Vitesse sluit voetbalseizoen af in Harskamp

Vitesse heeft donderdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen 2009|2010 gespeeld. In en tegen vierdeklasser Harskamp werd met 9-0 gewonnen. Marko van Ginkel werd topscorer met drie doelpunten.

Voor het duel wonnen de D-tjes van de Voetbal Academie met 14-0 van hun eeftijdsgenootjes uit Harskamp. Net voor de aftrap was er nog de vlucht van Hertog II die er duidelijk zin in had, of ook weer niet. Hertog vloog diverse rondjes over het hoofdveld, landde tweemaal op het vangnet achter het doel om uiteindelijk via de bossen en het dak van de kantine terug naar zijn trainer vloog.

Vitesse knalde er voor rust zes in om na rust de eindstand te bepalen op 9-0. Voor rust scoorden Claudemir, Van Ginkel, Kolk, Büttner uit een strafschop en De Ruiter (2). Na rust was Marko van Ginkel nog eens tweemaal trefzeker en ook Felixdaal pikte een doelpunt mee.

Opstelling Vitesse
Room ('46 Graafland), Felixdaal, Sprockel, Drost, Jong-a-Pin ('46 Tekay), Claudemir, Van Ginkel, Büttner ('45 Beijer), Kodalak, Kolk, De Ruiter

 Ga naar het fotoalbum (Media) voor een fotoverslag of klik op onderstaand icoontje.

image
 Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen