Opbrengst collecte Stichting Gaandeweg: € 4.439,61

De opbrengst van de collecte voor Stichting Gaandeweg bedraagt € 4.439,61. Voorafgaand aan de wedstrijd vs sc Heerenveen kon er gedoneerd worden voor de stichting die zich in zet voor gezinnen met kinderen waarbij kanker wordt vastgesteld.

Ook werd er een driejarige samenwerking tussen Vitesse Betrokken en Stichting Gaandeweg ondertekend. Ook liepen twee kinderen van Stichting Gaandeweg mee in de line-up.
image
Een moeilijke tijd 
Jaarlijks wordt er in Nederland bij zo’n 500 kinderen kanker vastgesteld. Dat is vaak het begin van een intensief ziekteproces. Een moeilijke tijd met veel zorgen en verdriet. Niet alleen voor de jonge patiënt, ook voor de rest van het gezin. 

Vakantieweek 
Stichting Gaandeweg biedt deze gezinnen een vakantieweek aan. ‘Gaandeweg’ deze zware periode vol onzekerheid is het belangrijk om als gezin op adem te kunnen komen. Om weer wat tijd en aandacht voor elkaar te hebben en samen te genieten. Met de opbrengst van de collecte kunnen zeker tien gezinnen genieten van een vakantieweek. Aan alle supporters die hun bijdrage hebben geleverd; dank voor jullie donatie!
image
Nieuwe energie 
Gezinnen die via Gaandeweg zijn weggeweest, geven aan hoe belangrijk en fijn het was om afstand te kunnen nemen van alle spanningen. Dat er weer nieuwe energie is om alle onderzoeken en behandelingen aan te kunnen. Daar doen we het voor! Kijk voor meer informatie op www.gaandeweg.nl.
image

 

 

Reacties (1)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Fantastisch bezig Albert! Hulde!!


Inloggen en reactie plaatsen