Veiling unieke KWF-shirts gesloten

Zondag 1 mei speelde Vitesse in unieke KWF-shirts de traditionele KWF-wedstrijd tegen FC Utrecht. Vijf dagen lang kon er geboden worden op deze speciale shirts. De veiling heeft een bedrag van € 2.895,- opgeleverd. De totale opbrengst van de veiling en collecte (€ 7.211,-) komt ten goede aan wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker.

Voor de speciale wedstrijd tegen FC Utrecht maakte hoofdsponsor Truphone, net als vorig seizoen, het gebaar door het wedstrijdshirt beschikbaar te stellen aan deze partner van Vitesse Betrokken. Daardoor prijkte de naam en het logo van KWF Kankerbestrijding op de voorkant van het shirt. Er kon worden geboden op de shirts van de wedstrijdselectie.

De winnaars van de achttien wedstrijdshirts worden door Vitesse persoonlijk op de hoogte gebracht over de betaling en het in ontvangst nemen van de shirts.

Over de uitgebrachte biedingen wordt niet gecorrespondeerd. 

Collecte
Voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse vs FC Utrecht werd er ook gecollecteerd voor KWF. De collecte heeft een bedrag van €4.316,- opgeleverd. Ook deze opbrengst gaat naar wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker.


Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen