Van der Werff kampt met knieblessure

Maikel van der Werff heeft een blessure aan zijn linkerknie opgelopen tijdens een training eerder deze week en moet een operatie ondergaan.

De 27-jarige verdediger wordt vrijdag 14 oktober in Rijnstate geopereerd om daarna aan het revalidatieproces te beginnen. Naar verwachting is Van der Werff zeker zes weken uitgeschakeld.

Van der Werff: “Ik was bezig aan een sterk seizoen en voelde mij goed.  Zo'n blessure is verschrikkelijk balen, maar ik ga er alles aan doen om zo snel en sterk mogelijk terug te keren op het veld.”

image

Reacties (7)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Dan kan Matt Miazza eindelijk zijn kunsten vertonen. Wens van de werff uiteraard wel een goed herstel.

<span class="blockquote">Dan kan Matt Miazza eindelijk zijn kunsten vertonen. Wens van de werff uiteraard wel een goed herstel.</span><br /> Ik ben bang dat Ota linksachter zijn 'kunsten' mag gaan vertonen en dat Kruijswijk opgeschoven wordt naar het centrum.

Ik denk dat die Matt Miazza beter in het centrum kan spelen,zeker voor de spelhervattingen van AZ ( corners/vrije trappen) en met lange mensen als Vlaar en Weghorst.<br /> Veel beterschap Maikel !!!

V.d. Werff eruit, Miazga erin lijkt me acht de meest duidelijke oplossing. Is nu wel onderhand duidelijk dat Kruiswijk totaal niet rendeert als linksback en is gewoonweg te traag zelfs in het centrum met het systeem dat Vitesse speelt als je een counter om de oren krijgt.

Jammer, juist nadat Van der Werf beter begint te spelen raakt hij geblesseerd. De oplossing lijkt Miazga op zijn plek. Kruiswijk kan gewoon niet meer. Hij gaat elke wedstrijd verdedigendt wel een aantal keer flink in de fout en aanvallend brengt hij niets. Eerlijk gezegd zie ik liever Ota dan Kruiswijk in de basis. Die brengt in ieder geval aanvallend nog iets. Wat jammer dat Vitesse Poulsen niet heeft gehaald. Dat had de ideale linksback geweest. Maar goed ik dwaal af. Ik wens Van der Werf een spoedig herstel toe.

Jammer wens hem een snel herstel toe.

Hoop toch dat Miazga gaat spelen. Mijn opstelling room, Leerdam, kashia, Miazga, kruiswijk, nakamba, Foor, baker, rashica, van wolfswinkel, tighadouini . Reserve, nathan, osman,Zhang, van bergen, yeni, houwen, lelyveld ,Koryan


Inloggen en reactie plaatsen