Imad Najah tekent contract

Imad Najah heeft een contract getekend tot het einde van dit seizoen. Najah trainde al geruime tijd mee bij het beloftenteam van trainer John Lammers.

Hij maakte een uitstekende indruk, waarmee hij een contract afdwong. Vorige week, in de thuiswedstrijd vs VV UNA, debuteerde de middenvelder al voor Jong Vitesse.

De geboren Utrechter doorliep twaalf jaar lang de jeugdopleiding van PSV. In de zomer van 2012 stapte de inmiddels 25-jarige middenvelder over naar RKC Waalwijk, waar hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte. De Nederlands jeugdinternational switchte naar de Marokkaanse vertegenwoordigende elftallen, waarmee hij in 2012 op de Olympische Spelen in Londen uitkwam.

Na een knieblessure revalideerde Najah bij Vitesse. Hij dwong in Arnhem een contract af en sluit dit seizoen definitief aan bij Jong Vitesse.
image

 

Reacties (5)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Jaa........

Wat moeten we hier van vinden...
Het zal vast ergens goed voor zijn, anders doen ze het niet... maar..?
Anyway...... veel succes gozer!

Ik heb nog nooit van deze speler gehoord. Als je echter 12 jaar lang de jeugdopleiding van PSV hebt doorlopen betekent dat wel dat je de capaciteiten hebt om een goede speler te worden. Bij Vitesse hebben ze de ogen ook niet in de zak en zij zien in hem een bruikbare voetballer. Met zijn inbreng in Jong Vitesse heeft hij toch zo'n dusdanige indruk gemaakt dat hij hiermee een contract heeft afgedwongen. Elke versterking is/kan waardevol zijn voor onze club!

Imad nayah gefeliciteeerd ik ken je niet maar hopelijk praat iedereen binnenkort over , overigens ook weer rkc roots!

Vitesse heeft ook het contract met Rashicaverlengt tot 2020.
De contracten van nakamba en Zhang worden waarschijnlijk ook langere tijd verlengd. Onderhandelingen zijn bezig.Ik heb hem een paar keer zien spelen in onderlinge partijen van "jong' bij de training en maakt op mij een goede indruk, een speler die duidelijk de bal op eist en met overzicht speelt maar of dat genoeg is voor het eerste durf ik niet te zeggen.


Inloggen en reactie plaatsen