Jurgen Seegers fysiek trainer, Kevin Balvers videoanalist

Jurgen Seegers treedt vanaf aankomend seizoen bij Vitesse in dienst als fysiek trainer. Kevin Balvers, sinds juli 2014 werkzaam bij Vitesse, wordt de nieuwe videoanalist binnen de technische staf van de A-selectie. Zowel Seegers als Balvers tekenen een contract voor twee seizoenen.

Seegers was de afgelopen drie seizoenen werkzaam bij de Belgische topclub RSC Anderlecht. Daarvoor werkte Seegers bij ADO Den Haag, waar hij destijds onder meer samenwerkte met Vitessenaar John van den Brom. Seegers vervangt Terry Peters, die onlangs de overstap maakte naar Al Shabab uit Dubai, de club waar voormalig Vitesse-trainer Fred Rutten aan de slag gaat. 

imageBalvers was de afgelopen twee seizoenen videoanalist bij Jong Vitesse en de Vitesse Voetbal Academie. Per komend seizoen schuift Balvers door naar de staf van de A-selectie. 

Staf Vitesse seizoen 2016|2017
Hoofdtrainer: Henk Fraser
Assistent-trainer: Edward Sturing
Keeperstrainer: Raimond van der Gouw
Fysiek trainer: Jurgen Seegers
Videoanalist: Kevin Balvers
Clubarts: Pieter Sengkerij
Coördinator medische staf/fysiotherapeut: Jos Kortekaas
Fysiotherapeut: Jesper Gabriëls
Teammanager: Mirjam Clifford
Materiaalman: Frits Hartemink
Materiaalman: Marco Rou

image

Reacties (1)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Goede staf zoals die er nu staat.
Lewis Baker zal zondag ook aanwezig zijn voor de eerste training, hij word opnieuw gehuurd van Chelsea.


Inloggen en reactie plaatsen