Seizoen Vitesse officieel van start gegaan

Met de eerste training op zondagmorgen 27 juni is voor de mannen van Theo Bos het seizoen 2010|2011 officieel geopend. Onder toeziend oog van vele honderden supporters werd ruim anderhalf uur onder tropische omstandigheden getraind.

Later meer over de eerste training en de aanwezige spelers. Maandag volgen ook gesprekken die Vitesse TV had met Julian Jenner, Rogier Molhoek en Santi Kolk.

Wie stonden er allemaal op het trainingsveld?

Piet Velthuizen, Sebastiaan van der Sman, Eloy Room, Patrick ter Mate, Gino Felixdaal, Burak Tekay, Barry Beijer, Michael Vakalopoulos, Civard Sprockel, Jop van der Linden, Frank van der Struijk, Jeroen Drost, Raynick Damasco, Just Berends, Davy Pröpper, Hayri Pinarci, Genaro Snijders, Marko van Ginkel, Julian Jenner, Santi Kolk, Mourad Besselink, Oktay Oztürk, Roy de Ruiter, Ted Heijckmann, Wiljan Pluim, Cagri Kodalak, Qendrim Ghashi.

Mede door de warme temperaturen heeft Vitesse de trainingstijden voor in ieder geval maandag vervroegd. De trainingen starten nu om half tien en in de middag om half twee. Locatie is Papendal. Gerry Hamstra gaat vanaf volgende week apart met zijn selectie van Jong Vitesse/AGOVV trainen.


image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen