Swoop mouwsponsor Vitesse

Swoop prijkt vanaf heden op de mouw van het wedstrijdshirt van Vitesse. Bij alle thuis- en uitwedstrijden van Vitesse siert het logo van Swoop op het geel-zwarte tricot. De samenwerking is overeengekomen voor tweeënhalf seizoen.

Willem van der Linden, manager commerciële zaken Vitesse, over de mouwsponsor: “Wij zijn enorm trots op deze samenwerking. Als voetbalclub zijn wij dagelijks in beweging en op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Swoop staat met haar vooruitstrevende ideeën ook voor vernieuwing en innovatie. Wij hopen dat wij elkaar daarin nog verder kunnen versterken.”

Joshua Kappen, algemeen directeur van SWOOP: “Steeds meer mensen zien in een refurbished device het beste alternatief voor een nieuwe smartphone of tablet met als gevolg dat SWOOP steeds sneller groeit. Net als Vitesse kijken we ernaar uit om die beweging de komende seizoenen samen voort te zetten.”

Vitesse heeft sinds seizoen 2014|2015 een samenwerking met kledingpartner Macron. Truphone staat als hoofdsponsor op het shirt, Smipe siert de rug van het geel-zwarte shirt en DunoAir is broeksponsor.

Over Swoop
SWOOP is een one-stop-shop waar consumenten en bedrijven terechtkunnen voor vier diensten die samen het recycleproces van devices volgen: refurbished devices aanschaffen, een SWOOP-certificaat aanschaffen, eigen devices laten repareren en oude devices inruilen om te recyclen. Het bedrijf streeft ernaar de levensduur van mobiele apparaten te verlengen, omdat ze vaak langer meegaan dan mensen verwachten. SWOOP is gevestigd in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.swoop.nl

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen