Ota terug naar FC Tokyo

Kosuke Ota keert per direct terug naar FC Tokyo. De 29-jarige linksback kwam een jaar geleden naar Vitesse. Na 26 wedstrijden in de Eredivisie keert Ota terug naar zijn oude club.

Technisch directeur Mo Allach over de verkoop: "Het is een fantastische jongen maar het is ook geen geheim dat hij het lastig had qua aanpassingen en in de communicatie. Mede op basis van zijn eigen wens hebben we meegewerkt aan een lucratieve deal met zijn vorige club."

Vitesse bedankt Ota voor zijn tijd in het geel-zwart en wenst hem veel succes bij FC Tokyo.

Reacties (26)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Mooi nu Alex snel binnen halen

"Het is een fantastische jongen maar het is ook geen geheim dat hij het lastig had qua aanpassingen en in de communicatie. Mede op basis van zijn eigen wens hebben we meegewerkt aan een lucratieve deal met zijn vorige club."<br /> <br /> Je weet vooraf dat communicatie en aanpassingen lastig gaat voor Oosterse mensen. En meewerken aan een lucratieve deal, een ton zeker..... <br /> Ze proberen zichzelf er weer eens onderuit te praten(l*llen werd niet toegstaan om te gebruiken) dat het gewoon een miskoop is geweest en niet verstandig was om hem te contracteren....<br /> <br /> Welkom terug Alex!

"Het is een fantastische jongen maar het is ook geen geheim dat hij het lastig had qua aanpassingen en in de communicatie. Mede op basis van zijn eigen wens hebben we meegewerkt aan een lucratieve deal met zijn vorige club."<br /> <br /> Alach,dat hoor je te weten voordat je een speler aantrekt slaperd !!!!!!!!!!!<br /> <br /> En nu maar zien of Alex fit komt of volgevreten komt,het is aan hem !!!!!!!<br /> Makamba naar Everton? Veel geld daarvoor vragen voor zo'n talent zou ik zeggen.<br />

<span class="blockquote">"Het is een fantastische jongen maar het is ook geen geheim dat hij het lastig had qua aanpassingen en in de communicatie. Mede op basis van zijn eigen wens hebben we meegewerkt aan een lucratieve deal met zijn vorige club."<br /> <br /> Alach,dat hoor je te weten voordat je een speler aantrekt slaperd !!!!!!!!!!!<br /> <br /> En nu maar zien of Alex fit komt of volgevreten komt,het is aan hem !!!!!!!<br /> Makamba naar Everton? Veel geld daarvoor vragen voor zo'n talent zou ik zeggen.<br /> </span><br /> <br /> Ja en dan ook Yeini slijten... Maakt de weg vrij voor Vako terug en Karashvili ....!!!

Vind wel komisch dat Allach iedere keer alle kritiek krijgt....maar is het niet zo dat Theo Jansen op dat moment scout was en dat die hem moest beoordelen.<br /> En nu niet zeggen dat Allach verantwoordelijk was omdat die Theo Jansen heeft aangesteld. Als hij Theo Jansen toen geen functie binnen Vitesse had aangeboden was de pleuris op dit forum pas goed uitgebroken.<br /> <br /> <br /> <span class="blockquote">"Het is een fantastische jongen maar het is ook geen geheim dat hij het lastig had qua aanpassingen en in de communicatie. Mede op basis van zijn eigen wens hebben we meegewerkt aan een lucratieve deal met zijn vorige club."<br /> <br /> Alach,dat hoor je te weten voordat je een speler aantrekt slaperd !!!!!!!!!!!<br /> <br /> En nu maar zien of Alex fit komt of volgevreten komt,het is aan hem !!!!!!!<br /> Makamba naar Everton? Veel geld daarvoor vragen voor zo'n talent zou ik zeggen.<br /> </span><br />

<span class="blockquote">"Het is een fantastische jongen maar het is ook geen geheim dat hij het lastig had qua aanpassingen en in de communicatie. Mede op basis van zijn eigen wens hebben we meegewerkt aan een lucratieve deal met zijn vorige club."<br /> <br /> Je weet vooraf dat communicatie en aanpassingen lastig gaat voor Oosterse mensen. En meewerken aan een lucratieve deal, een ton zeker..... <br /> Ze proberen zichzelf er weer eens onderuit te praten(l*llen werd niet toegstaan om te gebruiken) dat het gewoon een miskoop is geweest en niet verstandig was om hem te contracteren....<br /> <br /> Welkom terug Alex!</span><br /> @erik91,<br /> Dat is wel erg kort Door de bocht. Qua Japanners hebben we de laatste jaren 2 best leuke spelers gehad die zich wel goed aangepast hebben. Yasuda was een echte sfeermaker en havenaar lag ook goed in de groep. En jij trekt het ook nog breder naar "oosterse" mensen; Zhang spreekt ontzettend goed Engels en verstaat al heel goed Nederlands. Dus de laatste jaren is het wat dat betreft vaker goed dan fout gegaan

Nog niet zolang geleden haalde Vitesse spelers zoals ota eerst een paar maand op proef. Beviel het niet dan hield het gewoon op. Eigenlijk hebben we met ota mazzel gehad want hij had een contract t/m 2020. Hij had voor dat geld ook op de bank kunnen blijven zitten. De laatste jaren is het aankoopbeleid flut. Daarentegen is de eigenopleiding beter dan ooit .......of is het eeen teken aan de wand dat oude talenten uit de opleiding terug keren, Ricky, Adje en nu weer Alex ?

Hoop dat Vitesse snel rond komt met Alex . Hij schijnt niet speel fit te zijn begrijp ik. Dus eerst hard trainen.<br /> Had allang bij Vitesse in Spanje moeten meetrainen .<br /> Nu zal hij de eerste wedstrijden zeker missen aangezien hij geen wedstrijdritme heeft enzo.<br /> Verder hoe is het met nathan? Je hoort niets over de blessure . <br /> Wanneer komt vako terug? Was niet meer gewenst bij legia Warschau toch ? Althans volgend de pers.

<span class="blockquote">Hoop dat Vitesse snel rond komt met Alex . Hij schijnt niet speel fit te zijn begrijp ik. Dus eerst hard trainen.<br /> Had allang bij Vitesse in Spanje moeten meetrainen .<br /> Nu zal hij de eerste wedstrijden zeker missen aangezien hij geen wedstrijdritme heeft enzo.<br /> Verder hoe is het met nathan? Je hoort niets over de blessure . <br /> Wanneer komt vako terug? Was niet meer gewenst bij legia Warschau toch ? Althans volgend de pers.</span><br /> <br /> En dan nog iets:<br /> Vitesse zou toch alleen spelers halen die direct inzetbaar waren en ook direct een versterking zijn ...?<br /> Voorlopig moet Buttner de eerste wedstrijden weer missen ....en moeten we het met KAPSTOK KRUISWIJK doen ...<br /> Pffffffff....<br /> <br /> En Allach ga eens op je scouting en je aankoopbeleid letten FLAPDROL...!!

Ik ben van mening dat een technisch directeur moet kunnen vertrouwen op zijn scouts. In dit geval op Theo Janssen en Marc Van Hintum. Dat Allach alle kritiek krijgt is onterecht. Vitesse iconen Janssen en Van Hintum zijn de grootste boosdoeners in deze. Het enige wat Allach misschien had kunnen doen is Ota een proefperiode geven. Maar dan ben je afhankelijk of de speler dat ook wil. Janssen en Van Hintum zaten er natuurlijk wel vaker naast. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Dauda, al valt daar nog over te twisten. Hoe dan ook ben ik blij voor zowel Vitesse als Ota zelf dat hij weer vertrekt bij Vitesse. Hij komt te kort en zal zich niet snel aanpassen in Europa. Als je na een jaar nog steeds alleen maar Japans spreekt dan kan je maar beter in Japan blijven wonen. Nu op zoek naar een nieuwe back. De meest geschikte kandidaat Poulsen is recentelijk in alle stilte gestopt. Buttner heeft al een aanbieding op zak, maar het duurt te lang voor dat hij ja zegt dus dat zal wel te weinig zijn geweest voor meneer Buttner. Ik weet in ieder geval één ding zeker Kruiswijk kan echt niet meer dus Vitesse ( scouting en Allach dus ) zullen aan de bak moeten.

Op het orgel.forum zegt iemand dat ook Yeini verkocht is zou wel een topdag zíjn

Org.forum

<span class="blockquote">Ik ben van mening dat een technisch directeur moet kunnen vertrouwen op zijn scouts. In dit geval op Theo Janssen en Marc Van Hintum. Dat Allach alle kritiek krijgt is onterecht. Vitesse iconen Janssen en Van Hintum zijn de grootste boosdoeners in deze. Het enige wat Allach misschien had kunnen doen is Ota een proefperiode geven. Maar dan ben je afhankelijk of de speler dat ook wil. Janssen en Van Hintum zaten er natuurlijk wel vaker naast. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Dauda, al valt daar nog over te twisten. Hoe dan ook ben ik blij voor zowel Vitesse als Ota zelf dat hij weer vertrekt bij Vitesse. Hij komt te kort en zal zich niet snel aanpassen in Europa. Als je na een jaar nog steeds alleen maar Japans spreekt dan kan je maar beter in Japan blijven wonen. Nu op zoek naar een nieuwe back. De meest geschikte kandidaat Poulsen is recentelijk in alle stilte gestopt. Buttner heeft al een aanbieding op zak, maar het duurt te lang voor dat hij ja zegt dus dat zal wel te weinig zijn geweest voor meneer Buttner. Ik weet in ieder geval één ding zeker Kruiswijk kan echt niet meer dus Vitesse ( scouting en Allach dus ) zullen aan de bak moeten.</span><br /> <br /> De Poulsen waar jij het over hebt is die Poulsen die bij Ajax heeft gespeeld.<br /> Poulsen die bij PSV zit en bij AZ speelde wilt graag een transfer maken deze winter en PSV wilt dat ook.<br /> Lijkt me dus niet al te moeilijk.<br /> <br /> Als ik moet kiezen tussen Poulsen en Buttner kies ik TOCH voor Buttner denk ik.<br /> Poulsen is zeker heel degelijk maar daar is ook alles mee gezegd. Hij zorgt niet voor vuur. Buttner kan dat wel...<br /> Tevens brengt Buttner de ervaring mee die hij heeft opgedaan. Mocht het met Buttner niet lukken zeg ik: Niet twijfelen en Poulsen pakken!

<span class="blockquote">Org.forum</span><br /> Waar bedoel jij nou ...? Ik heb wel gezegd nou Yeini nog slijten en en dan Vako terug en Karashvili halen ...<br /> Tenminste weer een berg creativiteit terug...

<span class="blockquote">Ik ben van mening dat een technisch directeur moet kunnen vertrouwen op zijn scouts. In dit geval op Theo Janssen en Marc Van Hintum. Dat Allach alle kritiek krijgt is onterecht. Vitesse iconen Janssen en Van Hintum zijn de grootste boosdoeners in deze. Het enige wat Allach misschien had kunnen doen is Ota een proefperiode geven. Maar dan ben je afhankelijk of de speler dat ook wil. Janssen en Van Hintum zaten er natuurlijk wel vaker naast. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Dauda, al valt daar nog over te twisten. Hoe dan ook ben ik blij voor zowel Vitesse als Ota zelf dat hij weer vertrekt bij Vitesse. Hij komt te kort en zal zich niet snel aanpassen in Europa. Als je na een jaar nog steeds alleen maar Japans spreekt dan kan je maar beter in Japan blijven wonen. Nu op zoek naar een nieuwe back. De meest geschikte kandidaat Poulsen is recentelijk in alle stilte gestopt. Buttner heeft al een aanbieding op zak, maar het duurt te lang voor dat hij ja zegt dus dat zal wel te weinig zijn geweest voor meneer Buttner. Ik weet in ieder geval één ding zeker Kruiswijk kan echt niet meer dus Vitesse ( scouting en Allach dus ) zullen aan de bak moeten.</span>Als TD neem je de beslissing ,hij is de verantwoordelijke en bekijkt ook spelers. Om Theo Janssen daar de schuld van te geven vind ik niet op zijn plaats. Theo is gestopt met scouten om dat de spelers die hij voorstelde niet gehaald werden of gehaald konden worden. Daarom is hij gestopt en terecht, vind ik voor jan met de korte achternaam een speler bekijken en je doet er als TD Allach niets mee was ik ook gestopt. Kijk nu eens naar Buttner die gehaald word dit duurt weken voor hij kan spelen, haal een speler die gelijk kan spelen. Ik vind dat er een andere TD moet komen want het hele aankoop en verkoop beleid deugt niet bij deze club.En daar is hij Allach verantwoordelijk voor!!!!!

<span class="blockquote">Ik ben van mening dat een technisch directeur moet kunnen vertrouwen op zijn scouts. In dit geval op Theo Janssen en Marc Van Hintum. Dat Allach alle kritiek krijgt is onterecht. Vitesse iconen Janssen en Van Hintum zijn de grootste boosdoeners in deze. Het enige wat Allach misschien had kunnen doen is Ota een proefperiode geven. Maar dan ben je afhankelijk of de speler dat ook wil. Janssen en Van Hintum zaten er natuurlijk wel vaker naast. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Dauda, al valt daar nog over te twisten. Hoe dan ook ben ik blij voor zowel Vitesse als Ota zelf dat hij weer vertrekt bij Vitesse. Hij komt te kort en zal zich niet snel aanpassen in Europa. Als je na een jaar nog steeds alleen maar Japans spreekt dan kan je maar beter in Japan blijven wonen. Nu op zoek naar een nieuwe back. De meest geschikte kandidaat Poulsen is recentelijk in alle stilte gestopt. Buttner heeft al een aanbieding op zak, maar het duurt te lang voor dat hij ja zegt dus dat zal wel te weinig zijn geweest voor meneer Buttner. Ik weet in ieder geval één ding zeker Kruiswijk kan echt niet meer dus Vitesse ( scouting en Allach dus ) zullen aan de bak moeten.Als TD neem je de beslissing ,hij is de verantwoordelijke en bekijkt ook spelers. Om Theo Janssen daar de schuld van te geven vind ik niet op zijn plaats. Theo is gestopt met scouten om dat de spelers die hij voorstelde niet gehaald werden of gehaald konden worden. Daarom is hij gestopt en terecht, vind ik voor jan met de korte achternaam een speler bekijken en je doet er als TD Allach niets mee was ik ook gestopt. Kijk nu eens naar Buttner die gehaald word dit duurt weken voor hij kan spelen, haal een speler die gelijk kan spelen. Ik vind dat er een andere TD moet komen want het hele aankoop en verkoop beleid deugt niet bij deze club.En daar is hij Allach verantwoordelijk voor!!!!! </span><br /> Zoals ik ook al opmerkte was dat toch de insteek van de heren FLAPDROL ALLACH, DE WIT & FRASER...?<br /> Ze roepen steeds maar wat bij Vitesse en later L*llen ze hun eigen woorden weer schoon..<br /> CORRUPT ZOOITJE HIER, INCL REDACTIE VAN DIT FORUM !!!

Mo Allach steeds de schuld geven slaat nergens op. De scouting heeft slecht werk geleverd. Gelukkig is alles weer teruggedraaid. Buttner en Bursac wachten op de beste deal.

Hendry en 19vitesse77 hebben weer eens hun geweldige bijdrage geleverd....<br /> Klasse jongens, ga vooral zo door... :(<br /> <br /> Nu even serieus...<br /> Als Allach alleen maar klote werk zou afleveren had onze Russische eigenaar hem toch al lang de laan uit gestuurd..........

<span class="blockquote">Org.forum<br /> Waar bedoel jij nou ...? Ik heb wel gezegd nou Yeini nog slijten en en dan Vako terug en Karashvili halen ...<br /> Tenminste weer een berg creativiteit terug...</span><br /> <br /> Dit is mijn reactie op een vraag die je gisteren stelde:dat klopt,ik heb dat inderdaad geschreven.<br /> Ook heb ik ter ondersteuning de originele tekst toegevoegd.<br /> Nu staat er op diverse sites vermeld dat inderdaad om de door mij vermelde 2,5 jaar gaat,maar dat de onderhandelingen met Fc Tokyo over Ota bijna afgerond zijn.<br /> Die financiën zijn blijkbaar van essentieel belang voor de transfer van Buttner naar Vitesse.<br /> <br /> Zoals je nu hier kunt lezen klopt dit volgens de berichten in de sportmedia helemaal,desondanks heeft Buttner nog niet de verwachte krabbel gezet.<br /> Ook Yeini schijnt naar alle waarschijnlijkheid terug gaan naar zijn oude club Macabi Tel Aviv.

<span class="blockquote">Org.forum<br /> Waar bedoel jij nou ...? Ik heb wel gezegd nou Yeini nog slijten en en dan Vako terug en Karashvili halen ...<br /> Tenminste weer een berg creativiteit terug...<br /> <br /> Dit is mijn reactie op een vraag die je gisteren stelde:dat klopt,ik heb dat inderdaad geschreven.<br /> Ook heb ik ter ondersteuning de originele tekst toegevoegd.<br /> Nu staat er op diverse sites vermeld dat inderdaad om de door mij vermelde 2,5 jaar gaat,maar dat de onderhandelingen met Fc Tokyo over Ota bijna afgerond zijn.<br /> Die financiën zijn blijkbaar van essentieel belang voor de transfer van Buttner naar Vitesse.<br /> <br /> Zoals je nu hier kunt lezen klopt dit volgens de berichten in de sportmedia helemaal,desondanks heeft Buttner nog niet de verwachte krabbel gezet.<br /> Ook Yeini schijnt naar alle waarschijnlijkheid terug gaan naar zijn oude club Macabi Tel Aviv.</span><br /> Als die zou gaan zou heerlijk zijn ..... En hopen dat we daar een veel betere middenvelder voor terugkrijgen , maar dat lijkt me niet zo moeilijk...

Mocht Yeini inderdaad terug gaan,dan zijn er op dit moment al twee spelers vertrokken en daar komt dan Buttner voor terug.Financieel is dat best aardig te noemen voor Vitesse,maar Buttner alleen is dus niet zaligmakend en ook niet voldoende voor betere prestaties in het tweede deel van het seizoen.<br /> Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met Guram Kashia en Marvelous Nakamba?<br /> Persoonlijk gun ik Guram Kashia een transfer naar Spanje,ondanks zijn uitspraak dat hij tot het einde van het seizoen wil blijven.<br /> Bij Marvelous Nakamba heb ik het gevoel dat hij voor redelijk veel geld verkocht gaat worden en met die financiën heeft Vitesse weer mogelijkheden om vervangers te kopen.<br /> Wat dat laatste betreft zou het ook zo maar Leerdam kunnen zijn die de plek over gaat nemen op het middenveld,waardoor er een rechtsback gehuurd of gekocht kan worden.<br /> Leerdam is per slot van rekening een middenvelder!

<span class="blockquote">Org.forum<br /> Waar bedoel jij nou ...? Ik heb wel gezegd nou Yeini nog slijten en en dan Vako terug en Karashvili halen ...<br /> Tenminste weer een berg creativiteit terug...<br /> <br /> Dit is mijn reactie op een vraag die je gisteren stelde:dat klopt,ik heb dat inderdaad geschreven.<br /> Ook heb ik ter ondersteuning de originele tekst toegevoegd.<br /> Nu staat er op diverse sites vermeld dat inderdaad om de door mij vermelde 2,5 jaar gaat,maar dat de onderhandelingen met Fc Tokyo over Ota bijna afgerond zijn.<br /> Die financiën zijn blijkbaar van essentieel belang voor de transfer van Buttner naar Vitesse.<br /> <br /> Zoals je nu hier kunt lezen klopt dit volgens de berichten in de sportmedia helemaal,desondanks heeft Buttner nog niet de verwachte krabbel gezet.<br /> Ook Yeini schijnt naar alle waarschijnlijkheid terug gaan naar zijn oude club Macabi Tel Aviv.<br /> Als die zou gaan zou heerlijk zijn ..... En hopen dat we daar een veel betere middenvelder voor terugkrijgen , maar dat lijkt me niet zo moeilijk...</span><br /> <br /> Waarom zou Mo Osman op het middenveld niet geschikt zijn om deze vacature in te vullen? Als je deze speler geen speelminuten gunt kun je de jeugdopleiding ook wel opdoeken. Deze speler die bij Jong Vitesse regelmatig opvalt door zijn goede spel moet je als <br /> club ook een kans geven en gunnen.

<span class="blockquote">Org.forum<br /> Waar bedoel jij nou ...? Ik heb wel gezegd nou Yeini nog slijten en en dan Vako terug en Karashvili halen ...<br /> Tenminste weer een berg creativiteit terug...<br /> <br /> Dit is mijn reactie op een vraag die je gisteren stelde:dat klopt,ik heb dat inderdaad geschreven.<br /> Ook heb ik ter ondersteuning de originele tekst toegevoegd.<br /> Nu staat er op diverse sites vermeld dat inderdaad om de door mij vermelde 2,5 jaar gaat,maar dat de onderhandelingen met Fc Tokyo over Ota bijna afgerond zijn.<br /> Die financiën zijn blijkbaar van essentieel belang voor de transfer van Buttner naar Vitesse.<br /> <br /> Zoals je nu hier kunt lezen klopt dit volgens de berichten in de sportmedia helemaal,desondanks heeft Buttner nog niet de verwachte krabbel gezet.<br /> Ook Yeini schijnt naar alle waarschijnlijkheid terug gaan naar zijn oude club Macabi Tel Aviv.<br /> Als die zou gaan zou heerlijk zijn ..... En hopen dat we daar een veel betere middenvelder voor terugkrijgen , maar dat lijkt me niet zo moeilijk...<br /> <br /> Waarom zou Mo Osman op het middenveld niet geschikt zijn om deze vacature in te vullen? Als je deze speler geen speelminuten gunt kun je de jeugdopleiding ook wel opdoeken. Deze speler die bij Jong Vitesse regelmatig opvalt door zijn goede spel moet je als <br /> club ook een kans geven en gunnen.</span><br /> <br /> Ik ben het met je eens.Mo Osman is meer een speler die het van zijn speltechnisch inzicht moet hebben en heeft wat minder verdedigende kwaliteiten.

<span class="blockquote">Ik ben van mening dat een technisch directeur moet kunnen vertrouwen op zijn scouts. In dit geval op Theo Janssen en Marc Van Hintum. Dat Allach alle kritiek krijgt is onterecht. Vitesse iconen Janssen en Van Hintum zijn de grootste boosdoeners in deze. Het enige wat Allach misschien had kunnen doen is Ota een proefperiode geven. Maar dan ben je afhankelijk of de speler dat ook wil. Janssen en Van Hintum zaten er natuurlijk wel vaker naast. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Dauda, al valt daar nog over te twisten. Hoe dan ook ben ik blij voor zowel Vitesse als Ota zelf dat hij weer vertrekt bij Vitesse. Hij komt te kort en zal zich niet snel aanpassen in Europa. Als je na een jaar nog steeds alleen maar Japans spreekt dan kan je maar beter in Japan blijven wonen. Nu op zoek naar een nieuwe back. De meest geschikte kandidaat Poulsen is recentelijk in alle stilte gestopt. Buttner heeft al een aanbieding op zak, maar het duurt te lang voor dat hij ja zegt dus dat zal wel te weinig zijn geweest voor meneer Buttner. Ik weet in ieder geval één ding zeker Kruiswijk kan echt niet meer dus Vitesse ( scouting en Allach dus ) zullen aan de bak moeten.<br /> <br /> De Poulsen waar jij het over hebt is die Poulsen die bij Ajax heeft gespeeld.<br /> Poulsen die bij PSV zit en bij AZ speelde wilt graag een transfer maken deze winter en PSV wilt dat ook.<br /> Lijkt me dus niet al te moeilijk.<br /> <br /> Als ik moet kiezen tussen Poulsen en Buttner kies ik TOCH voor Buttner denk ik.<br /> Poulsen is zeker heel degelijk maar daar is ook alles mee gezegd. Hij zorgt niet voor vuur. Buttner kan dat wel...<br /> Tevens brengt Buttner de ervaring mee die hij heeft opgedaan. Mocht het met Buttner niet lukken zeg ik: Niet twijfelen en Poulsen pakken!</span><br /> Bedankt voor de correctie. Ik dacht dat de linksback Poulsen gestopt was. Nu hij toch nog actief blijkt zou ik altijd voor Poulsen gaan. Op alle vlakken een betere speler Buttner. Heeft ook veel meer rendement. Maar ik begrijp wel dat bijna elke Vitesse supporter voor Buttner zal kiezen hoor. Hij heeft een verleden bij Vites en zijn werklust en opportunisme is meeslepend. Ik ben ook erg tevreden wanneer Buttner komt. Hij is een verbetering van 100 procent ten opzichte van Achenteh, Kruiswijk en Ota. Hij schijnt ook al bijna rond te zijn met Vitesse, dus dat is goed nieuws.

<span class="blockquote">"Het is een fantastische jongen maar het is ook geen geheim dat hij het lastig had qua aanpassingen en in de communicatie. Mede op basis van zijn eigen wens hebben we meegewerkt aan een lucratieve deal met zijn vorige club."<br /> <br /> Alach,dat hoor je te weten voordat je een speler aantrekt slaperd !!!!!!!!!!!<br /> <br /> En nu maar zien of Alex fit komt of volgevreten komt,het is aan hem !!!!!!!<br /> Makamba naar Everton? Veel geld daarvoor vragen voor zo'n talent zou ik zeggen.<br /> <br /> <br /> Ja en dan ook Yeini slijten... Maakt de weg vrij voor Vako terug en Karashvili ....!!!</span><br /> <br /> Serieus?<br />

<span class="blockquote">Hoop dat Vitesse snel rond komt met Alex . Hij schijnt niet speel fit te zijn begrijp ik. Dus eerst hard trainen.<br /> Had allang bij Vitesse in Spanje moeten meetrainen .<br /> Nu zal hij de eerste wedstrijden zeker missen aangezien hij geen wedstrijdritme heeft enzo.<br /> Verder hoe is het met nathan? Je hoort niets over de blessure . <br /> Wanneer komt vako terug? Was niet meer gewenst bij legia Warschau toch ? Althans volgend de pers.<br /> <br /> En dan nog iets:<br /> Vitesse zou toch alleen spelers halen die direct inzetbaar waren en ook direct een versterking zijn ...?<br /> Voorlopig moet Buttner de eerste wedstrijden weer missen ....en moeten we het met KAPSTOK KRUISWIJK doen ...<br /> Pffffffff....<br /> <br /> En Allach ga eens op je scouting en je aankoopbeleid letten FLAPDROL...!!</span><br /> <br /> zolang je maar ergens op kan zeiken toch?<br />


Inloggen en reactie plaatsen