Seizoenkaartverlenging gestart

Het seizoen 2015|2016 loopt ten einde. Een seizoen waarin we nog steeds strijden voor Europees voetbal. Vandaag start de seizoenkaartcampagne voor seizoen 2016|2017. Alle seizoenkaarthouders ontvangen daarom vandaag een persoonlijke brief met de informatie over de seizoenkaart 2016|2017.

De ultieme voetbalbeleving in GelreDome! Vanaf komend seizoen ondergaat GelreDome voor de wedstrijden van Vitesse een behoorlijke metamorfose. Een intiemer en kleiner GelreDome met een intensere voetbalbeleving. Met de verkleining van het stadion gaat de capaciteit van 25.500 naar 21.248 plaatsen. Hierdoor is een aantal plaatsen komend seizoen niet meer beschikbaar.

Na drie seizoenen gelijke seizoenkaartprijzen is het prijsbeleid voor komend seizoen aangepast. Zo is er meer prijsspreiding in GelreDome en is er voor iedereen een passend aanbod. Op de Noord- en Theo Bos-tribune (Zuid) zijn er weinig prijsveranderingen. Op de Oost- en West-tribune is een aantal plaatsen duurder, maar een groter aantal plaatsen wordt juist aanzienlijk goedkoper. Ook de prijzen voor de losse kaarten zijn aangepast, waardoor het nog voordeliger is om een seizoenkaart te hebben. Voor families zijn er vanaf komend seizoen nog goedkopere mogelijkheden om de wedstrijden van Vitesse samen te bezoeken.

Ook in en rondom het stadion zijn de wijzigingen zichtbaar. Zo komt er meer geel-zwart in GelreDome en verplaatsen de dug-outs de West-tribune in. Direct naast en boven de dug-outs, waar nu de perstribune staat, komen nieuwe stoelen beschikbaar. Veranderingen die ervoor zorgen dat we komend seizoen samen met meer geel-zwarte trots genieten in GelreDome!

image
Supporters kiezen naam Oost-tribune
Op voordracht van Supportersvereniging Vitesse zullen, naast de Theo Bos-tribune (Zuid), komend seizoen de overige drie tribunes in GelreDome ook een naam gaan dragen. Voor de Oost-tribune kunnen seizoenkaarthouders kiezen uit de spelers Charly Bosveld, John van den Brom, Dejan Curovic, Hofs (Ben en Nicky) en Nikos Machlas. Leden van Business Club Vitesse-GelreDome kunnen kiezen uit de namen Dik Herberts, Willem Hesselink en Toon Huiberts voor businessclub-ruimte ‘De Galaxy’ in GelreDome. De verkiezing start volgende week.

In een brief aan seizoenkaarthouders is gemeld dat ook gekozen kon worden voor de Noord-tribune. In het voorbereidende proces gaven meerdere belanghebbenden aan dat de naam Edward Sturing op voorhand wordt verbonden aan de Noord-tribune. Samen met de Theo Bos-tribune (Zuid) hebben zo twee echte clubmensen de erkenning die hen toekomt. Op basis van historische betekenis wordt de West-tribune omgedoopt tot Just Göbel-tribune (West).

Alle personen hebben een roemrijk verleden bij Vitesse en zijn terug te vinden in het elftal van de eeuw. Wellicht is opvallend dat Theo Janssen in het rijtje ontbreekt. Hij is gevraagd, maar geeft aan nog vele jaren voor Vitesse te willen werken en het nog te vroeg te vinden voor een eventuele vernoeming.

image
Verlengen en verplaatsen
 
Alle huidige seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag hun stoel online verlengen via www.vitesseseizoenkaart.nl. Verlengen kan tot uiterlijk vrijdag 27 mei. Daarna vervalt het exclusieve recht op de huidige stoel.

De seizoenkaarthouders waarvan hun stoel volgend jaar niet meer beschikbaar is, krijgen als eerste de gelegenheid om een nieuwe stoel uit te zoeken in GelreDome in de week van dinsdag 19 tot en met zaterdag 23 april. Seizoenkaarthouders die uit eigen beweging graag willen verplaatsen kunnen daarom vanaf maandag 25 april online een nieuwe stoel uitkiezen via www.vitesseseizoenkaart.nl.

Nieuwe seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 9 mei een seizoenkaart aanvragen voor seizoen 2016|2017.

Contact
Kijk voor meer informatie en verlengen op www.vitesseseizoenkaart.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Vitesse Fanservice (026 880 7337) of kom naar Mijn Vitesse (GelreDome). Wij helpen jou graag!

Reacties (76)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Wat een top nieuws ! 21000 is al veel beter dan 25000. Een capaciteit van 18000 was perfect geweest maar dit is al een hele
mooie stap richting een gezelligee Gelredome. 25000 is gewoon veel en veel te veel voor een club uit Arnhem.

Top, Super blij met dit nieuws! Op naar een sfeervolle Gelredome

Ik denk dat er volgend jaar wel meer doeken neergelegd kunnen worden dan alleen bovenin.
Als supporter maken we weer een rampzalig seizoen mee als je de 1e helft niet meerekend, Begin eerst met te stoppen met het zogenaamde samenwerkingsverband met chelsea want aan de afdankertjes van deze club die hier hun talenten mogen showen zijn wij als supporter nu wel klaar mee. Een enkele speler daar gelaten want de rest is bagger. Van de spelers die we hadden zijn er maar weinig die chelsea 1 ooit zullen halen. Als Vitesse zijn we trots op onze jeugdopleiding op papendal. Misschien is het daarom leuk om deze spelers eens in te gaan passen die daar rijp voor zijn ipv deze jongens na verloop van tyd weer te laten gaan naar clubs elders in de eredivisie en daar wel laten zien het voetballen niet verleerd te zijn. Misschien gaan we een keer op onze bek maar dat gaan we nu ook met dat handeltje en bijeengeraapt zooitje wat nooit een team meer is geworden in de 2e helft van de competitie. Verder misschien belangrijk om de selectie op pijl te hebben voor de 1ste training zodat er ruimschoots op tijd aan het elftal gewerkt kan worden waar de 1ste competitiewedstrijd mee begonnen moet worden . Ook al jaren een probleem. En last but no least zet er een trainer voor met ervaring die voor de supporters weer een elftal kan neerzetten met vertrouwen en die het elftal weer actractief voetbal kan laten zien met strijdlust die willen werken voor de punten. De gehele 2e helft kan ik niet echt een wedstrijd noemen dat ik op het puntje van mijn stoel zat. En met mij denken er velen anderen over. Vitesse begint nu al weer met de verlengingen van de seizoenkaart. Ben bang dat dat vele mensen dit na deze competitie dit achterwege zullen laten. Want de meeste mensen zijn er wel klaar mee en voelen zich niet meer betrokken bij deze club. Een club waar je als supporter steeds minder bij gewaardeerd wordt ondanks dat jullie dit steeds zelf wel aangeven. Je wordt nog net niet het stadion uitgekeken en begin eens met de regeltjes die er gelden wat soepeler mee om te gaan of af te schaffen. Want tenslotte zijn wij voetbalfans en geen bioscooppubliek. En als we het toch over een bioscoop hebben laat het elftal zo spelen zodat we elke keer een goede film krijgen te zien waardoor je weer volle zalen trekt. zo ben mijn gal weer kwijt. bah

[quote]Goed idee van Vitesse maar denk met de huidige trainer en het slappe voetbal dat er volgend jaar amper 10.000 bezoekers zullen zijn. Als deze trainer blijft pas ik voor een jaar... Dit wel met pijn in mijn Vitesse hart. Maar het gaat niet alleen om goed voetbal want in het jaar dat we vochten tegen degradatie was het stadion ook bijna helemaal gevuld. Wij supporters willen strijd en beleving zien, daarvoor komen we naar het stadion, niet voor zogenaamde techniek en een slappe instelling. Istelling van de spelers en leiding daar begint het mee, als dat er is zal je het Arnhemse publiek niet horen fluiten, kijk maar naar het respect voor onze aanvoerder Kashia, hij wordt niet uitgefloten....

verlengen van mn kaart staat nooit ter discussie hier. zonder twijfel verlengen, of ik op kom dagen is een tweede. heel veel zin heb ik niet meer sinds de winterstop.

afdankertjes van Chelsea valt mee Kaatje, zie graag Baker en Solanke spelen!
Maar dan liever wel minimaal 2 seizoenen ipv 1.

Heb al meer dan 25 jaar een seizoenkaart en ondanks ellende van nu bestel ik er toch wel weer eentje.
Gelredome kleiner maken en meer geel zwart is een goed begin, zorgen dat de oost tribune iets meer gevuld wordt is ook handig (lege plekken op tv blijkt akelig).
Doe ook iets met de hoeken hang hier spandoeken met bijvoorbeeld de afbeeldingen van onze Vitesse helden.

Kaatje: Ik sta helemaal achter jou verhaal !!
Ik hoop echt dat Vitesse stopt met de gehuurde spelers van Chelsea,want die hebben echt geen meerwaarde niemand niet.
Ze zijn niet goed genoeg voor Chelsea 1 ( zie Bony)en "moeten"in Vitesse 1 spelen om aandacht te blijven trekken op de voetbalmarkt,dat is alles.
Dat dit weer ten koste gaat van onze eigen jeugdopleiding dat snappen de heren niet.
Eigen spelers die goed zijn voor minimaal 4 jaar vastleggen zodat je aan een eigen en goed Vitesse kunt gaan werken.
Als je Ota ziet en weet dat Thomas oude Kotte in Potentie beter is,waarom halen ze dan Ota??
Ik heb ook al jaren een seizoenskaart en moet er veel voor rijden om wedstrijden te zien,maar nu weet ik het niet.
Ik hoop dat Vitesse niet mee hoeft te doen voor europees voetbal en zich in alle rust goed kan voorbereiden voor het nieuwe seizoen met een nieuwe trainer en veel eigen spelers en geen meer van Chelsea !!

Kaatje: Ik sta helemaal achter jou verhaal !!
Ik hoop echt dat Vitesse stopt met de gehuurde spelers van Chelsea,want die hebben echt geen meerwaarde niemand niet.
Ze zijn niet goed genoeg voor Chelsea 1 ( zie Bony)en "moeten"in Vitesse 1 spelen om aandacht te blijven trekken op de voetbalmarkt,dat is alles.
Dat dit weer ten koste gaat van onze eigen jeugdopleiding dat snappen de heren niet.
Eigen spelers die goed zijn voor minimaal 4 jaar vastleggen zodat je aan een eigen en goed Vitesse kunt gaan werken.
Als je Ota ziet en weet dat Thomas oude Kotte in Potentie beter is,waarom halen ze dan Ota??
Ik heb ook al jaren een seizoenskaart en moet er veel voor rijden om wedstrijden te zien,maar nu weet ik het niet.
Ik hoop dat Vitesse niet mee hoeft te doen voor europees voetbal en zich in alle rust goed kan voorbereiden voor het nieuwe seizoen met een nieuwe trainer en veel eigen spelers en geen meer van Chelsea !!

Bony was een eigen speler.
Zie Piazon, Traore, Matic, Atsu, Kakuta, Aanholt, Kalas bedoel je wss, klopt idd nooit direct vanuit Vitesse Chelsea1 gehaald.

Jammer dat mijn seizoenskaart 20% duurder is geworden. Ga nu echt wel twijfelen of ik er een neem. Zeker gezien de wedstrijden(geen passie en strijd) Vindt het een behoorlijke verhoging. Ga ik nu betalen voor de kaarten die goedkoper zijn geworden............... GEEN STIJL.................... Gemiste kans om stadion met 21000 plaatsen vol te krijgen.

Logisch besluit van Vitesse, je gaat bijna denken dat ze hier meekijken aangezien dit idee al meerdere keren geopperd is. O, en Dejan Curovic verdient natuurlijk als eerst een eigen tribune. Hij maakte de laatste goal op Monniken huize en de eerste in de Dome, bovendien is hij een sympathieke Vitesse man.

Rem:

Ik bedoel met Bony dat hij ondanks dat hij er hier zo'n 30 inschopte ook niet in aanmerking kwam voor het 1ste van Chelsea.
Als je spelers opleid voor andere clubs ( Chelsea) moet nooit ten koste gaan van de eigen jeugd!!!

[quote]afdankertjes van Chelsea valt mee Kaatje, zie graag Baker en Solanke spelen!
Maar dan liever wel minimaal 2 seizoenen ipv 1.

solanke kan voetballen maar mist scorend vermogen of het is een gebrek bij onze buitenspelers die geen fatsoenlijke vorozet kunnen geven. Baker is bijna verpest door de trainer werd er opeens naast gezet.
Dan een speler halen als otah een japanner die nog slechter verdedigd als achenteh.

En het idee met de doeken : nog ff valt het doek over de gehele club met dat warrige beleid.

Ik wacht eerst de ontwikkelingen af met Maas en zijn eventuele opvolger (Ten Cate?) want met Maas blijvend zie je mij niet meer terug, verder vind ik dit initiatief prima al zal ik wel mijn vaste plekkie kwijtraken als ik zou verlengen want ik zit net boven de palen en die zullen ze wel afdekken, ik begreep dat ze ook de grijze hoeken geelzwart gaan aankleden en dat is iets wat ik al lang had willen zien, als ze nu ook Kharaisvilli en Tissoudali zouden kunnen strikken plus een nieuwe goede coach zal ik zowaar weer zin krijgen in het nieuwe seizoen en mogen ze van mij een punt zetten achter het huidige seizoen.

ik heb naar Vitesse gerageerd en gevraagd of ze er rekening mee wilden houden met het verlengen van de seizoenkaart,en voor het vastleggen van de vaste plaats,want ik vroeg aan hen wat de bedoeling was met het eventuele vastleggen avan de technische staf.daar konden ze geen antwoord opgeven,omdat ik zei dat als maas trainer zou blijven,ik niet zou verlengen.het antwoord hierop was jammer en dat ik daar nogmaals moest nadenken!!!

Er zijn er veel die niet gaan verlengen of ten cate moet komen dan komt er weer hoop op resultaat en voetbal en een man die binding kan verzorgen bij de supporters. Want nogmaals er is totaal geen binding meer met onze club. Amateurs die de club leiden ( wel met lange ij )

ik heb de volgende mail naar Vitesse gezonden, maar ondanks alle frustraties en ergernissen stink ik er toch weer in en zal hem wederom verlengen.

Hoe zit het met de trainer aankomend seizoen?

Onder Rob Maas is het voetbal niet meer om aan te zien. Bijna iedereen loopt kilometers met de bal aan de voet; direct spel is er niet meer. Vleugelspelers ontbreken; iedereen trekt naar binnen. Kortom, het is momenteel een ongeorganiseerde welwillende bende.

Vriendelijke groet,
Arthur

ik heb naar Vitesse gerageerd en gevraagd of ze er rekening mee wilden houden met het verlengen van de seizoenkaart,en voor het vastleggen van de vaste plaats,want ik vroeg aan hen wat de bedoeling was met het eventuele vastleggen avan de technische staf.daar konden ze geen antwoord opgeven,omdat ik zei dat als maas trainer zou blijven,ik niet zou verlengen.het antwoord hierop was jammer en dat ik daar nogmaals moest nadenken!!!

Wat moeten ze anders zeggen dan? 'Oh in dat geval kan ik u vertellen dat er volgend jaar een andere trainer voor de groep staat'?
Maar meerdere mensen zullen inderdaad afwachten welke trainer volgend jaar voor de groep staat, nog een jaar maas is immers zelfkastijding.

Zolang het voetbal niet om aan te zien is, geen strijd en vechtlust, geen systeem maar los zand, zullen er veel vaste supporters geen seizoenskaart meer nemen. Denk dat het bestuur en directie dit goed moeten beseffen.
Stop de samenwerking met Chelsea en ga voor eigen jeugd. Denk dat osman, Lelieveld, zang, olde kotte enz een kans verdienen.
Dan maar in de middenmoot voetballen maar er zal een beteren binding zijn ket de vitesse aanhang.

Zolang het voetbal niet om aan te zien is, geen strijd en vechtlust, geen systeem maar los zand, zullen er veel vaste supporters geen seizoenskaart meer nemen. Denk dat het bestuur en directie dit goed moeten beseffen.
Stop de samenwerking met Chelsea en ga voor eigen jeugd. Denk dat osman, Lelieveld, zang, olde kotte enz een kans verdienen.
Dan maar in de middenmoot voetballen maar er zal een beteren binding zijn ket de vitesse aanhang.


Inderdaad hier sluit ik mij ook bij aan.


Waarvoor hebben we anders een jeugdopleiding,
Er zijn al genoeg talenten vertrokken darri tighadouini enz enz.


Sommige mensen denken dat de samenwerking met Chelsea een 'vrije keuze' van Vitesse is. Zonder Chelsea geen Vitesse zolang de Russen nog steeds de gaten moeten dichten hier. Vitesse is niets meer dan een satellietclub van Chelsea. We blijven in leven dankzij Abramovich en co en daarvoor zien ze graag terug dat talenten van Chelsea hier minuten maken om zich te ontwikkelen. Er is dus weinig keuze. Tenzij je een andere 'sugar daddy' weet te vinden.

We zijn met zijn allen wel erg negatief geworden door de resultaten in de Gelredome onder Maas. Ook ik zit me te verbijten op mijn stoeltje op Noord hoe het mogelijk is dat er zo slecht gespeeld wordt. Het lijkt inderdaad net of de spelers er geen bal meer van kunnen en er maar wat wordt aangeklooid in het veld en dat de spelers zich niet meer willen inzetten voor onze ploeg. Toch was vrijwel dezelfde spelersgroep wel in staat een prima partij op de mat te leggen in de Gelredome tegen PSV die toen onverdiend en sneaky de overwinning in de laatste minuut meenam naar Eindhoven. Dat moet toch een oorzaak hebben en de grootste oorzaak hiervan is VERTROUWEN.
Helaas is Maas als beginnend hoofdcoach er niet in geslaagd dit vertrouwen aan de spelersgroep terug te geven. Teveel werd er de laatste tijd gewisseld en werden spelers op verkeerde posities geposteerd op voor hen vreemde plaatsen in het elftal. Als Maas enige zelfkennis heeft dan weet hij zelf ook dat hij na deze desastreuze 2e seizoenshelft zijn biezen kan pakken. Joost de Wit kan zijn functioneren in de media niet anders verwoorden door te stellen dat Rob Maas VOORLOPIG nog het vertrouwen geniet van het bestuur en RvC.
Dus beste seizoenkaarthouders ga er maar vanuit dat de onderhandelingen met Henk ten Cate geen gerucht is geweest en dat er volgend seizoen een andere ervaren coach voor de spelersgroep zal staan.
De heren bestuurders doen wel net alsof, maar dit forum wordt echt wel gelezen en doet er echt wel toe. Hoe vaak is er niet vermeld op dit forum over de vele lege plekken in de Gelredome. Nu wordt er eindelijk wat aan gedaan. OPROEP AAN ALLE SEIZOENKAARTHOUDERS, gewoon verlengen en we maken er met zijn allen volgend seizoen een sfeervol Gelredome van o.l.v. jawel Henk ten Cate . Op naar betere tijden.

Sommige mensen denken dat de samenwerking met Chelsea een 'vrije keuze' van Vitesse is. Zonder Chelsea geen Vitesse zolang de Russen nog steeds de gaten moeten dichten hier. Vitesse is niets meer dan een satellietclub van Chelsea. We blijven in leven dankzij Abramovich en co en daarvoor zien ze graag terug dat talenten van Chelsea hier minuten maken om zich te ontwikkelen. Er is dus weinig keuze. Tenzij je een andere 'sugar daddy' weet te vinden.

NAC gaat samenwerken met Manchester City. Dus geld van de Arabieren. ADO heeft al een Chinees aan de lijn en wij een Rus. Deze clubs zijn/worden afhankelijk van de nukken van de geldschieters. Sugar daddy wil, mede door clubliefde, nog wel eens over z'n hart strijken bij tegenwind.

De buitenlandse geldschieters zijn handelaren met ieder hun eigen doel. Als je die jongens gaat tegenwerken, trekken ze zich zonder blozen terug en zoeken ze een nieuwe club.

Toch blijf ik me afvragen wat de afspraken tussen Chelsea en Vitesse zijn. Een aantal Chelsea-jongens mogen hier rijpen. Maar hoeveel minuten of wedstrijden moeten ze opgesteld worden. Als daar antwoorden op komen dan kun je er misschien ook begrip voor opbrengen. Zolang alles onbekend blijft, ga je je afvragen waarom we een jeugdopleiding hebben. Ik denk dat in deze competitie de jeugd nog geen 45 minuten heeft meegespeeld in het eerste (Zhang en van de Bergen herinner ik me). Dat is veel te weinig natuurlijk.


Sommige mensen denken dat de samenwerking met Chelsea een 'vrije keuze' van Vitesse is. Zonder Chelsea geen Vitesse zolang de Russen nog steeds de gaten moeten dichten hier. Vitesse is niets meer dan een satellietclub van Chelsea. We blijven in leven dankzij Abramovich en co en daarvoor zien ze graag terug dat talenten van Chelsea hier minuten maken om zich te ontwikkelen. Er is dus weinig keuze. Tenzij je een andere 'sugar daddy' weet te vinden.

NAC gaat samenwerken met Manchester City. Dus geld van de Arabieren. ADO heeft al een Chinees aan de lijn en wij een Rus. Deze clubs zijn/worden afhankelijk van de nukken van de geldschieters. Sugar daddy wil, mede door clubliefde, nog wel eens over z'n hart strijken bij tegenwind.

De buitenlandse geldschieters zijn handelaren met ieder hun eigen doel. Als je die jongens gaat tegenwerken, trekken ze zich zonder blozen terug en zoeken ze een nieuwe club.

Het is toch tenenkrommend pm te zien dat "onze" talenten zoals, Dari, Van de Streek, Tighadouini, Goossens en nog enkele anderen elders hun talent laten zien en "wij" opgezadeld worden met zgn. talentvolle tieners (huurlingen van Chelsea), waarvan een enkeling inderdaad een meerwaarde is. Onze talenten van jong Vitesse komen inderdaad niet aan de bak, tot veler ongenoegen en onvrede van betrokkenen, zoals Osman.

Toch blijf ik me afvragen wat de afspraken tussen Chelsea en Vitesse zijn. Een aantal Chelsea-jongens mogen hier rijpen. Maar hoeveel minuten of wedstrijden moeten ze opgesteld worden. Als daar antwoorden op komen dan kun je er misschien ook begrip voor opbrengen. Zolang alles onbekend blijft, ga je je afvragen waarom we een jeugdopleiding hebben. Ik denk dat in deze competitie de jeugd nog geen 45 minuten heeft meegespeeld in het eerste (Zhang en van de Bergen herinner ik me). Dat is veel te weinig natuurlijk.Als Maas er niet in slaagt om de beleving en vertrouwen in de spelersgroep terug te krijgen. Dan wordt het een slecht einde van het seizoen. Met als resultaat MINDER toeschouwers.
De spelers van Chelsea zijn niet allemaal slecht, zoals sommige schrijven.
Een Baker zie ik liever op de plaats van Yeini bv.
Omdat die eerder het spel naar voren verlegd.
Niet zoals Yeini breed,terug of balverlies. De tegenstander staat dan al in 2 rijen van 4 om Vitesse op te wachten en om in de omschakeling gevaarlijk te worden.
Dus Maas werk eraan anders jaag je de mensen weg!!!!

Ik heb mijn nieuwe seizoenkaart aanvraag ook weer binnen. Ik neem zeker weer een nieuwe want ik ben Vitesse supporter en slechter dan de tweede seizoenshelft nu kan het toch niet gaan. Al hoop ik wel op een nieuwe ervaren trainer en wat minder Chelsea spelers. Twee zou prima zijn en dan ook meer eigen jeugd. Dan zie ik het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet.

We zijn met zijn allen wel erg negatief geworden door de resultaten in de Gelredome onder Maas. Ook ik zit me te verbijten op mijn stoeltje op Noord hoe het mogelijk is dat er zo slecht gespeeld wordt. Het lijkt inderdaad net of de spelers er geen bal meer van kunnen en er maar wat wordt aangeklooid in het veld en dat de spelers zich niet meer willen inzetten voor onze ploeg. Toch was vrijwel dezelfde spelersgroep wel in staat een prima partij op de mat te leggen in de Gelredome tegen PSV die toen onverdiend en sneaky de overwinning in de laatste minuut meenam naar Eindhoven. Dat moet toch een oorzaak hebben en de grootste oorzaak hiervan is VERTROUWEN.
Helaas is Maas als beginnend hoofdcoach er niet in geslaagd dit vertrouwen aan de spelersgroep terug te geven. Teveel werd er de laatste tijd gewisseld en werden spelers op verkeerde posities geposteerd op voor hen vreemde plaatsen in het elftal. Als Maas enige zelfkennis heeft dan weet hij zelf ook dat hij na deze desastreuze 2e seizoenshelft zijn biezen kan pakken. Joost de Wit kan zijn functioneren in de media niet anders verwoorden door te stellen dat Rob Maas VOORLOPIG nog het vertrouwen geniet van het bestuur en RvC.
Dus beste seizoenkaarthouders ga er maar vanuit dat de onderhandelingen met Henk ten Cate geen gerucht is geweest en dat er volgend seizoen een andere ervaren coach voor de spelersgroep zal staan.
De heren bestuurders doen wel net alsof, maar dit forum wordt echt wel gelezen en doet er echt wel toe. Hoe vaak is er niet vermeld op dit forum over de vele lege plekken in de Gelredome. Nu wordt er eindelijk wat aan gedaan. OPROEP AAN ALLE SEIZOENKAARTHOUDERS, gewoon verlengen en we maken er met zijn allen volgend seizoen een sfeervol Gelredome van o.l.v. jawel Henk ten Cate . Op naar betere tijden.

Alleen wel erg jammer dat ik nu ineens 20% meer moet betalen voor dezelfde plek ik krijg van mijn baas ook geen 20% verhoging(van 234 naar 280). Eigenlijk zouden de spelers en staf het verschil in prijs moeten betalen. zeker gezien het 2de seizoenshelft . En als je kijkt naar de losse kaarten(zodra er weer actie zijn, dan ben je goedkoper uit alleen de top wedstrijden mis je dan.


Om Gelredome vol te krijgen gaan we het aantal zitplaatsen verminderen EN de prijzen voor verhogen.

De ultieme voetbalbeleving in GelreDome. Vanaf komend seizoen ondergaat GelreDome voor de wedstrijden van Vitesse een behoorlijke metamorfose. Een intiemer en kleiner GelreDome met een intensere voetbalbeleving.
AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Na drie seizoenen gelijke seizoenkaartprijzen, worden deze nu grotendeels AANGEPAST. Voor Edward Sturing (Noord)- en Theo Bos-tribune (Zuid) verandert er weinig.

Op de Oost- en Just Göbel-tribune (West) is een aantal plaatsen DUURDER, maar een groter aantal plaatsen wordt juist aanzienlijk goedkoper. Zo is er voor IEDEREEN een PASSEND aanbod in GelreDome!

Wie is hier nu gek??????? TWINTIG PROCENT verhoging.
.

PRIJSVERHOGING VAN BIJNA 20% op Oost (vak 220) 20%van €234,00 naar €280,00

Ik twijfelde over een eventuele verlenging van mijn kaart op OOST

Hierbij speelde de puinhoop die er door MAAS van het elftal is gemaakt, (nee hoor, geen los zand, ik zie nog heel veel goede dingen, zonder deze aan te geven) en de arrogantie waarmee hij de supporters de maat neemt, gezien zijn reactie op de witte zakdoekjes afgelopen zaterdag.

Maar ook de manier waarop er NIET door de beleidsmakers (De Wit & Co) over bovenstaande in de media wordt gecommuniceerd.

En dan nu een verhoging van bijna 20%, maar wel in een kleiner, knusser Gelredome.

Het wordt steeds makkelijker om de keuze, NIET TE VERLENGEN, te maken, zoals er rondom mij heen al zeker 5 trouwe supporters met pijn in hun vitesse-hart al besloten hebben.

Ik wens iedereen met een geel-zwart hart veel wijsheid toe.Idd vak 220 wordt 46€ duurder ten opzichte van de voorgaande jaren en net zoals Herman al zei de keuze is makkelijk gemaakt....het voetbal laat te wensen over..tot daar aan toe maar het grotere probleem is bij de club als je je emotie uit dan staan de heren voetballers en technische staf zelfs de stewards te zeuren dat de supporters wel achter hun club moeten staan........zelfs meneertje Bosz vanuit Israël bemoeit zich er nog steeds mee nou Bosz jij kan de schijt krijgen met je vriendje Maas d'r bij.
Ik weet zeker dat er vele supporters zullen afhaken het komende seizoen zeker als die kut trainer van een Maas aanblijft.

Nou Herman1707,

Je komt er nog goed vanaf, mijn plek gaat van €234,- naar €340,- dat is een stijging van ruim 45%

Dus ik moet ff goed nadenken wat ik ga doen. Als er nu ook nog eens sprankelend voetbal te zien was, dan wordt het moeilijker om niet te verlengen.......

Dus dat wordt heel goed nadenken........

DIT IS EEN DEEL VAN EEN BRIEF VAN DE SV ....

De vakindeling op Oost en West is altijd een onlogische geweest. De grens loopt nu midden door de vakken. Tussen de seizoenkaarten van twee mensen die naast elkaar zit soms 60 euro verschil. Toekomstig worden de scheidingslijnen door de trappen bepaald en dat geeft helderheid. Het prijsbeleid wordt voortaan vertikaal toegepast i.p.v. horizontaal (één prijs voor de hele onderzijde Oost, bijvoorbeeld)

Dat houdt in dat een beperk aantal plekken duurder zullen worden, maar een aanzienlijk aantal worden juist goedkoper. Ook dit is in onze ogen een logische maatregel, maar wij realiseren ons dat het voor diegenen die meer gaan betalen een hard gelag is. Vitesse heeft toegezegd ook voor deze groep een goede en snelle oplossing te bieden indien men naar een andere, goedkopere plek wil verhuizen. Het overgrote gedeelte van de Vitesse-supporters blijven voor hun plek echter dezelfde prijs betalen (65%) of 25%

In totaal genomen worden de seizoenkaarten bij Vitesse opnieuw niet in prijs verhoogd en dat is al het vierde achtereenvolgende seizoen het geval.

Vooral dat laatste zinnetje is lachwekkend.... IN TOTAAL GENOMEN WORDEN DE SEIZOENKAARTEN BIJ VITESSE OPNIEUW NIET IN PRIJS VERHOOGD EN DAT IS AL HET VIERDE ACHTEREENVOLGENDE SEIZOEN HET GEVAL.

hoe kan je als SV deze stelling nemen laat men eerst eens kijken hoeveel mensen de klos zijn van deze achterlijke beslissing. Ik zit vanaf dag 1 opening gelredome al op deze plek...stelletje koekwousen bij vitesse

[quote]
Om Gelredome vol te krijgen gaan we het aantal zitplaatsen verminderen EN de prijzen voor verhogen.

De ultieme voetbalbeleving in GelreDome. Vanaf komend seizoen ondergaat GelreDome voor de wedstrijden van Vitesse een behoorlijke metamorfose. Een intiemer en kleiner GelreDome met een intensere voetbalbeleving.
AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Na drie seizoenen gelijke seizoenkaartprijzen, worden deze nu grotendeels AANGEPAST. Voor Edward Sturing (Noord)- en Theo Bos-tribune (Zuid) verandert er weinig.

Op de Oost- en Just Göbel-tribune (West) is een aantal plaatsen DUURDER, maar een groter aantal plaatsen wordt juist aanzienlijk goedkoper. Zo is er voor IEDEREEN een PASSEND aanbod in GelreDome!

Wie is hier nu gek??????? TWINTIG PROCENT verhoging.
.

PRIJSVERHOGING VAN BIJNA 20% op Oost (vak 220) 20%van €234,00 naar €280,00

Ik twijfelde over een eventuele verlenging van mijn kaart op OOST

Hierbij speelde de puinhoop die er door MAAS van het elftal is gemaakt, (nee hoor, geen los zand, ik zie nog heel veel goede dingen, zonder deze aan te geven) en de arrogantie waarmee hij de supporters de maat neemt, gezien zijn reactie op de witte zakdoekjes afgelopen zaterdag.

Maar ook de manier waarop er NIET door de beleidsmakers (De Wit & Co) over bovenstaande in de media wordt gecommuniceerd.

En dan nu een verhoging van bijna 20%, maar wel in een kleiner, knusser Gelredome.

Het wordt steeds makkelijker om de keuze, NIET TE VERLENGEN, te maken, zoals er rondom mij heen al zeker 5 trouwe supporters met pijn in hun vitesse-hart al besloten hebben.

Ik wens iedereen met een geel-zwart hart veel wijsheid toe.Tot nu toe lees ik een maximale verhoging van 20%. Helaas ik ik u allen meedelen, dat de plaatsen voor mijn vrouw en mij (vak 229, rij 25) zijn verhoogd van 234 euro naar 340,00 euro. Dat is een prijsverhoging van meer dan 45%. In plaats van een redelijke verhoging pakt Vitesse hier wel heel grof uit. Mijn vrouw en ik zijn beiden AOW-er, hetgeen betekent dat het vakantiegeld van een van beiden hiervoor zou moeten worden gebruikt. En dan nog komen we zo'n 80 euro tekort. Dus resteert nog 520 euro voor onze vakantie. Dus wordt het de 19 april kiezen voor een andere (goedkopere plaats) en aankomende zomer het spaarpotje aanspreken en kiezen voor een goedkoop reisje.


Ik hoorde ook dat Vitesse de Dug-outs ook helemaal ging vernieuwen. Zou er net zo uit moeten zien als bij Ajax.
Lijkt me vet!

Vitesse wil vooral de oosttribune voller laten lijken en meer sfeer creëren.

Welke debielen komen dan op het geweldige idee om 80% van de plaatsen op Oost 50 tot 100 euro duurder te maken?? Welke marketing-mongool heeft dat bedacht??

Ja mooie praatjes van vele plekken zijn juist goedkoper geworden, inderdaad onderin de hoeken is er wat van de prijs afgegaan!! Mooie woorden weer,van een management dat steeds weer blijkt geeft dat ze er geen bal van snappen.

Onze plekken waar we al 18 jaar vanaf de opening zitten worden opgeheven, en bedekt met doeken. Een vergelijkbare plek kost nu 100 euro meer. Vandaag contact gehad, maar de hele groep waarmee wij al 18 jaar bij elkaar zitten gaat NIET verlengen! Belachelijk; worden eerst van onze plek verwijderd en vervolgend mogen we 106 euro meer betalen!!!

Vitesse bedankt!! Veel succes met deze geweldige seizoenkaartactie; nog 2 wedstrijden tegen Heracles en Utrecht en dan is Gelredome voor mij na 39 jaar als seizoenkaarthouder een gesloten boek!! WIJ ZIJN ER HEEEELEMAAL KLAAR MEE!

Eerder deze week verscheen er op internet een petitie, waarin Vitesse-trainer Rob Maas wordt verzocht per direct op te stappen. Het is typisch iets van deze internetttijd. Een petitie, een Facebook-actie, een bericht op Marktplaats dat een speler, trainer of bestuurslid gratis kan worden afgehaald.
Ludiek of origineel is dit soort initiatieven al lang niet meer. Onvermijdelijk is het wel. Je hebt er immers alleen een computer voor nodig en een beetje kennis van het internet.

Respons
Op donderdagmiddag hadden 475 mensen de petitie ondertekend. Dat is geen bijster grote respons. Ik heb contact gehad met de officiële supportersvereniging van Vitesse en met de fanstichting VIVO (Vitesse Is Van Ons). Zij hebben hier niets mee te maken. De officiële fanclub distantieert zich er zelfs van en VIVO wil een podium bieden voor discussie.

Begrip voor kritiek
Dat er veel kritiek op Maas is, dat begrijp ik wel. Zijn vele geschuif met poppetjes heeft spelers onzeker gemaakt en automatismen uit het spel gehaald. Maas maakt fouten die typerend zijn voor een beginnende hoofdtrainer, die nog geen referentiekader heeft opgebouwd. Hij is nog niet zover dat hij duidelijke keuzes maakt en achter die keuzes blijft staan.

NIet moeilijk
Vaak denken trainers zo lang en zo diep over de tactiek na, dat ze de logica niet meer zien. Het is allemaal niet zo moeilijk. Een trainer moet zijn beste spelers opstellen, op hun beste posities. En dat team moet hij wekenlang laten staan. Zo is het middenveld van Vitesse het beste met Marvelous Nakamba en Lewis Baker in een controlerende rol, met Valeri Qazaishvili daarvoor. Waarom de dertien-in-een-dozijn-voetballer Sheran Yeini altijd moet spelen, is mij een raadsel.

Voorin zijn Milot Rashica en Dominic Solanke zekerheidjes en kies je voor de linksbuitenplek uit Isaiah Brown, Nathan en Denis Olinik wie er het beste in vorm is.

Hoogspanning
Vitesse staat zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo onder hoogspanning. Bij een nieuwe deceptie dreigt het oproer in GelreDome te escaleren, nu steeds meer supporters klaar zijn met het onherkenbare voetbal en de slechte resultaten. Maas is de geplaagde trainer, op wie de pijlen zijn gericht. Spreekkoren, witte zakdoekjes, u kent dat wel. We zagen en hoorden het al tijdens de vorige wedstrijd, thuis tegen ADO Den Haag. Prangend is de vraag wat er gaat gebeuren als het Vitesse ook tegen Heracles niet lukt te winnen.

Pijnlijk
Wat me opvalt is dat Maas in tijden van crisis geen enkele publieke rugdekking krijgt van zijn direct leidinggevende, technisch directeur Mohammed Allach. Na de protestacties van het publiek tijdens het duel met ADO negeerde Allach verzoeken van de media in te gaan op de situatie bij de club. Dat is voor Maas bijzonder pijnlijk. De trainer krijgt de strontkar over zich heen. De technisch directeur zou hem kunnen helpen, door publiekelijk zijn steun uit te spreken en zich solidair te verklaren. Dat is in dit soort gevallen heel gebruikelijk in het voetbal. Maar in plaats daarvan laat Allach zijn trainer in de kou staan.

Gesteund
Allach is degene die in januari de onervaren Maas aanstelde als hoofdtrainer. In het supportersblad Zwart op Geel geeft Allach aan dat deze benoeming werd gesteund door algemeen directeur Joost de Wit en de leden van Raad van Commissarissen. Dat is mooi, maar daar kan Allach zich niet achter verschuilen.

Het aanstellen van een trainer is een kerntaak van de technisch directeur. Als de aanstelling van Maas een misrekening blijkt te zijn, dan is Allach daarvoor verantwoordelijk.

Goed stuk van jaja borgman waarin opnieuw duidelijk wordt wat voor type Allach is. Een wegduiker zodra het moeilijk word20 % verhoging 45% verhoging op de Oostribune ? Dit is de tribune die bij tv-opnamen het meest in beeld is.
Dus ...... als meer supporters van - 020 - 120 - 220 hun kaarten niet verlengen, zie je volgend seizoen nog meer lege plekken op de tv, iets wat nu juist met het verminderen (lees afdekken) van andere plaatsen geprobeerd wordt te voorkomen. Meer lege plekken op tv verleiden mensen niet om ook te komen.
Da's logisch??

Het lijkt me verstandiger om deze kaarten juist door prijsverlaging bereikbaar te laten zijn voor meer mensen,
want meer supporters op de tribune -> meer mensen op tv->meer mensen thuis die denken, da's gezellig en interessant; ik ga ook eens kijken - dus meer mensen op de tribune -> meer mensen op de tv -> enzovoorts.

Da's logisch !!

Een verhoging van de prijs van een seizoenkaart op OOST voor het nieuwe seizoen van Euro 234 naar Euro 340 is buitensporig hoog en zeker niet op zijn plaats. Als Vitesse zijn seizoenkaarthouders wil behouden zullen deze supporters een compensatie moeten krijgen. Een verhoging van 45 procent kan natuurlijk niet. Met zo'n verhoging jaag je de supporters de Gelredome uit.

Theosr zo zou het moeten zijn maar gaan ze niet doen. Het is een ordinaire manier van meer geld verdienen en het boeit ze echt weinig wat een ieder daarvan vind. Totaal geen echte binding met de supporter ondanks leuke woorden naar de media.

Tsja, ik kan me nog herinneren dat er sprake was van plannen voor uitbreiding van het Gelredome. Het Gelredome werd in de tijd van Rutten steeds voller. Bony stal de show en het elftal was een genot om naar te kijken. De stijgende lijn bezoekersaantallen is hard doorbroken en wordt onder Maas een duikvlucht naar beneden. Ik geloof niet dat 20 lege rijen stoelen in je nek op Oost nou direct sfeerverhogend werken, net als het sluiten van de zijkanten van West. Ook op Noord komen er bovenin ook lege rijen.

Dit zijn effectmaatregelen. Lijkt me beter om eens naar de oorzaak te kijken. Lekker aanvallend voetbal met een jong en fris team. Niet eindeloos de bal achterin naar elkaar overspelen en dan weer terugspelen op Room, maar sneller het middenveld, de zijkanten en de vleugels zoeken met goede vleugelspelers. Een spits die doelpunten kan maken. Het is o zo simpel. Het is om te janken hoe de huidige clubdirectie en -trainers de club in de vernieling helpt. Deze maatregel zal ook niet helpen. De lege stoeltjes zullen alleen nog maar pijnlijker worden, als een bekerwedstrijd tegen Staphorst.

Mijn plek is, rara wat een toeval, net als de meeste mensen die hier reageren, ook sterk in prijs verhoogd. Ik zit al sinds ik mij kan herinneren in 219. Ik ga eens rustig afwachten en na 25 april online kijken wat waar exact mogelijk is. Haast heb ik niet. Wat dat betreft gaat mijn gedrag steeds meer lijken op het spel van de club waar ik een tijd geleden mij iedere keer op verheugde......

Theosr zo zou het moeten zijn maar gaan ze niet doen. Het is een ordinaire manier van meer geld verdienen en het boeit ze echt weinig wat een ieder daarvan vind. Totaal geen echte binding met de supporter ondanks leuke woorden naar de media.

Als ik op OOST zou zitten zou ik echt niet verlengen met zo'n verhoging. Het moet natuurlijk wel leuk en betaalbaar blijven.

Ik zit met me maten op rij 36 vak 220 en om mij heen gaan er mensen ook niet verlengen incl mezelf

Je bent supporter ook in mindere tijden. Natuurlijk ga ik verlengen.

Rem:

Ik bedoel met Bony dat hij ondanks dat hij er hier zo'n 30 inschopte ook niet in aanmerking kwam voor het 1ste van Chelsea.
Als je spelers opleid voor andere clubs ( Chelsea) moet nooit ten koste gaan van de eigen jeugd!!!

begreep ik je verkeerd excuus.

€8,- duurder dan vorig jaar, en zojuist verlengd!!!

Wat een armoedzaaierig en kinderachtig gedrag zeg van de meeste Vitesse supporters. Ik lees hier uitspraken als: Als Maas blijft verleng ik niet... Hoe oud zijn jullie? 11?

Je hoort je ploeg juist te steunen in mindere periodes en juist nu met de Play-Offs in zicht. Vitesse beschikt over voldoende kwaliteit alleen komt dit er niet uit.. waarom niet? geen idee. Misschien komt het wel door de lege gaten in het stadion... Ik kan begrijpen dat als je stadion halfleeg is, je minder gemotiveerd bent dan als je in een goed gevuld stadion speelt en waar de sfeer er beter in (lijkt) te zitten..

Al met al prima zaak van Vitesse om het stadion te verkleinen. Hoop ook dat de dug-outs worden veranderd!

We gaan de capaciteit verkleinen i.v.m. te weinig toeschouwers. Te gek voor woorden vind ik dat, en een teken van zwakte. Als je nu eens goed investeert, in goede spelers die willen knokken en ook voor elkaar door het vuur gaan. En ook eens een goede trainer haalt die een team kan smeden, dan komen de toeschouwers vanzelf en loopt het weer vol. Maak de prijzen betaalbaar op Oost en je verkoopt veel meer seizoenkaarten daar!
En niet zoals wat er nu gaat gebeuren met verkapte prijsverlagingen, terwijl veel mensen heel veel meer moeten betalen. Hebben ze geen andere ideeën, er moet weer geld uitgegeven worden stelletje eikels zijn het.

Wat een armoedzaaierig en kinderachtig gedrag zeg van de meeste Vitesse supporters. Ik lees hier uitspraken als: Als Maas blijft verleng ik niet... Hoe oud zijn jullie? 11?

Je hoort je ploeg juist te steunen in mindere periodes en juist nu met de Play-Offs in zicht. Vitesse beschikt over voldoende kwaliteit alleen komt dit er niet uit.. waarom niet? geen idee. Misschien komt het wel door de lege gaten in het stadion... Ik kan begrijpen dat als je stadion halfleeg is, je minder gemotiveerd bent dan als je in een goed gevuld stadion speelt en waar de sfeer er beter in (lijkt) te zitten..

Al met al prima zaak van Vitesse om het stadion te verkleinen. Hoop ook dat de dug-outs worden veranderd!

Armoedzaaierig en kinderachtig gedrag zeg van jou, ga jij lekker naar de Graafschap of NEK daar gaan er 12 duizend in daar kan jij ook nog bij. En over Maas gesproken vraag ik mij af hoe oud jij bent.

Maas per direct laten opstappen lijkt me nu niet meer verstandig voor die laatste 4 wedstrijden. Het seizoen is toch al verloren, een goede trainer gaat niet niet meer ineens herstellen. Ik zou pas echt kwaad worden mocht het contract van Maas worden verlengt, want ik zie het Mo Allach zo maar doen. Als het contract van Maas wordt verlengt, kunnen ze een zware opstand verwachten.

Wat een armoedzaaierig en kinderachtig gedrag zeg van de meeste Vitesse supporters. Ik lees hier uitspraken als: Als Maas blijft verleng ik niet... Hoe oud zijn jullie? 11?

Je hoort je ploeg juist te steunen in mindere periodes en juist nu met de Play-Offs in zicht. Vitesse beschikt over voldoende kwaliteit alleen komt dit er niet uit.. waarom niet? geen idee. Misschien komt het wel door de lege gaten in het stadion... Ik kan begrijpen dat als je stadion halfleeg is, je minder gemotiveerd bent dan als je in een goed gevuld stadion speelt en waar de sfeer er beter in (lijkt) te zitten..

Al met al prima zaak van Vitesse om het stadion te verkleinen. Hoop ook dat de dug-outs worden veranderd!Ik vind het niet raar dat mensen een statement willen maken indien het contract van Maas op oneigenlijke gronden wordt verlengt. Laten we eerlijk zijn: Maas heeft op geen enkele wijze aangetoond een competente trainer te zijn die klaar is om Vitesse stelselmatig naar de subtop te lozen. Sterker nog, hij heeft zeer ondermaats gepresteerd, gelijkwaardig aan de Graafschap. Als zijn contract dan wordt verlengt, moet je als Vitesse supporter een duidelijk statement maken.