Diks terug op oude nest

Kevin Diks wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Fiorentina. Diks kwam vanaf 2005 al elf jaar uit voor Vitesse. Afgelopen zomer maakte de 20-jarige verdediger de overstap naar de Italiaanse club. De geboren Apeldoorner keert per direct terug op het oude nest.

Diks doorliep de voetbalacademie van Vitesse en sloot in de voorbereiding op seizoen 2014|2015 aan bij de A-selectie. Niet veel later maakte hij zijn officiële debuut voor Vitesse. De Apeldoorner speelde ook de Europese wedstrijden vs Southampton FC en hij maakte als Vitessenaar zijn allereerste doelpunt in het betaald voetbal. Diks kwam verschillende keren uit voor Oranje O19 en Jong Oranje. Bij Fiorentina maakte hij op 23 oktober zijn debuut in de Serie A. Tot dusver kwam hij tot twee optredens in de Italiaanse competitie.
image
Diks over zijn terugkeer bij Vitesse: “De stap naar Fiorentina was geweldig. Ineens kom je in een andere cultuur terecht. Het verdedigen wordt in Italië echt gezien als een vak apart. Ik heb als voetballer en als mens ontzettend veel geleerd in het afgelopen halfjaar. De terugkeer naar Vitesse voelt op dit moment als de juiste stap. Vitesse voelt als thuiskomen waar mijn hart ligt. Ik vergeet nooit waar ik vandaan kom.”

De kersverse aanwinst vertelt verder: “Ik ga keihard werken om hopelijk zo veel mogelijk wedstrijden te spelen in het vertrouwde geel-zwarte shirt. Wat de toekomst daarna brengt zien we dan wel. Ik wil nu eerst belangrijk zijn voor Vitesse en de dingen die ik in Italië heb geleerd op de Nederlandse velden laten zien. Ik ken nog steeds iedereen bij de club en heb er enorm veel zin in om weer bij Vitesse aan te sluiten.”
image
Technisch directeur Mo Allach: “Kevin is voor iedereen nog een oude en vertrouwde bekende. Na de terugkeer van andere clubjongens als Ricky van Wolfswinkel, Adnane Tighadouini en Alexander Büttner keert er weer een echte Vitessenaar terug op het oude nest. Maar kwaliteit is altijd leidend bij de keuzes die wij maken. We kennen de kwaliteiten van Kevin en hij heeft in Italië een hoop bijgeleerd. Met zijn terugkeer hebben we nu op alle posities voldoende concurrentie en moet iedereen vol aan de bak om zijn positie te verdienen.”  

Na de terugkeer van Alexander Büttner en het aantrekken van Mukhtar Ali is Diks de derde winterse versterking.

Diks gaat bij Vitesse spelen met rugnummer 17.
image

Reacties (31)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Welkom terug Kevin!!

Vitesse is klaar op de transfermarkt. anjamanda kan aan de schandpaal

Welkom terug Kevin. Waarom<br /> Moet arjamanda aan de schandpaal dan?

<span class="blockquote">Vitesse is klaar op de transfermarkt. anjamanda kan aan de schandpaal</span><br /> <br /> huh hoezo AnjaManda aan de schandpaal?

Toch grappig dat ze met alle over-kill aan middenvelders afgelopen jaren, nu als noodoplossing kiezen; Diks terughalen en Leerdam doorschuiven als verdedigende/controlerende middenvelder?!<br /> ik gok dat Leerdam zijn contract niet gaat verlengen en straks met wrok terugkijkt op zijn periode bij Vitesse. is toch in zijn periode hier vooral het kind van de rekening geweest.<br /> <br /> <br /> transfervrij deze zomer:<br /> - Leerdam<br /> - Kruiswijk<br /> - Zhang<br /> -Koryan<br /> <br /> einde huur deze zomer:<br /> - Mukhtar<br /> - Tighadouini<br /> - Nathan<br /> - Miazga<br /> - Baker<br /> - Diks<br /> <br /> Mo & heren scouting let u even op? dat zijn 10spelers, het is 30juni voor je er erg in hebt.

<span class="blockquote">Toch grappig dat ze met alle over-kill aan middenvelders afgelopen jaren, nu als noodoplossing kiezen; Diks terughalen en Leerdam doorschuiven als verdedigende/controlerende middenvelder?!<br /> ik gok dat Leerdam zijn contract niet gaat verlengen en straks met wrok terugkijkt op zijn periode bij Vitesse. is toch in zijn periode hier vooral het kind van de rekening geweest.<br /> <br /> <br /> transfervrij deze zomer:<br /> - Leerdam<br /> - Kruiswijk<br /> - Zhang<br /> -Koryan<br /> <br /> einde huur deze zomer:<br /> - Mukhtar<br /> - Tighadouini<br /> - Nathan<br /> - Miazga<br /> - Baker<br /> - Diks<br /> <br /> Mo & heren scouting let u even op? dat zijn 10spelers, het is 30juni voor je er erg in hebt.</span><br /> <br /> Miazga kan vast nog wel een seizoen er bij gehuurd worden.<br /> Baker gaat ws. of bij een lage middenmoter in de PL spelen, of hij is slim en vraagt om nog 1 seizoen bij Vitesse te blijven.<br /> Diks gaat terug wellicht, Leerdam verlengd nooit van zijn leven, en Zhang tekent heus wel bij.<br /> Kruiswijk wordt overbodig als Büttner weer helemaal terug is.<br /> Al is een goede back up wel erg fijn.<br /> En Kruiswijk kan ook centraal staan, en dat Van der Werff doorschuift naar het middenveld, waar hij excelleerde bij Zwolle.<br /> Tja..het wordt wel spannend weer.<br /> Maar voor de bekerstrijd zijn dit wel goede aanwinsten hoor.

<span class="blockquote">Toch grappig dat ze met alle over-kill aan middenvelders afgelopen jaren, nu als noodoplossing kiezen; Diks terughalen en Leerdam doorschuiven als verdedigende/controlerende middenvelder?!<br /> ik gok dat Leerdam zijn contract niet gaat verlengen en straks met wrok terugkijkt op zijn periode bij Vitesse. is toch in zijn periode hier vooral het kind van de rekening geweest.<br /> <br /> <br /> transfervrij deze zomer:<br /> - Leerdam<br /> - Kruiswijk<br /> - Zhang<br /> -Koryan<br /> <br /> einde huur deze zomer:<br /> - Mukhtar<br /> - Tighadouini<br /> - Nathan<br /> - Miazga<br /> - Baker<br /> - Diks<br /> <br /> Mo & heren scouting let u even op? dat zijn 10spelers, het is 30juni voor je er erg in hebt.</span><br /> <br /> <br /> Dat heb je goed Rem, daarnaast zal er ook best belangstelling komen voor jongens als Kashia,Werff,Nakamba en Rachica. Met een beetje pech kun je volgend jaar weer helemaal opnieuw bouwen aan een nieuw Vitesse.

Mukhtar word zoals ik al eerder heb aangegeven bewust nu al gehaald om hem te laten wennen. Gaat dat allemaal goed is hij er volgend jaar weer bij. Slimme zet om dit nu al te doen.<br /> <br /> Nathan heeft zelf al aangegeven graag nog seizoen naar Vitesse te komen. Dit word na seizoen verder besproken. Zeker als Vitesse Europees zou haken zou dat voordeel zijn. <br /> <br /> Miazga, zal terugkeren voor nog een seizoen. <br /> <br /> Diks zal eerst een plekje moeten veroveren, Fraser zet Leerdam er niet zomaar naast. Zou ook gek zijn. Daarnaast heeft ook Diks amper gespeeld dus zal hij met invalbeurten beginnen denk ik.<br /> Wellicht volgend seizoen wat Dogo terecht aangeeft nogmaals huren.<br /> <br /> Leerdam word mee gesproken om te verlengen, maar veel zal afhangen hoe hij omgaat met de concurrentie. Maar men is tevreden over hem.<br /> <br /> Tighadouini daarvan gaat men de optie lichten en kopen.<br /> <br /> Kruiswijk zal contract aanbieding gaan krijgen. Als back up is hij zeer nuttig en op meerdere posities inzetbaar en klaagt niet.<br /> <br /> Zhang is lastig verhaal, Vitesse wil verlengen maar tot nu toe zonder succes. Daarnaast laat hij ook zien dat hij nog moeite heeft, zijn invalbeurten zijn matig tot nu toe. Dus zal hij wederom met Ricky moeten knokken om positie , vraag is wil hij dat. <br />

Lijkt me een prima zet dit, Leerdam speelt toch altijd wel op het randje en heeft nog wel eens handen en voeten nodig om staande te blijven en pakt daar door vaak al snel een gele kaart. In potentie schat ik Diks hoger in, maar op het moment zie ik nog geen reden om Leerdam te passeren. Dan mis je ook gelijk het wapen van de lange pass, van vooral Van Der Werff en nu ook Room, naar Leerdam aan de rechterkant van het veld, die Leerdam dan door probeert te koppen. Over Van Der Werff gesproken, die werkt ook wel heel lekker samen met Kashia momenteel. Vooral met hoge ballen als ze met z'n tweeën tegen één tegenstander staan, zowel verdedigend als aanvallend. De één houdt/duwt de tegenstander weg, zodat de bal door de ander gekopt kan worden.

Ik las vandaag in de Gelderlander dat Vitesse is opgelicht door een Skyboxgebruiker voor een bedrag van maar liefst € 179.000.<br /> Een schande. Ik neem aan dat de verantwoordelijke(n) binnen Vitesse per direct is/zijn ontslagen? Je kan niet aan de ene kant de seizoenkaartjes zo verhogen en aan de andere kant op zo'n wijze het schip in gaan!

Dat is niet voor een patatje haha

Welkom terug Kevin, wat een rare reactie, Anjamanda aan de schandpaal, waarom?

<span class="blockquote">Welkom terug Kevin, wat een rare reactie, Anjamanda aan de schandpaal, waarom?<br /> <br /> Anjamanda aan de schandpaal????? Alsjeblieft zeg! Der lopen er hier wel rond die je op een schandvlek met pek en veren </span> op paarde en wagen.<br /> Dus anjamanda we staan achter je hahaha<br />

Anjamanda is één van de forumleden die vaak met zeer interessante informatie op dit forum komt. A.u.b blijven reageren en kritiek op jouw persoon naast je neerleggen.

<span class="blockquote">Ik las vandaag in de Gelderlander dat Vitesse is opgelicht door een Skyboxgebruiker voor een bedrag van maar liefst € 179.000.<br /> Een schande. Ik neem aan dat de verantwoordelijke(n) binnen Vitesse per direct is/zijn ontslagen? Je kan niet aan de ene kant de seizoenkaartjes zo verhogen en aan de andere kant op zo'n wijze het schip in gaan!</span> hier zou ik wel mee van willen weten, wat een bedrag zeg !<br />

Het is erg jammer dat een aantal mensen mij aan de schandpaal willen,maar met dergelijke uitspraken kan ik mij niet conformeren.Begrijpen kan ik de reactie ook een heel klein beetje omdat ik dus ongelijk had,dit heeft te maken met het feit dat er nog één speler zou komen.<br /> Men is wel in onderhandeling geweest met deze speler,maar de transfer kon geen doorgang vinden vanwege het financiële aspect.<br /> Het is de bedoeling dat men aan het einde van dit seizoen opnieuw gaat praten/onderhandelen met betreffende speler.<br /> Dat ik het niet altijd bij het rechte eind heb,is inherent aan het voetbal.<br /> Voor mij is dit ook een signaal om nog voorzichtiger te zijn over eventuele nieuwe aanwinsten voor Vitesse.<br /> Ps:Als je het hoofd boven het maaiveld uitsteekt wordt hij weleens gemaaid.

Trek het je niet aan joh. Je komt altijd met prima info adjamanda.

<span class="blockquote">Het is erg jammer dat een aantal mensen mij aan de schandpaal willen,maar met dergelijke uitspraken kan ik mij niet conformeren.Begrijpen kan ik de reactie ook een heel klein beetje omdat ik dus ongelijk had,dit heeft te maken met het feit dat er nog één speler zou komen.<br /> Men is wel in onderhandeling geweest met deze speler,maar de transfer kon geen doorgang vinden vanwege het financiële aspect.<br /> Het is de bedoeling dat men aan het einde van dit seizoen opnieuw gaat praten/onderhandelen met betreffende speler.<br /> Dat ik het niet altijd bij het rechte eind heb,is inherent aan het voetbal.<br /> Voor mij is dit ook een signaal om nog voorzichtiger te zijn over eventuele nieuwe aanwinsten voor Vitesse.<br /> Ps:Als je het hoofd boven het maaiveld uitsteekt wordt hij weleens gemaaid.</span><br /> <br /> Trek het je niet al te persoonlijk aan Anjamanda. Ben blij, dat als je iets hoort en weet, ons daarvan op de hoogte brengt.<br /> Jouw berichtgeving wordt door mij erg gewaardeerd en ga gewoon op de oude voet door.

<span class="blockquote">Het is erg jammer dat een aantal mensen mij aan de schandpaal willen,maar met dergelijke uitspraken kan ik mij niet conformeren.Begrijpen kan ik de reactie ook een heel klein beetje omdat ik dus ongelijk had,dit heeft te maken met het feit dat er nog één speler zou komen.<br /> Men is wel in onderhandeling geweest met deze speler,maar de transfer kon geen doorgang vinden vanwege het financiële aspect.<br /> Het is de bedoeling dat men aan het einde van dit seizoen opnieuw gaat praten/onderhandelen met betreffende speler.<br /> Dat ik het niet altijd bij het rechte eind heb,is inherent aan het voetbal.<br /> Voor mij is dit ook een signaal om nog voorzichtiger te zijn over eventuele nieuwe aanwinsten voor Vitesse.<br /> Ps:Als je het hoofd boven het maaiveld uitsteekt wordt hij weleens gemaaid.</span><br /> <br /> <br /> Trek het je persoonlijk niet aan.<br /> ik weet naar welke speler je doelt, ik melde zondag al dat er deze periode niet gekocht gaat worden. Men wacht eerst dit seizoen af en gaat dan het potje aanbreken.<br /> Het is voor ons te hopen dat we de beker winnen en rechtstreeks Europees hebben, dan is er meer mogelijk. Daar word nu alles aan gedaan met de dubbele bezettingen overal en hopelijk gaat het lukken.<br /> <br /> Ik waardeer jou inbreng zeer, en blij dat je terug bent. En het is inherent aan het voetbal, waan van de dag en alles kan zo weer veranderen, dat je er wel eens naast zit. So be it. Het is flauw iemand daarop af te rekenen. <br /> Dus zou zeggen blijf gewoon delen. Wens je een fijne avond

<span class="blockquote">Het is erg jammer dat een aantal mensen mij aan de schandpaal willen,maar met dergelijke uitspraken kan ik mij niet conformeren.Begrijpen kan ik de reactie ook een heel klein beetje omdat ik dus ongelijk had,dit heeft te maken met het feit dat er nog één speler zou komen.<br /> Men is wel in onderhandeling geweest met deze speler,maar de transfer kon geen doorgang vinden vanwege het financiële aspect.<br /> Het is de bedoeling dat men aan het einde van dit seizoen opnieuw gaat praten/onderhandelen met betreffende speler.<br /> Dat ik het niet altijd bij het rechte eind heb,is inherent aan het voetbal.<br /> Voor mij is dit ook een signaal om nog voorzichtiger te zijn over eventuele nieuwe aanwinsten voor Vitesse.<br /> Ps:Als je het hoofd boven het maaiveld uitsteekt wordt hij weleens gemaaid.<br /> <br /> <br /> Trek het je persoonlijk niet aan.<br /> ik weet naar welke speler je doelt, ik melde zondag al dat er deze periode niet gekocht gaat worden. Men wacht eerst dit seizoen af en gaat dan het potje aanbreken.<br /> Het is voor ons te hopen dat we de beker winnen en rechtstreeks Europees hebben, dan is er meer mogelijk. Daar word nu alles aan gedaan met de dubbele bezettingen overal en hopelijk gaat het lukken.<br /> <br /> Ik waardeer jou inbreng zeer, en blij dat je terug bent. En het is inherent aan het voetbal, waan van de dag en alles kan zo weer veranderen, dat je er wel eens naast zit. So be it. Het is flauw iemand daarop af te rekenen. <br /> Dus zou zeggen blijf gewoon delen. Wens je een fijne avond</span><br /> <br /> Het is prettig dat jij ShouShou bevestigd wat ik geschreven heb.Met gefundeerde kritiek kan en wil ik wat mee doen hoe dan ook.<br /> Er staat nog veel te gebeuren bij Vitesse aan het einde van dit seizoen,dat is vooral omdat er spelers terug gaan en spelers verkocht gaan worden.Oud spelers terughalen heeft wel degelijk zijn waarde en tot nu toe ook positieve effecten.<br /> Informatie blijf ik delen voor zover ik denk dat het relevante informatie is als het gaat om Vitesse en het daarbij behorende netwerk.<br />

Anjamanda en Shoushou zijn forumleden die dichter bij het vuur zitten en nieuwtjes via dit forum uitwisselen met de overige forumleden. Ik ben dan wel supporter, maar sta verder af van de organisatie dan jullie. We hebben dit seizoen heel wat waardevolle informatie van jullie mogen ontvangen waarvoor alsnog mijn dank.

<span class="blockquote">Anjamanda en Shoushou zijn forumleden die dichter bij het vuur zitten en nieuwtjes via dit forum uitwisselen met de overige forumleden. Ik ben dan wel supporter, maar sta verder af van de organisatie dan jullie. We hebben dit seizoen heel wat waardevolle informatie van jullie mogen ontvangen waarvoor alsnog mijn dank. </span><br /> Ik lees ook altijd graag de informatie en berichten van Anjamanda, Shoushou en Dogo. Zij zitten idd dichter bij het vuur dan ons supporters.

Op diverse sociale media wordt melding gemaakt van de door ons besproken transfer,die niet doorgaat.<br /> Er is dus wel degelijk contact geweest en misschien nog steeds tussen Vitesse en betreffende speler.Aan het einde van dit seizoen zal dat bestaande contact geïntensiveerd worden,met een beter resultaat.<br /> De waardering die hier door een aantal leden word uitgesproken is voor mij een goede reden om dit met enige regelmaat te blijven doen.<br /> <br /> <br />

<span class="blockquote">Op diverse sociale media wordt melding gemaakt van de door ons besproken transfer,die niet doorgaat.<br /> Er is dus wel degelijk contact geweest en misschien nog steeds tussen Vitesse en betreffende speler.Aan het einde van dit seizoen zal dat bestaande contact geïntensiveerd worden,met een beter resultaat.<br /> De waardering die hier door een aantal leden word uitgesproken is voor mij een goede reden om dit met enige regelmaat te blijven doen.<br /> <br /> <br /> </span><br /> <br /> Mooi blijven doen, zoals eerder gezegd. <br /> We melden wat we kunnen en wat iets toevoegd. Ik meld zaken als ik zeker weet er geen 'gedonder' mee te krijgen intern.<br /> <br /> Fijne avond iedereen

Waarom leg je deze speler niet vast Van Hintum!<br /> FC Oss verlangt een transfersom van tenminste 300.000 euro voor de speler die al 24 keer scoorde. Geld dat NAC niet heeft. Daarnaast heeft Boere via zijn zaakwaarnemer aan Smulders laten weten niet tussentijds te willen vertrekken.<br /> De 24-jarige aanvaller heeft een aflopend contract, maar de Ossenaren hebben een eenzijdige optie waar ze gebruik van gaan maken. Dat betekent dat Boere ook komend seizoen onder contract staat bij FC Oss. De clubleiding verlangt ook in de zomer een transfersom van tenminste drie ton.<br />

Anjamanda en Shoushou zijn twee forumleden waarvan ik de inbreng met veel interesse lees. Soms zijn beide leden een beetje cryptisch, maar wie tussen de regels door kan lezen haalt er altijd wel nieuwe informatie uit. Zelfs redactieleden uit de media lezen reacties van deze 2 forumleden met veel interesse.

<span class="blockquote">Waarom leg je deze speler niet vast Van Hintum!<br /> FC Oss verlangt een transfersom van tenminste 300.000 euro voor de speler die al 24 keer scoorde. Geld dat NAC niet heeft. Daarnaast heeft Boere via zijn zaakwaarnemer aan Smulders laten weten niet tussentijds te willen vertrekken.<br /> De 24-jarige aanvaller heeft een aflopend contract, maar de Ossenaren hebben een eenzijdige optie waar ze gebruik van gaan maken. Dat betekent dat Boere ook komend seizoen onder contract staat bij FC Oss. De clubleiding verlangt ook in de zomer een transfersom van tenminste drie ton.<br /> </span><br /> <br /> <br /> Dat (over Boere) opperde ik een maand of 2 geleden ook... Toen reageerde iemand (weet niet meer wie) met de terechte opmerking dat het natuurlijk slecht is voor de ontwikkeling van jongens als Kureniuk en Buitink die een hele goede indruk achter laten. Ik ga er van uit dat Boere als 3e spits, achter Zhang en RvW zou staan als ze hem zouden halen. <br /> <br /> Wellicht kan je met zo'n jonge wel Chelsea gaan na-apen... Gokje van 300.000, je koopt hem... Stalt hem bij een laagvlieger in de Eredivisie waar hij 1e spits is (G.A.E. / Excelsior etc.) als dit goed gaat volgend jaar niveautje hoger (Willem II bijv.) en als hij zich enorm positief heeft bewezen pak je hem zelf of verkoop je 'm...

<span class="blockquote">Dat is niet voor een patatje haha</span><br /> <br /> Nee lensink een patatje oorlog!<br />

<span class="blockquote">Anjamanda en Shoushou zijn twee forumleden waarvan ik de inbreng met veel interesse lees. Soms zijn beide leden een beetje cryptisch, maar wie tussen de regels door kan lezen haalt er altijd wel nieuwe informatie uit. Zelfs redactieleden uit de media lezen reacties van deze 2 forumleden met veel interesse. </span><br /> <br /> Ook Dogo vind ik Altijd goed geïnformeerd.

<span class="blockquote">Anjamanda en Shoushou zijn twee forumleden waarvan ik de inbreng met veel interesse lees. Soms zijn beide leden een beetje cryptisch, maar wie tussen de regels door kan lezen haalt er altijd wel nieuwe informatie uit. Zelfs redactieleden uit de media lezen reacties van deze 2 forumleden met veel interesse. </span><br /> <br /> Dr Rossi ik ben jou zeer erkentelijk als het gaat om de berichtgeving omtrent mijn persoon.Zoals je zelf aangeeft zijn mijn stukken hier op dit forum regelmatig wat cryptisch van aard,maar wel zo waarheidsgetrouw mogelijk.<br /> Dat men van de media mijn berichten met regelmaat leest is voor mij ook een prettige bijkomstigheid.<br /> Primair doe ik dit omdat ik er plezier in heb om mede forumleden te informeren,daarnaast is de secundaire reden dat ik gewoon fan ben van deze mooie club.De informatie die er vanuit de club naar buiten komt is over het algemeen summier van aard.<br /> Dat men bij Vitesse besluit om een aantal zaken alleen in zeer selecte groep mede te delen is zeer logisch en ook volkomen legitiem te noemen.

<span class="blockquote">Waarom leg je deze speler niet vast Van Hintum!<br /> FC Oss verlangt een transfersom van tenminste 300.000 euro voor de speler die al 24 keer scoorde. Geld dat NAC niet heeft. Daarnaast heeft Boere via zijn zaakwaarnemer aan Smulders laten weten niet tussentijds te willen vertrekken.<br /> De 24-jarige aanvaller heeft een aflopend contract, maar de Ossenaren hebben een eenzijdige optie waar ze gebruik van gaan maken. Dat betekent dat Boere ook komend seizoen onder contract staat bij FC Oss. De clubleiding verlangt ook in de zomer een transfersom van tenminste drie ton.<br /> <br /> <br /> <br /> Dat (over Boere) opperde ik een maand of 2 geleden ook... Toen reageerde iemand (weet niet meer wie) met de terechte opmerking dat het natuurlijk slecht is voor de ontwikkeling van jongens als Kureniuk en Buitink die een hele goede indruk achter laten. Ik ga er van uit dat Boere als 3e spits, achter Zhang en RvW zou staan als ze hem zouden halen. <br /> <br /> Wellicht kan je met zo'n jonge wel Chelsea gaan na-apen... Gokje van 300.000, je koopt hem... Stalt hem bij een laagvlieger in de Eredivisie waar hij 1e spits is (G.A.E. / Excelsior etc.) als dit goed gaat volgend jaar niveautje hoger (Willem II bijv.) en als hij zich enorm positief heeft bewezen pak je hem zelf of verkoop je 'm... </span><br /> <br /> Yunning Zhang lijkt het een beetje kwijt te zijn. Overduidelijk is bij hem dat hij wedstrijdritme mist om in vorm te blijven. Toen hij standaard bij Jong Vitesse zijn speelminuten kreeg en bij het eerste op de bank zat met invalbeurten, was hij veel en veel scherper en vooral balvaster. <br /> Zo'n Boere gaat dat ook krijgen als hij als 2e spits wordt gehaald. Ook hij rendeert nu omdat hij veel wedstrijdminuten krijgt en in een flow terecht is gekomen. Meetrainen en op de bank zitten haalt de doelgevaarlijkheid bij elke spits er uit.. Boere is 24 jaar. Die zal kiezen voor een club waar hij eerste spits wordt. <br /> Kopen en verhuren is geen rare gedachte. Helaas heeft Vitesse te weinig transferbudget om dat soort constructies te bekostigen. Als er bij Vitesse gekocht wordt is dat echt alleen maar voor het eerste of voor Jong Vitesse. <br /> Als Zhang niet bijtekent is Boere wel een overweging waard. Van Wolfswinkel zal niet veel langer dan 2 jaar blijven.. Als Boere dat geduld heeft dan kan hij op zijn 25e of 26e eerste spits worden. Vitesse zie ik echter eerder kiezen voor doorstroom van eigen talent zoals Koreniuk voor de plek achter van Wolfswinkel. Dat is ook vastgelegd in het technische beleidsplan.


Inloggen en reactie plaatsen