Transfer Michael Tornes definitief afgerond

De transfer van doelman Michael Tornes is woensdagochtend officieel afgerond. De Deense doelman tekent een contract voor twee seizoenen in Arnhem.

De 30-jarige doelman was jeugdinternational voor Denemarken. De meeste wedstrijden speelde Tornes voor het Deense Brøndby IF. Ook kwam Tornes uit voor HJK Helsinki. In dienst van de Finse ploeg verbrak Tornes een record. In seizoen 2014 hoefde Tornes in 960 minuten, competitie- en bekerwedstrijden op een rij, geen enkel tegendoelpunt te incasseren.

Update:
De transfer van doelman Michael Tornes is woensdagochtend officieel afgerond. De Deense doelman tekent een contract voor twee seizoenen in Arnhem.

Tornes over zijn nieuwe uitdaging: “Na al die jaren in de Scandinavische competities wilde ik graag een avontuur elders in Europa. Mijn eerste ervaring met Vitesse verliep heel goed. Ik ben prettig opgevangen en tijdens de trainingen was er veel ruimte voor individuele aandacht. Ik heb er zin in om in Nederland te gaan wonen en kijk uit naar de concurrentiestrijd met de andere keepers.”

Technisch directeur Mo Allach: “We hebben Michael tijdens het trainingskamp nadrukkelijk in actie gezien. Hij heeft daarbij een goede indruk achtergelaten. Daarnaast neemt hij een bulk aan ervaring mee. Met het aantrekken van Michael hebben we ook op de keeperspositie voldoende opties.”

image

 

Reacties (55)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Zo de eerste versterking voor basis/breedte van de huidige selectie. Met ervaring, ook niet onbelangrijk !<br /> Hoop nog op linksbuiten en/of spits.<br /> Want in de breedte is het niet echt sterk zoals tegen WBA bleek.<br /> Tegen Porto was leuk om naar te kijken.<br /> Op naar een mooi seizoen 2016/2017

Goede versterking voor de breedte, neemt ervaring mee.<br /> Verder komt vanmiddag middenvelder Hamza Barry als testspeler erbij. Barry is een Gambiaans international en speelde afgelopen seizoen voor Hapoel Tel Aviv.

<span class="blockquote">Zo de eerste versterking voor basis/breedte van de huidige selectie. Met ervaring, ook niet onbelangrijk !<br /> Hoop nog op linksbuiten en/of spits.<br /> Want in de breedte is het niet echt sterk zoals tegen WBA bleek.<br /> Tegen Porto was leuk om naar te kijken.<br /> Op naar een mooi seizoen 2016/2017</span>t<br /> <br /> Prima verwoordt Rikar. Ik zou ook nog graag een spits erbij willen zien. De linksbackplaats is met Ota te zwak bezet, heeft wel een goede traptechniek, maar verdedigend is deze speler te zwak, hetgeen teveel risico oplevert door tegendoelpunten. Achter moet het verdedigingsblok goed staan, zodat de overige spelers daarop kunnen vertrouwen.

Ik kan er met mijn kop niet bij, dat er nog een middenvelder wordt aangetrokken,terwijl dat niet echt prioriteit heeft. Middenvelders te over, we hebben Mo Osman op de bank zitten, die duidelijk zijn visitekaartje heeft afgegeven in de oefenwedstrijden. Deze speler is in feite rijp voor de basiself, maar wordt niet opgesteld omdat daar al drie kanjers (Foor,Nakamba en Vako) deze plaatsen bezetten.

Theo, ik ben het wel met je eens maar ik denk in een lange competitie plus (hopelijk) veel bekerwedstrijden is het niet verkeerd dat alle plaatsen dubbel bezet zijn. Ik heb wat filmpjes van deze Barry gezien, ik weet dat dit heel vertekend kan zijn, maar als deze speler transfervrij is op te halen dan denk ik dat het een 2e Mkamba kan worden.<br /> Ook denk ik dat hij met zijn snelheid en techniek op links of rechts aanvallend kan spelen.<br /> <br /> <span class="blockquote">Ik kan er met mijn kop niet bij, dat er nog een middenvelder wordt aangetrokken,terwijl dat niet echt prioriteit heeft. Middenvelders te over, we hebben Mo Osman op de bank zitten, die duidelijk zijn visitekaartje heeft afgegeven in de oefenwedstrijden. Deze speler is in feite rijp voor de basiself, maar wordt niet opgesteld omdat daar al drie kanjers (Foor,Nakamba en Vako) deze plaatsen bezetten. </span><br />

<span class="blockquote">Goede versterking voor de breedte, neemt ervaring mee.<br /> Verder komt vanmiddag middenvelder Hamza Barry als testspeler erbij. Barry is een Gambiaans international en speelde afgelopen seizoen voor Hapoel Tel Aviv.</span><br /> <br /> Volgens zijn gegevens op het videofilmpje kan hij op meerdere plaatsen uit de voeten en ook als Left Winger dus als linksbuiten. Ben benieuwd.

Die Hamza Barry lijkt me op basis van video's wel een interessante speler voor Vitesse,echter vraag ik me af of dat nu weer een aanvallende middenvelder moet zijn.<br /> De prioriteiten liggen toch echt op andere plekken binnen het elftal.<br /> Wat misschien voor velen als een verrassing komt,is het feit dat Vitesse sinds de komst van de russische commissaris de dienst uitmaakt.<br /> Vitesse bepaald nu mede door de nieuwe invloed van hem wie er eventueel bij ons kan komen spelen vanuit Chelsea en dus niet andersom.<br /> Dat is op zich ook een positieve wijziging en dat betekend ook dat we geen spelers krijgen die we niet nodig hebben.

Tornes brengt de nodige ervaring. Wat mij opviel in de oefenwedstrijd is dat zijn uittrappen zeer nauwkeurig zijn. Weinig balverlies dus.<br /> <br /> En laat die Barry maar komen. Wat een techniek en een uittekende pass.

Goede concurrentie voor Room en als er weer een middenvelder bijkomt dan is Mo Osman zo vertrokken.<br /> Hoe dom kun je dan zijn ??

Barry is slechts op proef mensen. Dus voor we gaan roepen dat het een stomme zet is om hem te halen, laten we nog even wachten of hij überhaupt wel komt. Ik ben het wel met jullie eens dat er eerst andere posities dienen te worden versterkt. Wat ik begreep heeft Vitesse dat zelf ook in de gaten. Ik hoop alleen niet dat er weer een blik tieners uit Londen komt.

Neem maar gewoon aan dat deze BARRY naar Vitesse komt (anders nemen ze hem niet op proef).<br /> Gezien zijn capaciteiten is het ook een speler die er meteen staat.

<span class="blockquote">Neem maar gewoon aan dat deze BARRY naar Vitesse komt (anders nemen ze hem niet op proef).<br /> Gezien zijn capaciteiten is het ook een speler die er meteen staat.</span><br /> <br /> Dat denk ik niet, Barry heeft het bij Valetta fc in Malta heel goed gedaan maar is daarna op een zijspoor beland. Het is absoluut een speler met potentie maar niet eentje die momenteel beter is dan bv Vako, Foot of Osman. Er is toch een reden dat hij niet speelt bij een matige club als AEL Limassol dat vergelijkbaar is met clubs als Roda Jc. Ik zou toch eerst voor een spits achter Zhang gaan, want Dauda komt overduidelijk tekort.

Davy propper speelde 3 jaar geleden ook niet en zat regelmatig op de bank, en kijk nu ......

Rust Jong Vitesse - Achilles ´29 3-0

<span class="blockquote">Davy propper speelde 3 jaar geleden ook niet en zat regelmatig op de bank, en kijk nu ......</span><br /> <br /> Je zegt het dus eigenlijk zelf al: iemand die er niet gelijk staat, in tegenstelling tot wat je eerder zei.

<span class="blockquote">Die Hamza Barry lijkt me op basis van video's wel een interessante speler voor Vitesse,echter vraag ik me af of dat nu weer een aanvallende middenvelder moet zijn.<br /> De prioriteiten liggen toch echt op andere plekken binnen het elftal.<br /> Wat misschien voor velen als een verrassing komt,is het feit dat Vitesse sinds de komst van de russische commissaris de dienst uitmaakt.<br /> Vitesse bepaald nu mede door de nieuwe invloed van hem wie er eventueel bij ons kan komen spelen vanuit Chelsea en dus niet andersom.<br /> Dat is op zich ook een positieve wijziging en dat betekend ook dat we geen spelers krijgen die we niet nodig hebben.</span><br /> Misschien al een soort voorschot op een eventuele verkoop van Vako die best wel een keertje zal vertrekken en dan staat zijn opvolger al klaar, vooruit zien noemen ze dat.

Eindstand Jong Vitesse - Achilles´29 3-2. Knap tegen een Jupiler-club!

<span class="blockquote">Die Hamza Barry lijkt me op basis van video's wel een interessante speler voor Vitesse,echter vraag ik me af of dat nu weer een aanvallende middenvelder moet zijn.<br /> De prioriteiten liggen toch echt op andere plekken binnen het elftal.<br /> Wat misschien voor velen als een verrassing komt,is het feit dat Vitesse sinds de komst van de russische commissaris de dienst uitmaakt.<br /> Vitesse bepaald nu mede door de nieuwe invloed van hem wie er eventueel bij ons kan komen spelen vanuit Chelsea en dus niet andersom.<br /> Dat is op zich ook een positieve wijziging en dat betekend ook dat we geen spelers krijgen die we niet nodig hebben.<br /> Misschien al een soort voorschot op een eventuele verkoop van Vako die best wel een keertje zal vertrekken en dan staat zijn opvolger al klaar, vooruit zien noemen ze dat.</span><br /> Nee joh, als dat gebeurd halen ze Kharashvili ....!!!

<span class="blockquote">Goede concurrentie voor Room en als er weer een middenvelder bijkomt dan is Mo Osman zo vertrokken.<br /> Hoe dom kun je dan zijn ??</span><br /> <br /> Het zou heel jammer zijn als een talent, zo wil ik hem eigenlijk niet meer noemen, omdat Mo Osman met zijn spel op dat middenveld heeft aangetoond in de oefenwedstrijden in feite niet onder te doen voor bv. een Navarone Foor. Mo Osman is een type speler als Davy Propper, die nu heerst op 't middenveld van PSV en strooit met prachtige passes. Osman zal beduidend beter gaan spelen als hij het vertrouwen zal krijgen van het trainerstrio. Frazer kiest vooralsnog voor ervaring en daar is ook niets mis mee natuurlijk.<br />

<span class="blockquote">Goede concurrentie voor Room en als er weer een middenvelder bijkomt dan is Mo Osman zo vertrokken.<br /> Hoe dom kun je dan zijn ??<br /> <br /> Het zou heel jammer zijn als een talent, zo wil ik hem eigenlijk niet meer noemen, omdat Mo Osman met zijn spel op dat middenveld heeft aangetoond in de oefenwedstrijden in feite niet onder te doen voor bv. een Navarone Foor. Mo Osman is een type speler als Davy Propper, die nu heerst op 't middenveld van PSV en strooit met prachtige passes. Osman zal beduidend beter gaan spelen als hij het vertrouwen zal krijgen van het trainerstrio. Frazer kiest vooralsnog voor ervaring en daar is ook niets mis mee natuurlijk.<br /> </span><br /> Nee, natuurlijk is daar niets mis mee. Maar ik vind wel dat Osman minuten moet gaan maken dit seizoen. Dit zal het laatste seizoen dat Baker aan Vitesse wordt verhuurd, dus zal er volgend seizoen een vacature vrij op het middenveld. Osman zal nu wedstrijden moeten spelen om er volgend jaar te staan. In dat kader had Vitesse beter geen Baker kunnen huren en gewoon een Schaars transfervrij kunnen oppikken om tussen Schaars en Osman te rouleren. Nu heb je wederom de situatie dat Baker moet spelen en dat zal Osman veel speeltijd gaan kosten.

Pato kunnen we ook vergeten als de nieuwe<br /> spits die gaat naar Villareal

<span class="blockquote">Pato kunnen we ook vergeten als de nieuwe<br /> spits die gaat naar Villareal </span><br /> Dat is een klap in het gezicht van Allach, zeker nu Ibrahimovic en Higuain ook niet lijken te komen.

<span class="blockquote">Goede versterking voor de breedte, neemt ervaring mee.<br /> Verder komt vanmiddag middenvelder Hamza Barry als testspeler erbij. Barry is een Gambiaans international en speelde afgelopen seizoen voor Hapoel Tel Aviv.<br /> <br /> Volgens zijn gegevens op het videofilmpje kan hij op meerdere plaatsen uit de voeten en ook als Left Winger dus als linksbuiten. Ben benieuwd.</span><br /> <br /> Als deze speler tot linker vleugelaanvaller kan worden omgeturnd dan zou dat een verrassing zijn, want de linker kant van Vitesse behoeft gewoon versterking.

Allah krijgt een stijve van middenvelders daarom gaat het ook mis en ging het vorig seizoen ook mis omdat er geen balans is. Voetbal gaat namelijk om goals maak je er een meer dan je tegenstander dan win je. Dus wie hebben echt nog een goaltjesdief erbij nodig !!!

Lijkt me gewoon gehaald te worden als aanvaller. Als je wat op YT kijkt staat ie in de meeste gevallen bij de voorste drie spelers van zijn team op 't veld en komt ie vaak vanaf de flank. Dus geen concurrentie voor Osman, Nakamba enz. Dit lijkt me inderdaad de nieuwe linksbuiten te worden en hij is zo te zien aan de video's tweebenig! En ik heb dan liever een speler als Barry die door de club vastgelegd wordt dan dat een Tighadouini gehuurd wordt en die je na een jaar waarschijnlijk weer kwijt bent.

Ik hoor net op radio Gelderland dat Vitesse verder gaat met Mo Allach. Helaas

Michael welcome to the club.

Allach heeft in de afgelopen jaren net zoveel fout gedaan als goed gedaan. Onderhandelen kan hij weliswaar niet ( volgens mij mag hij ook niet te hard onderhandelen van de club ) en zijn overkomen in de pers is matig te noemen, maar de jeugdopleiding staat ( natuurlijk ook door andere mensen in de club) en hij heeft met Nakamba en Rashica 2 fantastische spelers transfervrij opgepikt. Vooralsnog Geef ik hem toch zeker een 6,5 voor zijn gehele periode bij Vitesse. Ik hoorde dat de onderhandelingen in een speeltuin plaatsvinden.

Ik heb een dubbel gevoel bij de verlenging van Mo Allach voor 1,5 jaar.Het is net Goede Tijden,Slechte Tijden met onze Mo!<br /> Om een gedegen opsomming te maken van Mo zou ik hier te weinig ruimte en tijd hebben.<br /> Velen hebben dat hier al gedaan en daarmee zou jezelf een positief of negatief beeld kunnen vormen over de kwaliteiten van onze directeur.<br /> Ps:lees net dat AJAX zich eventueel bij Vitesse gaat melden voor Rashica net zoals PSV.<br /> Dit is een bericht die op meerdere sportsites gebracht wordt.<br /> Vanuit Engeland komt de geruchtenstroom ook weer op gang als het gaat om mogelijke huurlingen van Chelsea voor Vitesse.<br /> Tammy Abraham wordt hierin genoemd als mogelijke versterking,maar Betis Sevilla is een gedegen concurrent.

Nee, natuurlijk is daar niets mis mee. Maar ik vind wel dat Osman minuten moet gaan maken dit seizoen. Dit zal het laatste seizoen dat Baker aan Vitesse wordt verhuurd, dus zal er volgend seizoen een vacature vrij op het middenveld. Osman zal nu wedstrijden moeten spelen om er volgend jaar te staan. In dat kader had Vitesse beter geen Baker kunnen huren en gewoon een Schaars transfervrij kunnen oppikken om tussen Schaars en Osman te rouleren. Nu heb je wederom de situatie dat Baker moet spelen en dat zal Osman veel speeltijd gaan kosten.<br /> <br /> Worstje ut de automaat:<br /> In deze heb je groot gelijk

<span class="blockquote">Ik heb een dubbel gevoel bij de verlenging van Mo Allach voor 1,5 jaar.Het is net Goede Tijden,Slechte Tijden met onze Mo!<br /> Om een gedegen opsomming te maken van Mo zou ik hier te weinig ruimte en tijd hebben.<br /> Velen hebben dat hier al gedaan en daarmee zou jezelf een positief of negatief beeld kunnen vormen over de kwaliteiten van onze directeur.<br /> Ps:lees net dat AJAX zich eventueel bij Vitesse gaat melden voor Rashica net zoals PSV.<br /> Dit is een bericht die op meerdere sportsites gebracht wordt.<br /> Vanuit Engeland komt de geruchtenstroom ook weer op gang als het gaat om mogelijke huurlingen van Chelsea voor Vitesse.<br /> Tammy Abraham wordt hierin genoemd als mogelijke versterking,maar Betis Sevilla is een gedegen concurrent.</span><br /> <br /> Ook HSV en FC Schalke 04 hebben zich voor Rashica officieel gemeld. Tussen de 8 en 10 miljoen Euro bedragen de diverse biedingen. Ik hoop niet dat het eerste wapenfeit van Mo Allach, na zijn verlenging, de verkoop van Milot zal zijn. Mede voor deze speler kom ik naar het stadion.

<span class="blockquote">Ik heb een dubbel gevoel bij de verlenging van Mo Allach voor 1,5 jaar.Het is net Goede Tijden,Slechte Tijden met onze Mo!<br /> Om een gedegen opsomming te maken van Mo zou ik hier te weinig ruimte en tijd hebben.<br /> Velen hebben dat hier al gedaan en daarmee zou jezelf een positief of negatief beeld kunnen vormen over de kwaliteiten van onze directeur.<br /> Ps:lees net dat AJAX zich eventueel bij Vitesse gaat melden voor Rashica net zoals PSV.<br /> Dit is een bericht die op meerdere sportsites gebracht wordt.<br /> Vanuit Engeland komt de geruchtenstroom ook weer op gang als het gaat om mogelijke huurlingen van Chelsea voor Vitesse.<br /> Tammy Abraham wordt hierin genoemd als mogelijke versterking,maar Betis Sevilla is een gedegen concurrent.<br /> <br /> Ook HSV en FC Schalke 04 hebben zich voor Rashica officieel gemeld. Tussen de 8 en 10 miljoen Euro bedragen de diverse biedingen. Ik hoop niet dat het eerste wapenfeit van Mo Allach, na zijn verlenging, de verkoop van Milot zal zijn. Mede voor deze speler kom ik naar het stadion. </span><br /> Voor een bedrag van € 8000.000 uit het buitenland moet je Rashica direct verkopen. Er zijn alternatieven voor de rechtsbuiten positie en je weet nooit of Rashica het komende seizoen zijn prestaties van het afgelopen seizoen weet te overtreffen of zelfs maar te evenaren. Voor de liefhebbers is het wel een gemis, maar voor de club zijn het wel maar mooie inkomsten waar wellicht dan weer eens een bedrag van kan worden vrijgemaakt om een speler echt te kopen ( dus geen 8 ton voor een Japanse linksback van 28 maar bijvoorbeeld een Veldwijk van 3,500.000). Zo wint iedereen.

fuuuuuck 8M voor Rashica naar het buitenland? direct doen!!! ga je nooit meer voor krijgen en die speelt anders gewoon in Amsterdam voor 5M na dit seizoen

<span class="blockquote">Ik heb een dubbel gevoel bij de verlenging van Mo Allach voor 1,5 jaar.Het is net Goede Tijden,Slechte Tijden met onze Mo!<br /> Om een gedegen opsomming te maken van Mo zou ik hier te weinig ruimte en tijd hebben.<br /> Velen hebben dat hier al gedaan en daarmee zou jezelf een positief of negatief beeld kunnen vormen over de kwaliteiten van onze directeur.<br /> Ps:lees net dat AJAX zich eventueel bij Vitesse gaat melden voor Rashica net zoals PSV.<br /> Dit is een bericht die op meerdere sportsites gebracht wordt.<br /> Vanuit Engeland komt de geruchtenstroom ook weer op gang als het gaat om mogelijke huurlingen van Chelsea voor Vitesse.<br /> Tammy Abraham wordt hierin genoemd als mogelijke versterking,maar Betis Sevilla is een gedegen concurrent.<br /> <br /> Ook HSV en FC Schalke 04 hebben zich voor Rashica officieel gemeld. Tussen de 8 en 10 miljoen Euro bedragen de diverse biedingen. Ik hoop niet dat het eerste wapenfeit van Mo Allach, na zijn verlenging, de verkoop van Milot zal zijn. Mede voor deze speler kom ik naar het stadion. </span><br /> Als het bedrag idd tussen de 8 en 10 miljoen Euro ligt, moeten ze Rashica zeker verkopen. Ik zou het jammer vinden, leuke speler om naar te kijken maar voor dit bedrag kun je hem moeilijk houden.

Is Napoli nog geïnteresseerd? Die zagen in hem de nieuwe Calléjon. Die tikken zo 35 miljoen af voor een speler die nog alles te bewijzen heeft ;)

<span class="blockquote">Ik heb een dubbel gevoel bij de verlenging van Mo Allach voor 1,5 jaar.Het is net Goede Tijden,Slechte Tijden met onze Mo!<br /> Om een gedegen opsomming te maken van Mo zou ik hier te weinig ruimte en tijd hebben.<br /> Velen hebben dat hier al gedaan en daarmee zou jezelf een positief of negatief beeld kunnen vormen over de kwaliteiten van onze directeur.<br /> Ps:lees net dat AJAX zich eventueel bij Vitesse gaat melden voor Rashica net zoals PSV.<br /> Dit is een bericht die op meerdere sportsites gebracht wordt.<br /> Vanuit Engeland komt de geruchtenstroom ook weer op gang als het gaat om mogelijke huurlingen van Chelsea voor Vitesse.<br /> Tammy Abraham wordt hierin genoemd als mogelijke versterking,maar Betis Sevilla is een gedegen concurrent.<br /> <br /> Ook HSV en FC Schalke 04 hebben zich voor Rashica officieel gemeld. Tussen de 8 en 10 miljoen Euro bedragen de diverse biedingen. Ik hoop niet dat het eerste wapenfeit van Mo Allach, na zijn verlenging, de verkoop van Milot zal zijn. Mede voor deze speler kom ik naar het stadion. <br /> Voor een bedrag van € 8000.000 uit het buitenland moet je Rashica direct verkopen. Er zijn alternatieven voor de rechtsbuiten positie en je weet nooit of Rashica het komende seizoen zijn prestaties van het afgelopen seizoen weet te overtreffen of zelfs maar te evenaren. Voor de liefhebbers is het wel een gemis, maar voor de club zijn het wel maar mooie inkomsten waar wellicht dan weer eens een bedrag van kan worden vrijgemaakt om een speler echt te kopen ( dus geen 8 ton voor een Japanse linksback van 28 maar bijvoorbeeld een Veldwijk van 3,500.000). Zo wint iedereen.</span><br /> <br /> Dat laatste is natuurlijk wel het hele punt. Stel ze verkopen Rashica voor 8 miljoen, dan zal men gewoon weer naar buiten brengen dat we met spelers als Koryan en Van Bergen genoeg opties hebben om het intern op te vangen, kortom, we gaan dan echt niet ineens investeren.. De tijd dat we Bony's kochten voor 4 miljoen is echt geweest.<br /> Laat Vitesse (en andere Nederlandse clubs) eens een keer slim zijn en houdt spelers net een jaar langer dan normaal, komt het niveau alleen maar ten goede.

Ik zie nogsteeds overal staan dat het Allach is die de jeugdopleiding heeft neergezet, maar dat klopt dus niet!<br /> Allach kwam toevallig wel op het juiste moment binnen net nadat het vernieuwde trainingscomplex net in gebruik werd genomen, maar deze plannen stonden al veel langer vast, is ook logisch want zoiets plan je in jaren. In de tijd van Jordania maakte o.a. Hamstra met mensen van Chelsea een plan voor de toekomst, oa dat er veel meer geld zou worden geinvesteerd in de jeugd nadat het nieuwe complex klaar zou zijn. Allach tekent dan 3 maanden later, zijn invloed is hier dus nul komma nul op geweest. Qua transferbeleid is hij ook niet echt succesvol gebleken, Vaak non-eu spelers met een daarbij horend dik salaris die zelfs minder brachten dan hun voorgangers. Wat het dan nog extra pijnlijk maakt is dat ze vaak al op leeftijd waren en zomaar een contract van 4 jaar of langer voorgeschoteld kregen. Dauda, Oliynyk, Ota, Yeini niet echt indrukwekkend, voor die salarissen had je veel beter kunnen krijgen. Kruiswijk wist je van te voren al dat die vrijwel altijd geblesseerd is, een kijkje op transfermarkt en je ziet z'n enorme blessure lijst. Achenteh was ook niet veel natuurlijk, maar die was zelfs beter dan z'n opvolger Ota, na al die jaren dat Allach bij Vitesse zit, is de linksback positie zowel kwalitatief als kwantitatief dramatisch bezet. Djurdjevic en Fortes waren al weg voordat men het doorhad en ook vd Werff heb je een matige verdediger in de selectie. Allach is er nog niet in geslaagd om een eigen gehaalde speler voor een flink bedrag te verpatsen. Met het enorme salarisbudget wat vitesse had en ook nogsteeds heeft had je veel dichter op de Top 4 moeten en kunnen staan. Ik hoorde al dat er een Gambiaan op proef was, dus hij heeft er helaas nogsteeds niet van geleerd.

Dauda heeft ook een Zweeds paspoort en hoeft dus geen non-EU-salaris te krijgen. Al zal ie vast alsnog een dik salaris krijgen omdat ie destijds is gehaald als beoogde eerste spits. Ben het wel mee eens dat het qua gedane transfers wel erg matig uitgevallen is, overall gezien, met enkele lichtpuntjes. Waarom Djurdjevic en Fortes erbij gehaald worden snap ik niet goed. Djurdjevic heeft in Italië voorlopig niet het ongelijk bewezen en waar huppelt die Fortes tegenwoordig rond? Die wilde niet op kunstgras (met Jong Vitesse) spelen of zo? Was iets vaags mee aan de hand. Geen echte profinstelling in elk geval.

<span class="blockquote">Ik heb een dubbel gevoel bij de verlenging van Mo Allach voor 1,5 jaar.Het is net Goede Tijden,Slechte Tijden met onze Mo!<br /> Om een gedegen opsomming te maken van Mo zou ik hier te weinig ruimte en tijd hebben.<br /> Velen hebben dat hier al gedaan en daarmee zou jezelf een positief of negatief beeld kunnen vormen over de kwaliteiten van onze directeur.<br /> Ps:lees net dat AJAX zich eventueel bij Vitesse gaat melden voor Rashica net zoals PSV.<br /> Dit is een bericht die op meerdere sportsites gebracht wordt.<br /> Vanuit Engeland komt de geruchtenstroom ook weer op gang als het gaat om mogelijke huurlingen van Chelsea voor Vitesse.<br /> Tammy Abraham wordt hierin genoemd als mogelijke versterking,maar Betis Sevilla is een gedegen concurrent.<br /> <br /> Ook HSV en FC Schalke 04 hebben zich voor Rashica officieel gemeld. Tussen de 8 en 10 miljoen Euro bedragen de diverse biedingen. Ik hoop niet dat het eerste wapenfeit van Mo Allach, na zijn verlenging, de verkoop van Milot zal zijn. Mede voor deze speler kom ik naar het stadion. <br /> Voor een bedrag van € 8000.000 uit het buitenland moet je Rashica direct verkopen. Er zijn alternatieven voor de rechtsbuiten positie en je weet nooit of Rashica het komende seizoen zijn prestaties van het afgelopen seizoen weet te overtreffen of zelfs maar te evenaren. Voor de liefhebbers is het wel een gemis, maar voor de club zijn het wel maar mooie inkomsten waar wellicht dan weer eens een bedrag van kan worden vrijgemaakt om een speler echt te kopen ( dus geen 8 ton voor een Japanse linksback van 28 maar bijvoorbeeld een Veldwijk van 3,500.000). Zo wint iedereen.<br /> <br /> Dat laatste is natuurlijk wel het hele punt. Stel ze verkopen Rashica voor 8 miljoen, dan zal men gewoon weer naar buiten brengen dat we met spelers als Koryan en Van Bergen genoeg opties hebben om het intern op te vangen, kortom, we gaan dan echt niet ineens investeren.. De tijd dat we Bony's kochten voor 4 miljoen is echt geweest.<br /> Laat Vitesse (en andere Nederlandse clubs) eens een keer slim zijn en houdt spelers net een jaar langer dan normaal, komt het niveau alleen maar ten goede.</span><br /> <br /> Rashica gaat het niveau van afgelopen seizoen zeker evenaren. Dat heeft hij in enkele oefenwedstrijden ook al weer aangetoond. Het is wijzer hem nog een jaar in Arnhem te houden. Hij is één van de weinige publiekstrekkers die deze selectie rijk is... Als hij toch verkocht moet worden, dan aub naar het buitenland, voor rond de 10 miljoen minimaal en voorzien van een mooi doorverkoop-percentage. <br /> A1 en Wurstjeuutdeautomaat hebben helemaal gelijk dat zij aangeven dat er dan natuurlijk wel direct een kwaliteitsinjectie in deze ploeg moet komen, maar ook dat het waarschijnlijk gaat uitdraaien op het verhaal dat er nog genoeg alternatieven in de selectie rondlopen om het op te vangen...

<span class="blockquote">Ik zie nogsteeds overal staan dat het Allach is die de jeugdopleiding heeft neergezet, maar dat klopt dus niet!<br /> Allach kwam toevallig wel op het juiste moment binnen net nadat het vernieuwde trainingscomplex net in gebruik werd genomen, maar deze plannen stonden al veel langer vast, is ook logisch want zoiets plan je in jaren. In de tijd van Jordania maakte o.a. Hamstra met mensen van Chelsea een plan voor de toekomst, oa dat er veel meer geld zou worden geinvesteerd in de jeugd nadat het nieuwe complex klaar zou zijn. Allach tekent dan 3 maanden later, zijn invloed is hier dus nul komma nul op geweest. Qua transferbeleid is hij ook niet echt succesvol gebleken, Vaak non-eu spelers met een daarbij horend dik salaris die zelfs minder brachten dan hun voorgangers. Wat het dan nog extra pijnlijk maakt is dat ze vaak al op leeftijd waren en zomaar een contract van 4 jaar of langer voorgeschoteld kregen. Dauda, Oliynyk, Ota, Yeini niet echt indrukwekkend, voor die salarissen had je veel beter kunnen krijgen. Kruiswijk wist je van te voren al dat die vrijwel altijd geblesseerd is, een kijkje op transfermarkt en je ziet z'n enorme blessure lijst. Achenteh was ook niet veel natuurlijk, maar die was zelfs beter dan z'n opvolger Ota, na al die jaren dat Allach bij Vitesse zit, is de linksback positie zowel kwalitatief als kwantitatief dramatisch bezet. Djurdjevic en Fortes waren al weg voordat men het doorhad en ook vd Werff heb je een matige verdediger in de selectie. Allach is er nog niet in geslaagd om een eigen gehaalde speler voor een flink bedrag te verpatsen. Met het enorme salarisbudget wat vitesse had en ook nogsteeds heeft had je veel dichter op de Top 4 moeten en kunnen staan. Ik hoorde al dat er een Gambiaan op proef was, dus hij heeft er helaas nogsteeds niet van geleerd.</span><br /> <br /> Ik denk dat je een heel aardige samenvatting van de prestaties van Mo Allach hebt neergezet. In deze bloemlezing mag verder ook niet ontbreken dat Esther Bal op zijn voorspraak is geslachtofferd (terwijl ze voor hem de kolen uit het vuur haalde wat de kwestie Dan Mori en Abu Dhabi betreft..) Topblunder mag ook nog wel de keuze voor Rochdi Achenteh t.o.v. Obradovic genoemd worden. <br /> Stukje gezichtverlies is ook de kwestie Kelvin Leerdam wel geweest. Het is voor mij onvoorstelbaar dat Mo Allach een jaar langer wordt aangehouden. Opmerkelijk ook, omdat niet alleen veel kritiek van buiten op hem is losgelaten. Intern in de club is hij zeker niet onomstreden. Het zal toch niet zo zijn dat Vitesse bang is binnen een half jaar geen betere TD te kunnen vinden?

<span class="blockquote">Waarom Djurdjevic en Fortes erbij gehaald worden snap ik niet goed.</span><br /> <br /> Deze spelers zijn door Allach gehaald en die bleken na zeer korte tijd al niet goed genoeg.<br /> Het is opmerkelijk te noemen dat na bijna 3 jaar in dienst nog geen enkele speler een onbetwiste basis speler is. Rashica komt dan redelijk in de buurt, maar dat is natuurlijk een zeer mager resultaat. Ik vind dit echt een onbegrijpelijk besluit van Vitesse. Nog 2 jaar dit beleid en je zit onderaan de middenmoot.

<span class="blockquote">Waarom Djurdjevic en Fortes erbij gehaald worden snap ik niet goed.<br /> <br /> Deze spelers zijn door Allach gehaald en die bleken na zeer korte tijd al niet goed genoeg.<br /> Het is opmerkelijk te noemen dat na bijna 3 jaar in dienst nog geen enkele speler een onbetwiste basis speler is. Rashica komt dan redelijk in de buurt, maar dat is natuurlijk een zeer mager resultaat. Ik vind dit echt een onbegrijpelijk besluit van Vitesse. Nog 2 jaar dit beleid en je zit onderaan de middenmoot.</span><br /> <br /> Ah op die manier. Dan begrijp ik je. Dacht in eerste instantie dat je bedoelde dat het te snelle vertrek van die twee duidde op wanbeleid (dat ze te snel waren afgeschreven). Het is natuurlijk wel een totaalplaatje dat verantwoordelijk is voor de transfers en niet één man die daar schuldig voor is. Alleen is Allach wel de hoofdverantwoordelijke als technisch directeur. Maar ook het scoutingsapparaat mag dan doorgelicht worden. Al moet ik wel zeggen dat ik het bij veel Eredivisieclubs van ons niveau tegen vind vallen wat ze tegenwoordig nog halen. Ook bij Heerenveen en Groningen, die er in het verleden om bekend stonden, zie ik amper nog die echte toptalenten bovenkomen zoals begin deze eeuw. Zal waarschijnlijk ook komen door de toenemende concurrentie van het buitenland en de zwakker wordende Eredivisie (zowel financieel als qua uitstraling internationaal). Een talent uit Zuid-Amerika of van de Balkan gaat nu net zo lief naar Oekraïne of Tsjechië zolang er meer betaald wordt.

Dogo je hebt volledig gelijk. Als Rashica inderdaad verkocht moet worden, dan liever aan een buitenlandse club. Deze speler mag inderdaad niet voor minder verkocht worden dan 10 miljoen en met een doorverkooppercentage. Vooral dat laatste wordt door Allach nog weleens vergeten, hetgeen ook nog een belangrijke inkomstenbron voor Vitesse kan zijn. Dr. Rossi kocht zijn seizoenskaart voor zijn favoriet Rashica en ik zag mijn favoriet op de rechtsbuitenplaats ook verdwijnen nl. Renato Ibarra. Ook ik heb weer een seizoenskaart en deze neem ik omdat je supporter van Vitesse bent en omdat ik de club Vitesse een warm hart toedraag. Dus ik hoop, dat Allach de concurrentie niet sterker maakt als er ook buitenlandse kopers op de markt zijn voor deze speler. Allach kan nu bewijzen of hij voor zijn functie geschikt is en echt een goede onderhandelaar is met zo'n grote toeloop van kopers. Jammer dat de ervaren Renato Ibarra niet is behouden door Vitesse. Hij had nog van waarde kunnen zijn. Nu zal de jonge Mitchell van Bergen voor de leeuwen gegooid worden om zich te bewijzen. Ook in deze speler heb ik een groot vertrouwen met zijn 17 jaar.

<span class="blockquote">Ik zie nogsteeds overal staan dat het Allach is die de jeugdopleiding heeft neergezet, maar dat klopt dus niet!<br /> Allach kwam toevallig wel op het juiste moment binnen net nadat het vernieuwde trainingscomplex net in gebruik werd genomen, maar deze plannen stonden al veel langer vast, is ook logisch want zoiets plan je in jaren. In de tijd van Jordania maakte o.a. Hamstra met mensen van Chelsea een plan voor de toekomst, oa dat er veel meer geld zou worden geinvesteerd in de jeugd nadat het nieuwe complex klaar zou zijn. Allach tekent dan 3 maanden later, zijn invloed is hier dus nul komma nul op geweest. Qua transferbeleid is hij ook niet echt succesvol gebleken, Vaak non-eu spelers met een daarbij horend dik salaris die zelfs minder brachten dan hun voorgangers. Wat het dan nog extra pijnlijk maakt is dat ze vaak al op leeftijd waren en zomaar een contract van 4 jaar of langer voorgeschoteld kregen. Dauda, Oliynyk, Ota, Yeini niet echt indrukwekkend, voor die salarissen had je veel beter kunnen krijgen. Kruiswijk wist je van te voren al dat die vrijwel altijd geblesseerd is, een kijkje op transfermarkt en je ziet z'n enorme blessure lijst. Achenteh was ook niet veel natuurlijk, maar die was zelfs beter dan z'n opvolger Ota, na al die jaren dat Allach bij Vitesse zit, is de linksback positie zowel kwalitatief als kwantitatief dramatisch bezet. Djurdjevic en Fortes waren al weg voordat men het doorhad en ook vd Werff heb je een matige verdediger in de selectie. Allach is er nog niet in geslaagd om een eigen gehaalde speler voor een flink bedrag te verpatsen. Met het enorme salarisbudget wat vitesse had en ook nogsteeds heeft had je veel dichter op de Top 4 moeten en kunnen staan. Ik hoorde al dat er een Gambiaan op proef was, dus hij heeft er helaas nogsteeds niet van geleerd.</span>Hele goede reactie wat Motje betreft. <br />

Je kunt je ook nog afvragen of Allach talenten als Tighadouini, Darri en Gosens te makkelijk heeft laten vertrekken.<br /> Al deze spelers hebben een aardige ontwikkeling doorgemaakt, extra pijnlijk dat deze spelers ook nog eens op positie's spelen waar we al seizoenen lang miskopen hebben gehad. Het niet contracteren van Obradovic die op verzoek van voormalig scout Bursac op proef kwam, bleek ook weer een gigantische blunder, die maakte na een jaar een prachtige transfer naar Anderlecht voor maar liefst 2,5 miljoen euro. Allach wilde Achenteh....<br /> Het is voor mij echt een onbegrijpelijke keuze om langer door te willen gaan met Mohammed Allach, die met een relatief dikke portemonnee voor een subtopper kon shoppen (vooral qua salarisbudget). Legde afgelopen seizoen bijna 1,5 miljoen neer voor Yeini en Ota. Die hebben op zijn 'zachts gezegd' niet echt weten te overtuigen.

<span class="blockquote">Dauda heeft ook een Zweeds paspoort en hoeft dus geen non-EU-salaris te krijgen. Al zal ie vast alsnog een dik salaris krijgen omdat ie destijds is gehaald als beoogde eerste spits. Ben het wel mee eens dat het qua gedane transfers wel erg matig uitgevallen is, overall gezien, met enkele lichtpuntjes. Waarom Djurdjevic en Fortes erbij gehaald worden snap ik niet goed. Djurdjevic heeft in Italië voorlopig niet het ongelijk bewezen en waar huppelt die Fortes tegenwoordig rond? Die wilde niet op kunstgras (met Jong Vitesse) spelen of zo? Was iets vaags mee aan de hand. Geen echte profinstelling in elk geval.</span> Als jij een mening geeft over Djurdjevic, moet je ook vermelden dat hij zijn enkel heeft gebroken.En hij heeft zijn contract ingeleverd dat hebben we te danken aan etterbak Bosz en c.o.

<span class="blockquote">Dogo je hebt volledig gelijk. Als Rashica inderdaad verkocht moet worden, dan liever aan een buitenlandse club. Deze speler mag inderdaad niet voor minder verkocht worden dan 10 miljoen en met een doorverkooppercentage. Vooral dat laatste wordt door Allach nog weleens vergeten, hetgeen ook nog een belangrijke inkomstenbron voor Vitesse kan zijn. Dr. Rossi kocht zijn seizoenskaart voor zijn favoriet Rashica en ik zag mijn favoriet op de rechtsbuitenplaats ook verdwijnen nl. Renato Ibarra. Ook ik heb weer een seizoenskaart en deze neem ik omdat je supporter van Vitesse bent en omdat ik de club Vitesse een warm hart toedraag. Dus ik hoop, dat Allach de concurrentie niet sterker maakt als er ook buitenlandse kopers op de markt zijn voor deze speler. Allach kan nu bewijzen of hij voor zijn functie geschikt is en echt een goede onderhandelaar is met zo'n grote toeloop van kopers. Jammer dat de ervaren Renato Ibarra niet is behouden door Vitesse. Hij had nog van waarde kunnen zijn. Nu zal de jonge Mitchell van Bergen voor de leeuwen gegooid worden om zich te bewijzen. Ook in deze speler heb ik een groot vertrouwen met zijn 17 jaar.</span><br /> <br /> Mitchel van Bergen is een supertalent van vaderlandse bodem. Maar ook dat betekent dat als hij rendeert bij Vitesse, dat PSV en Ajax vliegensvlug op de stoep zullen staan met allerlei schijtpraatjes dat het voor hem beter is in eigen land en op hun niveau te rijpen. Ondertussen maken ze zo'n jongen dan de kop gek en bieden ze Vitesse een schijntje. Zonder doorverkoopclausule, want daar hebben ze ineens ook al lak aan gekregen.. <br /> Vitesse mag blij zijn met dit talent. Ze zouden de gok eens moeten nemen om hem gewoon een contract voor nog eens 6 jaar te geven. Gestaffeld omhoog, zoals Karel Aalbers dat ook deed. Deze jongen verleerd het voetballen echt niet hoor. En aub nooit meer zo'n onzinnige clausule toestaan dat ajax, psv of feijenoord voor een maximaal vastgesteld transferbedrag mogen kopen... Krijg je weer van die taferelen als bij Pröpper. Die is ook min of meer gedwongen door die wurgclausule voor veel te weinig geld weggegeven.<br /> Gewoon eens durven gokken op de doorontwikkeling van je eigen talent!! Dat kun je bijna blind doen bij Rashica, van Bergen, Lelieveld, Oude Kotte en Ten Tije. Zhang, Nakamba, Osman en Faye gaan het ook gewoon maken. Daar hoef je niet voor te vrezen. Kun je vrijwel blind je geld op zetten. Allach, laat toch eens zien dat je ballen hebt verdomme!!!

<span class="blockquote">Je kunt je ook nog afvragen of Allach talenten als Tighadouini, Darri en Gosens te makkelijk heeft laten vertrekken.<br /> Al deze spelers hebben een aardige ontwikkeling doorgemaakt, extra pijnlijk dat deze spelers ook nog eens op positie's spelen waar we al seizoenen lang miskopen hebben gehad. Het niet contracteren van Obradovic die op verzoek van voormalig scout Bursac op proef kwam, bleek ook weer een gigantische blunder, die maakte na een jaar een prachtige transfer naar Anderlecht voor maar liefst 2,5 miljoen euro. Allach wilde Achenteh....<br /> Het is voor mij echt een onbegrijpelijke keuze om langer door te willen gaan met Mohammed Allach, die met een relatief dikke portemonnee voor een subtopper kon shoppen (vooral qua salarisbudget). Legde afgelopen seizoen bijna 1,5 miljoen neer voor Yeini en Ota. Die hebben op zijn 'zachts gezegd' niet echt weten te overtuigen.</span><br /> <br /> Tighadouini is inderdaad veel te makkelijk doorgeselecteerd. Die had wat meer krediet mogen hebben, ondanks zijn blessures.. Darri en Gosens zijn in mijn ogen niet beter dan wat er nu is, of was bij Vitesse toen die beslissing over hen viel. Van der Streek is wel weer een misvatting geweest. Die had echt een nog veel betere voetballer kunnen zijn als hij de afgelopen jaren in Arnhem zijn kans had gekregen. Als je die nou eens terug haalt voor de breedte in je selectie, dan heb je een jongen van de club terug, met eredivisie ervaring, veel loopvermogen en ook scorend vermogen. Kan ondanks zijn rechtsbenigheid ook prima als linksbuiten uit de voeten trouwens.<br /> Sander van der Streek zal als Jupiler League speler niet echt heel veel hoeven te kosten lijkt me en is qua salaris zeer zeker goedkoper dan de Gambiaan die nu op proef is. Kun je Dauda er misschien nog bij inruilen...<br />

<span class="blockquote">Je kunt je ook nog afvragen of Allach talenten als Tighadouini, Darri en Gosens te makkelijk heeft laten vertrekken.<br /> Al deze spelers hebben een aardige ontwikkeling doorgemaakt, extra pijnlijk dat deze spelers ook nog eens op positie's spelen waar we al seizoenen lang miskopen hebben gehad. Het niet contracteren van Obradovic die op verzoek van voormalig scout Bursac op proef kwam, bleek ook weer een gigantische blunder, die maakte na een jaar een prachtige transfer naar Anderlecht voor maar liefst 2,5 miljoen euro. Allach wilde Achenteh....<br /> Het is voor mij echt een onbegrijpelijke keuze om langer door te willen gaan met Mohammed Allach, die met een relatief dikke portemonnee voor een subtopper kon shoppen (vooral qua salarisbudget). Legde afgelopen seizoen bijna 1,5 miljoen neer voor Yeini en Ota. Die hebben op zijn 'zachts gezegd' niet echt weten te overtuigen.</span><br /> <br /> Tighadouini was een wat lastige situatie natuurlijk, wilde per sé spelen en Vitesse had nog zeker 3 anderen voor zijn positie. Maar inderdaad, die had niet transfervrij mogen vertrekken. Van alle andere vertrokken 'talenten' vind ik de beslissing weloverwogen. Darri eindigde na een goed begin bij Heracles op de bank en die gaat het daar echt niet redden. Gosens heeft zeker niet het niveau wat Vitesse nastreeft (dat heeft Ota natuurlijk ook niet). Ik had zelf liever een andere TD gezien, maar we moeten het er maar mee doen.

Ik hoorde vorige week al dat ajax achter rashica aanzat maar dit was van een fan van de neuzen dus wist niet of waar was maar blijkt dus wel zo te zijn. Lekker houden nog een jaar of er moet een bod boven de 10 komen want wordt alleen meer waard volgend jaar. Laten we over aan onze vriend mo.... die kan dat zo goed ....

<span class="blockquote">Dauda heeft ook een Zweeds paspoort en hoeft dus geen non-EU-salaris te krijgen. Al zal ie vast alsnog een dik salaris krijgen omdat ie destijds is gehaald als beoogde eerste spits. Ben het wel mee eens dat het qua gedane transfers wel erg matig uitgevallen is, overall gezien, met enkele lichtpuntjes. Waarom Djurdjevic en Fortes erbij gehaald worden snap ik niet goed. Djurdjevic heeft in Italië voorlopig niet het ongelijk bewezen en waar huppelt die Fortes tegenwoordig rond? Die wilde niet op kunstgras (met Jong Vitesse) spelen of zo? Was iets vaags mee aan de hand. Geen echte profinstelling in elk geval. Als jij een mening geeft over Djurdjevic, moet je ook vermelden dat hij zijn enkel heeft gebroken.En hij heeft zijn contract ingeleverd dat hebben we te danken aan etterbak Bosz en c.o.</span><br /> <br /> Voor z'n blessure was z'n speeltijd ook beperkt. Het bleef meestal bij invalbeurten zoals hij die bij Vitesse ook had. En 't is niet dat ie bij een subtopper in Italië speelt.

<span class="blockquote">Je kunt je ook nog afvragen of Allach talenten als Tighadouini, Darri en Gosens te makkelijk heeft laten vertrekken.<br /> Al deze spelers hebben een aardige ontwikkeling doorgemaakt, extra pijnlijk dat deze spelers ook nog eens op positie's spelen waar we al seizoenen lang miskopen hebben gehad. Het niet contracteren van Obradovic die op verzoek van voormalig scout Bursac op proef kwam, bleek ook weer een gigantische blunder, die maakte na een jaar een prachtige transfer naar Anderlecht voor maar liefst 2,5 miljoen euro. Allach wilde Achenteh....<br /> Het is voor mij echt een onbegrijpelijke keuze om langer door te willen gaan met Mohammed Allach, die met een relatief dikke portemonnee voor een subtopper kon shoppen (vooral qua salarisbudget). Legde afgelopen seizoen bijna 1,5 miljoen neer voor Yeini en Ota. Die hebben op zijn 'zachts gezegd' niet echt weten te overtuigen.<br /> <br /> Tighadouini was een wat lastige situatie natuurlijk, wilde per sé spelen en Vitesse had nog zeker 3 anderen voor zijn positie. Maar inderdaad, die had niet transfervrij mogen vertrekken. Van alle andere vertrokken 'talenten' vind ik de beslissing weloverwogen. Darri eindigde na een goed begin bij Heracles op de bank en die gaat het daar echt niet redden. Gosens heeft zeker niet het niveau wat Vitesse nastreeft (dat heeft Ota natuurlijk ook niet). Ik had zelf liever een andere TD gezien, maar we moeten het er maar mee doen.</span><br /> Exact , zo is het. <br /> Je zult echter zien dat, als Allach daadwerkelijk bij heeft getekend, enkele forumleden elke dag maar blijven drammen dat die man weg moet.<br /> <br /> JA JA, DAT WETEN WE NU WEL EEN KEER!

Vitesse is dus toch op zoek naar een links back. Ze zijn in onderhandeling met Leonardo Anquina, een 19-jarige Braziliaan die nu in de 3de divisie speelt. Groningen en Pec Zwolle zouden er ook mee bezig zijn.<br /> Psv heeft eerder zijn interesse getoond.<br /> Bouwen op talent lijkt de nieuwe koers te zijn?!?

Dan heb je dus weer een dure speler op de bank voor lange tijd. Zo zonde.

<span class="blockquote">Vitesse is dus toch op zoek naar een links back. Ze zijn in onderhandeling met Leonardo Anquina, een 19-jarige Braziliaan die nu in de 3de divisie speelt. Groningen en Pec Zwolle zouden er ook mee bezig zijn.<br /> Psv heeft eerder zijn interesse getoond.<br /> Bouwen op talent lijkt de nieuwe koers te zijn?!?</span><br /> Snap ik niet, Geef dan een eigen jeugdspeler de kans.


Inloggen en reactie plaatsen