Dag 1 Zeeland: Vitesse werkt eerste training af

De selectie heeft maandagmiddag de eerste training afgewerkt op het sportveld van SV Renesse.

De rit per fiets naar het sportveld ging onder begeleiding van een fikse regenbui. Eenmaal aangekomen brak de zon weer door en kon er prima getraind worden. Na de warming-up volgde er eerst in drie groepen een passen- en trappenoefening. Vervolgens werd er een vijf tegen vijf partijspel gedaan waarbij één groep telkens conditioneel onder handen genomen werd. Ter afsluiting werd er een grote partij gespeeld.

Dalibor Stevanovic trainde voor het eerst weer mee na zijn korte vakantie na de uitschakeling met zijn land op het WK. De Sloveen trainde door irritatie aan zijn oor met een muts op. Ook testspeler Florian Riedel is aanwezig in Renesse en de Duitser kan het zichtbaar prima vinden met de rest van de spelers.

Na het diner kreeg de voltallige selectie in het hotel een presentatie van scheidsrechter Jack van Hulten. Het onderwerp was de aanstaande competitie, nieuwe reglementen en de laatste ontwikkelingen hierbij.

Dinsdag traint de selectie tweemaal, 10.00 uur en 17.00 uur.

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen