Supportersdag op Papendal

Ruim 800, voornamelijk jonge, supporters streken dinsdagmiddag neer op Papendal voor de supportersdag. Nadat De Valk Roofvogels een show gaf op het hoofdveld van Papendal, betrad de selectie en staf het veld.

image
De honderden supporters gingen daarna gretig op zoek naar alle handtekeningen. Voor de kleintjes was er ook nog een springkussen en was Vito natuurlijk aanwezig.

image
Op het zonovergoten Papendal had De Valk Roofvogels, de valkenier van Hertog, een indrukwekkende show in petto. De ene na de andere vogel scheerde maar rakelings over het publiek dat plaats nam op het veld. Als hoogtepunt sloot Hertog de roofvogelshow af.

image
Vanuit de speakers schalde even later ‘Whatever you want’, het traditionele opkomstlied van Vitesse. De spelers en staf namen plaats aan de rand van het veld voor een handtekeningensessie. Shirts, petjes, sjaal, maar ook armen en telefoonhoesjes. Alles wat je maar kon bedenken werd voorzien van een handtekening. Tussen het handtekeningen jagen door werd er volop gevoetbald op het hoofdveld van de trainingsaccommodatie.
image
image
image
image
image

 

Reacties (1)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Rust Jong Vitesse - Achilles ´29 3-0


Inloggen en reactie plaatsen