Miazga voor sluiten markt nog toegevoegd aan selectie

Matt Miazga, een 21-jarige centrale verdediger, is door Vitesse vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog toegevoegd aan de selectie van hoofdtrainer Henk Fraser. Miazga wordt voor één seizoen gehuurd van Chelsea FC.

De eenvoudig international van Amerika kwam afgelopen januari over van de New York Red Bulls en maakte in de zomer onderdeel uit van de selectie van Chelsea tijdens de voorbereiding in Oostenrijk en Amerika.

Technisch directeur Mo Allach over de defensieve versterking: "Met de komst van Adnane hebben we het concurrerend vermogen in de voorhoede opgeschroefd en de wens was om dat ook in de defensie te doen. Met de komst van de fysiek sterke Miazga is dat gelukt en zijn de posities in de verdediging dubbel bezet."

Miazga sluit volgende week aan bij de selectie.

Abiola Dauda
Er circuleren onjuiste berichten over het niet doorgaan van de transfer van Abiola Dauda naar het Turkse Sivasspor. Allach: "Abiola is topfit naar Turkije afgereisd. Ik vind het dan ook een kwalijke zaak dat er verhalen de ronde doen dat het afketsen van de transfer te maken zou hebben met de medische keuring, terwijl vanuit Turkse zijde het papierwerk niet tijdig kon worden afgerond om de transfer voor de deadline te bevestigen."

 

Reacties (22)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Jammer, doorgaans zijn Chelsea jongens geen versterking voor Vitesse maar eerder een handicap. Bovendien had Vitesse een linksback nodig en geen centrale verdediger. Toch hoop ik dat deze jongen een uitzondering is en de selectie echt versterkt. De transfer van Dauda is trouwens afgeketst. Jammer voor de speler zelf, maar ik zie dit wel als iets positiefs. Stel dat Van Wolfswinkel of Zhang geblesseerd raken dan heb je altijd nog een extra optie.

Lijkt me niet de meest voor de hand liggende positie om versterking te zoeken........ maaaaaaar zo'n jongen er bij is altijd prima!<br /> Misschien is Fraiser toch niet tevreden over V.D.Werff en blijft kruiswijk op links en dan dus deze jonge op de plek van V.D.Werff

Prima speler, fysiek sterk en groot. Mooi ipv vd werff. Kruiswijk op links en klaar.<br /> Kan oude kotte mooi rijpen in jong vitesse. Moet nog groeien, misschien af en toe wat minuutjes mee pakken bij de selectie.<br /> Deze speler is tenslotte wel Amerikaans international

Goede verdediger, zal wss Werf terecht laten banken.<br /> Transfer Dauda afgeketst op de medische keuring?

Vitesse heeft het goed gedaan op de transfermarkt . Weinig uitgaven voor goede spelers. Ik ben blij dat dauda weer terug is. Welke club heeft zo,n spits op de reserveband. Jammer dat we bij de eerste wedstrijden 8 punten zijn verloren. Toch schat ik ons in op plaats 4 tot 8

De huurtransfer naar Espanyol is vlak voor het verstrijken van de deadline afgeketst. En aangezien deze speler niet speelgerechtigd is in Engeland kan hij daar dus niet spelen. Vandaar dat deze speler vlak voor tijd nog hier heen komt terwijl we deze niet echt nodig hebben. Maar goed voor dit soort dingen zijn we belangrijk in het Chelsea netwerk en we krijgen er indirect goed voor betaald. :)<br /> <br /> We hebben een zeer kleine selectie die bestaat uit 23 spelers, waarvan 4 huurlingen, 5 spelers met een veredeld jeugdcontract (Houwen, Oude Kotte, Lelieveld, Osman en Van Bergen). 2 spelers die mee gefinancieerd worden door derden (Zhang en Koryan). Dan hebben we eigenlijk nog maar 12 Eredivisie waardige spelers onder contract staan.<br /> Als Chelsea er plotseling mee kapt zijn we er prima op voorbereid, dan is het alleen nog een kwestie van Kashia, en Room verkopen, die nog dikke contracten hebben uit de Jordania tijd. Contracten van Kruiswijk en Leerdam lopen af.

Wat een ontzettend dom genuil hier.<br /> Die Miazga is een uitstekende vervanger voor Van der Werff.<br /> Tiga is er bij gekomen, nu hebben we op links én op rechts jongens met snelheid en een prima actie.<br /> Voorin Van Wolfswinkel, evt. Zhang.<br /> En op 10 kan Nathan of Foor.<br /> Dikke prima voor het transferbeleid.<br /> Jammer dat Dauda toch weer terug komt, want als die echt weg was geweest was het helemaal perfect geweest.<br /> <br /> Ik zie het wel zitten. <br /> Play Offs moet lukken met dit elftal.

Zo, een paar spelers verdwenen, een paar erbij. We weten nu wat we voorlopig hebben. Voldoende concurrentie op diverse posities en het is aan de trainer en staf om er wat van de maken. <br /> <br /> Wie wordt de chef van het middenveld om de as compleet te maken? Gaat Nathan op 10 spelen? Waar komt Foor dan te staan.<br /> <br /> Het zal nog wel enkele weken duren voor de stukjes van de puzzel goed zijn gelegd. Nog een hoop werk aan de winkel. <br /> <br />

Prima stukje Vitesse Champs !<br /> Een kleine opmerking/correctie: niet de play off moet lukken , 3e plaats moet gaan lukken !!!<br /> <br /> <br /> <span class="blockquote">Wat een ontzettend dom genuil hier.<br /> Die Miazga is een uitstekende vervanger voor Van der Werff.<br /> Tiga is er bij gekomen, nu hebben we op links én op rechts jongens met snelheid en een prima actie.<br /> Voorin Van Wolfswinkel, evt. Zhang.<br /> En op 10 kan Nathan of Foor.<br /> Dikke prima voor het transferbeleid.<br /> Jammer dat Dauda toch weer terug komt, want als die echt weg was geweest was het helemaal perfect geweest.<br /> <br /> Ik zie het wel zitten. <br /> Play Offs moet lukken met dit elftal.</span><br />

Op de Back posities moet er wat bij!!<br /> Zag net dat emanuelson en tiendalli geen club hebben. Gewoon op proef nemen die gasten en als het wat is een contract tot eind van het jaar aanbieden en anders laten gaan

<span class="blockquote">Prima stukje Vitesse Champs !<br /> Een kleine opmerking/correctie: niet de play off moet lukken , 3e plaats moet gaan lukken !!!<br /> <br /> <br /> Wat een ontzettend dom genuil hier.<br /> Die Miazga is een uitstekende vervanger voor Van der Werff.<br /> Tiga is er bij gekomen, nu hebben we op links én op rechts jongens met snelheid en een prima actie.<br /> Voorin Van Wolfswinkel, evt. Zhang.<br /> En op 10 kan Nathan of Foor.<br /> Dikke prima voor het transferbeleid.<br /> Jammer dat Dauda toch weer terug komt, want als die echt weg was geweest was het helemaal perfect geweest.<br /> <br /> Ik zie het wel zitten. <br /> Play Offs moet lukken met dit elftal.<br /> </span><br /> <br /> Nou..dat zie ik dus nog niet gebeuren.<br /> Schat PSV, Feyenoord, AZ en ook Ajax hoger in dan Vitesse.<br /> Mede omdat er onnodig puntenverlies is tegen tegenstanders waar je normaal gesproken 3 punten tegen moet pakken.<br /> Vooral thuis.<br /> En omdat Henk Fräser de poppetjes nog aan het schuiven is, zal het ook nog even duren.<br /> <br /> Er zal vast een fase komen dat het wel goed gaat..<br /> Maar bij Vitesse is het vaak net niet.<br /> Ik denk dus plek 5 of 6...en dat is Play Offs..net als plek 4 trouwens.<br /> <br />

Op het scheiden van de transfermarkt heeft Vitesse toch nog toegeslagen door de komst van Matt Miazga. Een Amerikaans International van Chelsea die voor één seizoen gehuurd wordt. Een verdediger die bij voorkeur centraal in de verdediging<br /> speelt. Hij is 1.93m lang en mag dus zijn voetbalkunsten bij Vitesse laten zien. Onze achterhoede heeft nog wel wat lengte nodig. Bij corners van de tegenpartij houdt je als supporter je hart vast, omdat onze verdediging gewoon lengte tekort komt.<br /> Misschien kan onze coach hem wel omturnen tot linksback. Amerikanen zijn van nature keiharde jongens met een prima fysieke hardheid. Misschien is hij wel de beoogde speler die Fraser op het oog heeft en mist in de defensie!

Op het scheiden van de markt een linksbuiten er bij, een a-international verdediger er bij, Rachica die blijft.<br /> Alleen Vako weg waar we reeds een vervanger voor hebben rondlopen.<br /> Complimenten aan de wit en Allach ! Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Prima slag geslagen. Met een beetje geluk dat in Spanje de papieren niet voor elkaar komen, maar wie interesseert dat uiteindelijk! Vitesse heeft nu wel een ploeg die bij de top 5 kan spelen. En dat was tenslotte de uitgesproken ambitie. Het middenveld moet snel zijn definitieve basis gaan krijgen. Daar liggen nog wat zwaktes in verhouding met concurrerende teams.<br /> <br /> Rashica en Nakamba gelukkig tot en met de winterstop nog in Arnhem. Dat is wel een verademing hoor.

Deze speler werd door Chelsea eigenlijk al rijp geacht voor de Primera division en dus de sterkste Europese competitie, dankzij te langzaam papierwerk dus bij Vitesse en dit is een echte verdediger die in de USA en Engeland word vergeleken met een jonge uitvoering van Jaap Stam.

heb die Miazga een even zitten googlen, maar het is eigenlijk echt super bijzonder en spectaculair dat deze speler een jaar in het geel/zwart komt spelen.<br /> die gast is ondanks z'n leeftijd gewoon al super solide.<br /> erg knap gedaan en het lijkt alsof Chelsea eindelijk eens niet z'n C/D-garnituur heeft gestuurd, maar een jongen die daar gewoon op de bank van het eerste had gezeten. erg knap!

<span class="blockquote">heb die Miazga een even zitten googlen, maar het is eigenlijk echt super bijzonder en spectaculair dat deze speler een jaar in het geel/zwart komt spelen.<br /> die gast is ondanks z'n leeftijd gewoon al super solide.<br /> erg knap gedaan en het lijkt alsof Chelsea eindelijk eens niet z'n C/D-garnituur heeft gestuurd, maar een jongen die daar gewoon op de bank van het eerste had gezeten. erg knap!</span><br /> <br /> Tja, Chelsea speelt op een iets ander niveau. Miazga heeft daar nog te weinig ervaring voor en dan koopt zo'n club gewoon een ander. David Luiz in dit geval en Miazga mag dan weg. In eerste instantie naar subtop of middenmoot in de sterke spaanse competitie, maar uiteindelijk dus toch naar Vitesse. <br /> Was al eerder sprake van. Toen werd Vitesse nog te licht bevonden om Miazga verder te brengen. Nu schijnt speeltijd op eredivisieniveau toch de voorkeur te genieten boven een jaar jong-Chelsea... Heel erg fijn voor ons!!!

Miazga heeft onder Hiddink een prima debuut wedstrijd tegen Aston Villa gehad. Zijn volgende pot tegen Swansea ging met 1-0 verloren....door een fout van Matt Miazga. Daarna is hij in de rust van die wedstrijd door Hiddink gewisseld en ook nooit meer opgesteld in Chelsea 1. <br /> <br /> Matt Miazga moet dus ervaring op gaan doen en speeltijd krijgen in de Eredivisie. Hopelijk houdt zijn Amerikaanse topsport mentaliteit hem overeind. De Nederlandse Eredivisie wordt in het algemeen toch nog wel onderschat door spelers. Maar ook door Chelsea. Ik hoop echt dat Fraser hem eerst even laat wennen voordat hij in onze kwetsbare verdediging een hoofdrol moet gaan spelen. <br /> Ik ben wel onder de indruk van het potentieel van deze speler. Maar als er onderschatting heerst, dan gaat hij ook hier in Nederland de fout in. Het zou zuur zijn als zijn ontwikkeling ons enkele kostbare punten gaat kosten. Hij zal zeer scherp aan zijn wedstrijden moeten beginnen. Matt maakt veel slidings. Ook dat is iets dat bij ons scheidsrechterskorps heel apart wordt beoordeeld. Nakamba heeft dat ook moeten ondervinden en zelfs Bony werd onterecht benadeeld als hij als winnaar uit fysieke duels kwam!

<span class="blockquote">Miazga heeft onder Hiddink een prima debuut wedstrijd tegen Aston Villa gehad. Zijn volgende pot tegen Swansea ging met 1-0 verloren....door een fout van Matt Miazga. Daarna is hij in de rust van die wedstrijd door Hiddink gewisseld en ook nooit meer opgesteld in Chelsea 1. <br /> <br /> Matt Miazga moet dus ervaring op gaan doen en speeltijd krijgen in de Eredivisie. Hopelijk houdt zijn Amerikaanse topsport mentaliteit hem overeind. De Nederlandse Eredivisie wordt in het algemeen toch nog wel onderschat door spelers. Maar ook door Chelsea. Ik hoop echt dat Fraser hem eerst even laat wennen voordat hij in onze kwetsbare verdediging een hoofdrol moet gaan spelen. <br /> Ik ben wel onder de indruk van het potentieel van deze speler. Maar als er onderschatting heerst, dan gaat hij ook hier in Nederland de fout in. Het zou zuur zijn als zijn ontwikkeling ons enkele kostbare punten gaat kosten. Hij zal zeer scherp aan zijn wedstrijden moeten beginnen. Matt maakt veel slidings. Ook dat is iets dat bij ons scheidsrechterskorps heel apart wordt beoordeeld. Nakamba heeft dat ook moeten ondervinden en zelfs Bony werd onterecht benadeeld als hij als winnaar uit fysieke duels kwam! </span><br /> <br /> Als je een prima debuutwedstrijd speelt tegen Aston Villa en in je volgende wedstrijd helaas beslissende fout maakt waardoor Chelsea1 met 1-0 verliest zegt dat m.i. niets over de talenten van deze speler, maar meer over zijn coach van destijds Guus Hiddink. Zoals ik verneem uit jouw reactie heeft die zgn. fout in de eerste helft plaatsgevonden, omdat Matt in de 2e helft gewisseld werd en vanaf toen nooit meer in de basiself van Chelsea een kans heeft gehad. Chelsea heeft niet de minste spelers in zijn elftal staan, maar als zelfs zij als elftal niet in staat zijn geweest deze achterstand om te buigen in een gelijkspel of winst zegt dit meer over de teamgeest van Chelsea en de coach, dan over een Matt Miazga die een fout heeft gemaakt. Hiddink had toen ook al zijn beste tijd gehad en was even later geen coach meer van Chelsea. Wij als supporters hebben alle vertrouwen in de potentie van deze speler en ik hoop dat hij de Vitesse supporters weer blij en trots kan maken.<br /> Succes Matt als speler van Vitesse!

<span class="blockquote">Miazga heeft onder Hiddink een prima debuut wedstrijd tegen Aston Villa gehad. Zijn volgende pot tegen Swansea ging met 1-0 verloren....door een fout van Matt Miazga. Daarna is hij in de rust van die wedstrijd door Hiddink gewisseld en ook nooit meer opgesteld in Chelsea 1. <br /> <br /> Matt Miazga moet dus ervaring op gaan doen en speeltijd krijgen in de Eredivisie. Hopelijk houdt zijn Amerikaanse topsport mentaliteit hem overeind. De Nederlandse Eredivisie wordt in het algemeen toch nog wel onderschat door spelers. Maar ook door Chelsea. Ik hoop echt dat Fraser hem eerst even laat wennen voordat hij in onze kwetsbare verdediging een hoofdrol moet gaan spelen. <br /> Ik ben wel onder de indruk van het potentieel van deze speler. Maar als er onderschatting heerst, dan gaat hij ook hier in Nederland de fout in. Het zou zuur zijn als zijn ontwikkeling ons enkele kostbare punten gaat kosten. Hij zal zeer scherp aan zijn wedstrijden moeten beginnen. Matt maakt veel slidings. Ook dat is iets dat bij ons scheidsrechterskorps heel apart wordt beoordeeld. <br /> Nakamba heeft dat ook moeten ondervinden en zelfs <br /> Bony werd onterecht benadeeld als hij als winnaar uit <br /> fysieke duels kwam! <br /> <br /> Als je een prima debuutwedstrijd speelt tegen Aston Villa en in je volgende wedstrijd helaas beslissende fout maakt waardoor Chelsea1 met 1-0 verliest zegt dat m.i. niets over de talenten van deze speler, maar meer over zijn coach van destijds Guus Hiddink. Zoals ik verneem uit jouw reactie heeft die zgn. fout in de eerste helft plaatsgevonden, omdat Matt in de 2e helft gewisseld werd en vanaf toen nooit meer in de basiself van Chelsea een kans heeft gehad. Chelsea heeft niet de minste spelers in zijn elftal staan, maar als zelfs zij als elftal niet in staat zijn geweest deze achterstand om te buigen in een gelijkspel of winst zegt dit meer over de teamgeest van Chelsea en de coach, dan over een Matt Miazga die een fout heeft gemaakt. Hiddink had toen ook al zijn beste tijd gehad en was even later geen coach meer van Chelsea. Wij als supporters hebben alle vertrouwen in de potentie van deze speler en ik hoop dat hij de Vitesse supporters weer blij en trots kan maken.<br /> Succes Matt als speler van Vitesse!</span><br /> <br /> Daar gaat mijn reactie niet over... Ik geef aan hoe snel een talent bij Chelsea afgeschreven of op zijn minst als te licht bevonden wordt. Verder geef ik aan dat de Eredivisie voor iedere onervaren speler moeilijker is dan ze wellicht van te voren verwachten. <br /> Als wij jongelingen op het middenveld, of in de aanval krijgen van Chelsea, dan maken die ook fouten uit nonchalance.. Een fout van een verdediger is vaak ook nog eens fataal omdat het direct tegengoals oplevert. Ik zeg dus alleen maar dat Fraser deze jongen goed moet voorbereiden op wat er komen gaat. <br /> Jij kunt wel zeggen dat alle supporters vertrouwen in hem hebben, maar waarschijnlijk ben jij Pantic ook even vergeten. Die maakte 2 beslissende fouten en was meteen afgeschreven. Door de trainers èn de supporters! De fouten die van Aanholt in het begin maakte hebben hem toen ook een plek op de reserve bank opgeleverd, en Kalas is destijds ook na enkele missers op andere posities terecht gekomen, vergezeld van forse kritiek van de supporters. Zo loyaal als jij nu aangeeft zijn "de supporters" niet. En Fraser moet dat beseffen en hem scherp zijn eerste wedstrijden insturen. Dat is voor Miazga en voor ons het beste... <br />

Dogo ik ben het met je eens, dat Fraser deze speler goed moet begeleiden/voorbereiden en rustig moet brengen, zodat hij wedstrijdritme op kan doen en kan wennen aan zijn medespelers. Bovendien is het heel belangrijk dat deze speler zijn zelfvertrouwen terugkrijgt.Neem van mij aan dat die hierdoor een knauw heeft gekregen. Maar als je bij je debuut wedstrijd een prima indruk maakt zoals jij zegt en in de 1e helft van eerstvolgende wedstrijd een fout maakt waardoor je club met 1-0 achter komt en in de rust gewisseld wordt en verder nooit meer geselecteerd wordt voor Chelsea1 is dat voor mij onbegrijpelijk. De coach van destijds Hiddink heeft m.i. meer aan zijn eigen hachie gedacht dan aan de verdere loopbaan van deze jonge speler en dat vind ik als mens verwerpelijk.<br />

<span class="blockquote">Dogo ik ben het met je eens, dat Fraser deze speler goed moet begeleiden/voorbereiden en rustig moet brengen, zodat hij wedstrijdritme op kan doen en kan wennen aan zijn medespelers. Bovendien is het heel belangrijk dat deze speler zijn zelfvertrouwen terugkrijgt.Neem van mij aan dat die hierdoor een knauw heeft gekregen. Maar als je bij je debuut wedstrijd een prima indruk maakt zoals jij zegt en in de 1e helft van eerstvolgende wedstrijd een fout maakt waardoor je club met 1-0 achter komt en in de rust gewisseld wordt en verder nooit meer geselecteerd wordt voor Chelsea1 is dat voor mij onbegrijpelijk. De coach van destijds Hiddink heeft m.i. meer aan zijn eigen hachie gedacht dan aan de verdere loopbaan van deze jonge speler en dat vind ik als mens verwerpelijk.<br /> </span><br /> <br /> Hiddink is voorstander van het inpassen van jeugdige spelers... Maar bovenal kent hij als geen ander het belang van winnen. Als een jeugdspeler een domme fout maakt en daardoor dure punten verspeelt, snap ik wel dat bij bepaalde clubs andere keuzes gemaakt worden. <br /> Natuurlijk kiest Hiddink in zo'n geval voor zekerheid. Was op dat moment ook een lastige periode voor Chelsea. In Nederland mag zo'n speler zogenaamd wel fouten maken. Nou, neem maar van mij aan dat ook hier dergelijke ketsers uiteindelijk je carrière naar een dieptepunt brengen. <br /> Jonge spelers maken fouten. Dat klopt. Maar van Chelsea spelers die in de categorie van Miazga vallen, moet dat niet getolereerd worden. Als hij wil slagen op het hoogste niveau, moet hij daar in Arnhem mee beginnen. Dus scherp en geconcentreerd zijn wedstrijden spelen. Altijd! Ook wij hebben niets aan onnodige tegengoals!! Als we dat tolereren, dan kunnen we beter onze eigen talenten die fouten laten maken...


Inloggen en reactie plaatsen