Kids Club Dag wederom groot succes

Woensdagmiddag 16 maart stond bij Vitesse volledig in het teken van de kleinste supporters. Tijdens de jaarlijkse Kids Club Dag vermaakten leden en niet-leden van de Vitesse Kids Club zich in GelreDome met voetbalactiviteiten, een potje FIFA en natuurlijk was er tijd voor een foto en handtekening van de Vitesse-helden.

image
Om 13.00 uur gingen de deuren van het stadion open. Kinderen die zich buiten hadden verzamelend stormden in groten getale naar binnen. Bij de ingang ontvingen alle kinderen een goodie bag. Daarna kon het feest beginnen. Op de plaats waar normaal het veld ligt kon nu worden deelgenomen aan tientallen activiteiten.

image
Een rondje rijden op een BMX-bike, voetballen tegen je vriendjes, een kijkje nemen in de vernieuwde spelersbus, trommelen als een echte Vitesse-supporter en je kon je laten schminken. Nadat de spelers waren gepresenteerd konden op verschillende plekken handtekeningen worden verzameld. Het was een echte beestenboel woensdagmiddag. Naast Vito waren ook de mascottes van Cool Bear en Monkey Town aanwezig op de Kids Club Dag.

image
Aan het einde van de middag gingen alle kinderen moe maar voldaan en met een glimlach op het gezicht huiswaarts en keerde de rust terug in GelreDome. Vito bedankt iedereen voor de super gezellige en leuke middag.
image
Foto's: met dank aan Kevin Hagens Fotografie

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen