Vitesse supporters kiezen Piet Velthuizen

Piet Velthuizen is Vitesse speler van het Jaar geworden. Hij won de jaarlijks, door de Supportersvereniging Vitesse, via internet uitgeschreven verkiezing met maar liefst 49% van de stemmen.

Het is de tweede keer dat Piet Velthuizen door de Arnhemse supporters werd gekozen tot Vitesse speler van het Jaar. In seizoen 2007-2008 was hij, volgens de Vitesse supporters, ook de beste speler. Tweede werd Onur Kaya met 17% van de stemmen. Op de derde plaats, met 8% van de uitgebrachte stemmen, Claudemir.

Kijk op de website van de Supportersvereniging Vitesse voor enkele foto's van de in de prijzen gevallen spelers tijdens het Slotfeest van de SV.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen