Aflopende contracten bij Vitesse

Vitesse heeft recent uitsluitsel gegeven aan spelers die over een aflopend contract beschikken. Bij Vitesse is de situatie als volgt:

Bij het aflopende contract van Yuning Zhang is de optie gelicht, waardoor het contract met de Chinese spits is verlengd tot medio 2018. Ook in het aflopende contract van Anil Mercan is de optie gelicht, waardoor het contract van de speler van Jong Vitesse doorloopt tot medio 2018.

De aflopende verbintenissen met Arshak Koryan, Wouter Dronkers en Ewout Gouw zijn formeel opgezegd. Dronkers gaat, zoals reeds bekend, zijn universitaire studie vervolgen in Amerika. De toekomst van Koryan ligt elders en Vitesse gaat nog in gesprek met Gouw en Jovi Munter, van wie het contract ook afloopt.

De huurovereenkomsten met Kevin Diks, Adnane Tighadouini, Nathan, Lewis Baker, Matt Miazga en Mukhtar Ali lopen af. Vitesse gaat in gesprek met de betreffende spelers en clubs om te kijken of de verhuurperiode wellicht verlengd kan worden.

De aan het Poolse Legia Warschau verhuurde Vako heeft een contract tot medio 2018 en zal in de zomer naar alle waarschijnlijkheid terugkeren naar Arnhem.

Volgens de CAO hoeven trainers en spelers met een eerste contract bij de club, waarvan het contract echter wel afloopt, niet officieel een bericht te krijgen voor 1 april. Het gaat hierbij om Arnold Kruiswijk, Kelvin Leerdam, Kai Koreniuk en Imad Najah. Met deze spelers wordt gesproken over hun toekomst.

Vanuit de technische staf hebben assistent-trainer Andy Myers, keeperstrainer Raimond van der Gouw en trainer van Jong Vitesse John Lammers een aflopend contract. Vitesse gaat op termijn in gesprek met deze trainers.

Reacties (3)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Hopelijk kunnen we Kevin Diks, Adnane Tighadouini, Nathan, Lewis Baker, Matt Miazga en Mukhtar Ali allemaal houden.

Als vako echt terugkeert dan kan je Nathan eventueel laten gaan.
Kelvin Leerdam zou ik houden, Arnold Kruiswijk ondanks een goed seizoen niet.

Raimond van der Gouw & John Lammers ook houden indien mogelijk.

Van de gehuurde spelers hoef ik alleen Miazga en Diks nog een jaar te zien.
De overigen zijn allemaal te vervangen, hebben naar mijn inzien te weinig gepresteerd op de plekken waar ze hebben gespeeld. Baker zou nog een jaar kunnen maar denk dat hij niet nog een jaar komt.
Vako proberen te verlengen en anders verkopen.
Kruiswijk nog een jaar contractje aanbieden en als back-up bewaren.
Leerdam weg doen, mis je toch niet.
Koreniuk wel behouden, maakt een goede indruk bij de wedstrijden van Jong Vitesse.
De technische staf ook verlengen hoor je weinig negatieve berichten over....

Gewoon opzoek gaan naar een echte linkbuiten(die met het krijt aan de schoenen speelt en geen rechtspoot die naar binnen komt), een rechtsback en een sierlijke '10'(die uit het niks een wedstrijd kan beslissen en bij aanvallen in de 16 komt bij v wolfswinkel).

Ik wens Mo Allach hier succes mee!

Geachtte mede forum leden,

Even een vraagje nu we het toch over verlengen hebben.

Ik zat me laatst af te vragen hoe het zit met onze hoofd/shirtsponsor Truphone.
Voor zover ik weet loop de verbintenis deze zomer af.
Ik heb wat gezocht op internet en meer dan een " intentie " om te verlengen heb ik niet kunnen vinden.
En dat bericht dateert ook al weer van vorig jaar.
Weet iemand hoe het zit ? Is er al verlengd , of gaat dat binnenkort gebeuren ?
Of staan we voor een doem scenario en moet de club op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor ?
Ik hoop dat iemand op dit forum hier meer over weet.


Inloggen en reactie plaatsen