Update knieblessure Julian Jenner

Julian Jenner heeft een scheurtje in de mediale band van zijn rechterknie. De aanvaller liep de blessure donderdagavond op in het oefenduel tegen RKSV Driel.

Al na een kwartier spelen kwam Jenner in botsing met een speler van RKSV Driel. De rechtsbuiten werd vol op de knie geraakt en ging met veel pijn naar de grond. De eerste diagnose is dat Jenner een scheurtje heeft in de mediale band van zijn rechterknie.

Vrijdagmiddag werd een MRI-scan gemaakt in ziekenhuis Rijnstate waar de ernst van de blessure definitief werd bepaald. Hieruit bleek dat er verder geen letsel is vastgesteld en blijft de eerste diagnose staan.

Jenner moet door de blessure de voorbereiding ongeveer zes weken staken. Pech dus voor Vitesse dat Kevin van Diermen, Rogier Molhoek en Sinan Kaloglu nog lang moet missen door blessures. Daarnaast heeft Marko van Ginkel waarschijnlijk de ziekte van Pfeiffer, maar die bevestiging is er vooralsnog niet.

 

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen