Vitesse weer in uniek Airborne-tenue

Vitesse treedt zaterdagavond opnieuw aan in een uniek Airborne-tenue. Het tenue is op de achterzijde voorzien van de tekst ‘Lest we forget’ en op de mouw is er een unieke Airborne-batch. Ook is er een unieke aanvoerdersband in Airborne-thema.

Guram Kashia presenteerde het Airborne-tenue en vertelde hierover: “Ik weet hoe belangrijk Airborne is voor deze omgeving. Het is een prachtige traditie en ik vind het super dat de club en supporters Airborne hebben omarmd om de veteranen te eren. Dit is altijd een speciale wedstrijd voor mij en daarom ben ik trots dat ik het shirt dit jaar als eerste speler heb mogen aantrekken. Ik vind de kleuren en de betekenis van het Airborne-tenue fantastisch. We willen deze wedstrijd winnen voor onze supporters én voor de veteranen!”

Het speciale Airborne-shirt, in volwassenmaten S t/m XXXL, is binnenkort in beperkte oplage te verkrijgen in MijnVitesse en via Vitesse.nl/webshop. Het exacte startmoment van verkoop volgt nog.

Veiling
Na de wedstrijd worden de wedstrijdshirts geveild. Vanaf maandag 12.00 uur kan er op de wedstrijdshirts geboden worden via Vitesse.nl/veiling. De veiling duurt tot vrijdag 23 september 16.00 uur. De opbrengst van de veiling gaat naar toekomstige Airborne-activiteiten.
image

Reacties (19)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Prachtig!

Zie liever mooie resultaten ....en een goede reeks overwinningen ....<br /> Daar wachten we al een tijd op ...!!!

Heel mooi. Ik hoop dat het resultaat Zaterdag net zo mooi is. Kom op mannen, wij supporters hebben weer even een mooie overwinning nodig.

<span class="blockquote">Zie liever mooie resultaten ....en een goede reeks overwinningen ....<br /> Daar wachten we al een tijd op ...!!!</span><br /> <br /> Zo'n prachtige outfit is ongetwijfeld stimulerend voor ons vitesse en het publiek!<br />

mooi tenue

Prachtig. <br /> Blijft toch bijzonder elk jaar.

Laat deze wedstrijd de ommekeer zijn van al die wedstrijden sinds februari 2016 die Vitesse in de eigen Gelredome om onduidelijke en uiteenlopende redenen niet wist te winnen. De trouwe aanhang is daar klaar mee en vindt dat de eigen Gelredome een onneembare vesting zou moeten zijn voor elke club die bij ons op bezoek komt. De traditioneel jaarlijkse Airborne wedstrijd moet DE wedstrijd worden die de supporters zich nog lang zullen heugen.

<span class="blockquote">Zie liever mooie resultaten ....en een goede reeks overwinningen ....<br /> Daar wachten we al een tijd op ...!!!</span><br /> <br /> Natuurlijk zijn sportieve resultaten belangrijk, maar zoals de achterzijde van het shirt al vermeld, laten we niet vergeten dat heel veel Britse en Poolse jonge mannen hun leven hebben gelaten opdat j̶i̶j̶ ̶h̶i̶e̶r̶ ̶i̶n̶ ̶h̶e̶t̶ ̶N̶e̶d̶e̶r̶l̶a̶n̶d̶s̶ ̶j̶e̶ ̶n̶e̶g̶a̶t̶i̶v̶i̶t̶e̶i̶t̶ ̶k̶a̶n̶ ̶s̶p̶u̶i̶e̶n̶ wij hier in het Nederlands ons zegje kunnen doen.

Wellicht de laatste keer dat we deze helden in hun bijzijn een eerbetoon kunnen maken, ik ben er bij!

Echt mooi tenue !! <br /> Nu wordt het 3-1 !!!!<br /> <br /> Al iemand wat gehoord over de compensatie regeling voor de afgelaste wedstrijd van PSV op het tournooi ???

Prachtig shirt. Hoop op de klinkklare overwinning 3-0

Echt onderste boven ben ik niet van het ontwerp. <br /> <br /> Ik heb wel zin in de wedstrijd. De sfeer en het eerbetoon aan de veteranen maken het bijzonder.

Met kashia wordt het shirt nog veel mooier. En zondag moetende wel winnen. Forza kashia Forza Vitesse 3-0

liever dat we zaterdag winnen, <br /> <br /> <span class="blockquote">Met kashia wordt het shirt nog veel mooier. En zondag moetende wel winnen. Forza kashia Forza Vitesse 3-0</span><br />

<span class="blockquote">liever dat we zaterdag winnen, <br /> <br /> Met kashia wordt het shirt nog veel mooier. En zondag moetende wel winnen. Forza kashia Forza Vitesse 3-0<br /> </span><br /> Zo, mag jij dit wel zeggen van je vriendinnetje Henri w? Waarschijnlijk slaap jij vanacht op de bank.

Het doet me een beetje denken aan een oud shirt van Arsenal van een paar jaren geleden. (Op het broekje na, alleen het shirt)<br /> Erg mooi!<br /> <br /> 75,- wel weer een hoop geld... oké min 10% maar dan nog...<br /> <br /> Dit weekend Go Ahead... Take 3 points!!!

<span class="blockquote">liever dat we zaterdag winnen, <br /> <br /> Met kashia wordt het shirt nog veel mooier. En zondag moetende wel winnen. Forza kashia Forza Vitesse 3-0<br /> <br /> Zo, mag jij dit wel zeggen van je vriendinnetje Henri w? Waarschijnlijk slaap jij vanacht op de bank.</span><br /> Hé Wursje ik vind jouw voetbal analyses altijd uitstekend en komt overeen met mijn visie maar als ik dan jouw reacties zie op die ruzies tussen henri w fan 1en anderzijds Hendry en zijn andere account Curovic valt het me op dat je wel erg partijdig bent terwijl het toch echt van beiden kanten komt.

<span class="blockquote">liever dat we zaterdag winnen, <br /> <br /> Met kashia wordt het shirt nog veel mooier. En zondag moetende wel winnen. Forza kashia Forza Vitesse 3-0<br /> <br /> Zo, mag jij dit wel zeggen van je vriendinnetje Henri w? Waarschijnlijk slaap jij vanacht op de bank.<br /> Hé Wursje ik vind jouw voetbal analyses altijd uitstekend en komt overeen met mijn visie maar als ik dan jouw reacties zie op die ruzies tussen henri w fan 1en anderzijds Hendry en zijn andere account Curovic valt het me op dat je wel erg partijdig bent terwijl het toch echt van beiden kanten komt.</span><br /> Punt is dat Fan 1 en Henri w iedereen beledigen die iets negatiefs over Vitesse te zeggen hebben. Dat ze dan vaak bij een Hendry en een 1977 is logisch want die zijn 9 van de 10 keer negatief. Maar het grote verschil vind ik echter wel dat zowel Hendry als een 1977 hun mening geven over de gang van zaken bij Vitesse. Dat ik het maar zeer zelden met deze mannen eens ben doet wat mij betreft niet ter zaken. Zij geven hun mening en dat is hun goed recht. Henri w en Fan 1 reageren alleen maar op de positieve kanten bij Vitesse. Heeft Vitesse niet zo best gepresteerd dan reageren zij op de reacties van de fans die daar iets over te zeggen hebben. Dat kan iedereen zijn. Jij, ik, Kaatje wie dan ook. Dat is mijn grote afkeer wat betreft Fan 1 en Henri w. Zij willen dat iedereen alleen maar positief is en wie iets kritisch zegt daar moet de kop van af. Dit gaat op den duur er voor zorgen dat mensen minder of helemaal niet meer reageren hier. Dat zou ik erg jammer vinden.

Als ik een kritische opmerking wil plaatsen dan heb ik er maling aan of Fan1 en Henri w het daarmee eens zijn. Iedereen kan en moet vrij zijn te reageren zoals hij/zij erover denkt. Pas als de supporters alles over hun kant laten gaan en geen kritische opmerkingen meer plaatsen dan pas moet een club als Vitesse op zijn hoede zijn, omdat de club dan op sterven na dood zal zijn. Gelukkig zijn er nog genoeg forumleden die hier hun zegje willen doen, zodat ons cluppie nog steeds springlevend is. Dus forumleden je bent vrij om te zeggen wat je wilt. Scheldkanonnades hebben op dit forum geen enkele zin, want dit toont alleen maar de onmacht van de betreffende persoon aan, omdat hij het met woorden niet kan winnen.


Inloggen en reactie plaatsen