Etiënne Esajas even terug in GelreDome

Etiënne Esajas maakte op 13 augustus 2005 zijn debuut in het shirt van Vitesse. Tegen sc Heerenveen maakte de aanvaller in GelreDome na een half uur spelen direct zijn eerste doelpunt. Zaterdagavond keerde Esajas weer terug in GelreDome. VitesseTV sprak in de rust met de oud-speler.

Esajas speelde in twee seizoenen 31 wedstrijden voor Vitesse. Daarna vertrok de technische linksbuiten in de zomer van 2007 naar Sheffield Wednesday. Na drie seizoenen in Engeland keerde hij terug in Nederland bij Helmond Sport. Na één jaar in Brabant keerde Esajas terug naar Engeland. In totaal speelde Esajas 136 wedstrijden in het betaald voetbal.

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen