. Het debuut bij de A-selectie is absoluut mijn persoonlijk hoogtepunt. Ik kijk er naar uit om na Kevin Diks, Mo Osman en Elmo Lieftink de vierde speler uit de academie te zijn die in een korte tijd aan kan sluiten bij de selectie. De ontwikkeling van Kevin Diks is voor mij een goed en inspirerend voorbeeld.”

image

Reacties (3)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

leuk en gefeliciteerd!!
zal nog wel flinke stappen moeten maken om daadwerkelijk een versterking te zijn voor de A-selectie, maar dit geeft natuurlijk een hoop vertrouwen en motivatie aan zo'n jongen.
hoop dat hij die laatste stappen ook kan zetten en dat hij van waarde kan worden voor de hoofdmacht.

Prima speler en talent. Mooi dat er weer een jonge voetballer doorbreekt uit de eigen jeugd. Succes man!

Mooie stap voor de toekomst voor deze jonge speler die bij Vitesse is opgeleid

De op leiding word belangrijk en dat kan je zien bij de jeugd trainingen en wedstrijden op papendal .
Inloggen en reactie plaatsen