Vitesse zoekt E-sporter

Ben jij de beste FIFA-speler van jouw vriendengroep en kan jij zowel op de PlayStation 4 als op de XBOX One overweg met FIFA Ultimate Team (FUT)? Dan zoeken wij jou! Vitesse is namelijk op zoek naar de beste FIFA-speler uit de regio Arnhem, die Vitesse onder andere gaat vertegenwoordigen op (internationale) FIFA-toernooien.

Daarom organiseert Vitesse op woensdag 11 januari een FIFA-kwalificatietoernooi waarin jij jouw FIFA-kwaliteiten kan laten zien.

Het toernooi
Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 en vindt plaats op woensdag 11 januari van 18.00 tot 22.00 uur op onze trainingsaccommodatie op Papendal. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden meerdere toernooien gespeeld. Dit betekent dat er meerdere winnaars kunnen zijn. De winnaars van de toernooien stromen automatisch door naar de selectieprocedure voor de E-Sporter. Daarnaast worden tijdens het toernooi ook een aantal wildcards uitgedeeld. Dus ook al win je het toernooi niet, dan maak je nog steeds kans op de titel ‘Official E-Sporter van Vitesse’. Deelname aan het toernooi kost € 5,-. Let op! Er is plek voor maximaal 64 deelnemers. VOL=VOL!

De winnaar
De uiteindelijke top drie ontvangt een geldprijs (afkomstig uit het inschrijfgeld) en stroomt door naar de selectieprocedure voor de Official E-Sporter van Vitesse. Uit deze selecte groep deelnemers wordt uiteindelijk één E-Sporter gekozen.

Official E-Sporter van Vitesse
De E-Sporter gaat Vitesse vertegenwoordigen op verschillende (internationale) toernooien en activiteiten die in het teken staan van FIFA. De winnaar wordt officieel gepresenteerd via onze social media kanalen.

Waar moet de E-Sporter aan voldoen?
– Minimaal 16 jaar oud zijn
– Op zowel de Xbox als op de PlayStation overweg kunnen met FUT
– Affiniteit met voetbal hebben
– Een goede Vitesse-ambassadeur zijn

Aanmelden
Ben jij degene die wij zoeken? Meld je dan nu aan door hier het formulier in te vullen. Dit kan tot en met vrijdag 6 januari 23.59 uur. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

 

 

Reacties (4)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Is goed kunnen dammen ook goed? ik stam nog uit de tijd dat een telraam een computer werd genoemd dus dat gaat hem niet worden.

Snap dat Vitesse met de tijd mee wil. Maar kunnen ze niet beter een fanstsoenlijke linksback zoeken in plaats van hier geld en tijd in te investeren.

Moet je nou werkelijk over alles zeuren ?<br /> <span class="blockquote">Snap dat Vitesse met de tijd mee wil. Maar kunnen ze niet beter een fanstsoenlijke linksback zoeken in plaats van hier geld en tijd in te investeren.</span><br />

<span class="blockquote">Snap dat Vitesse met de tijd mee wil. Maar kunnen ze niet beter een fanstsoenlijke linksback zoeken in plaats van hier geld en tijd in te investeren.</span><br /> <br /> Dit is een leuke actie voor de jeugd. Niet voor ouwe zeikerds zoals jij


Inloggen en reactie plaatsen