Munter en Lucassen ondertekenen contract

Jovi Munter en Boyd Lucassen hebben maandagochtend hun handtekening gezet onder een contract. Beide spelers maken in het nieuwe seizoen deel uit van Jong Vitesse.

Jovi Munter (20) kende een teleurstellend seizoen bij Jong Vitesse. De aanvaller was langdurig geblesseerd en werkte de afgelopen periode om weer fit te worden. Na de zomervakantie wil Munter een betere start maken en presteren met de beloften terugkeer naar de Tweede Divisie bewerkstelligen. Munter speelt sinds 2007 in de Vitesse Voetbal Academie.
image
Boyd Lucassen (18) speelde dit seizoen de meest duels in Onder 19, maar maakte ook al een aantal keer deel uit van de selectie van John Lammers. Komend seizoen sluit de rechterverdediger aan bij Jong Vitesse. Lucassen speelt al negen jaar in de academie.
image
Beide spelers tekenden een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Reacties (36)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Mooi!. Zijn toch 2 potentiele eerste elftal spelers. In ieder geval komend seizoen goed genoeg om Jong Vitesse van de nodige kwaliteit te voorzien.

Vandaag contact gehad met wat Engelse jongens die Chelsea (en met name de jeugd en huurlingen) op de voet volgen. In Engeland wordt onze bekerwinst als niet iets heel bijzonders gezien! Meer als gelukkige omstandigheid. Het grote gat tussen Vitesse en de top-drie is daar veel meer gespreksstof..
Dat betekent dus ook dat Vitesse geen al te imponerende huurlingen hoeft te verwachten. Baker wordt zeer waarschijnlijk in Engeland gestald. (Bournemouth wordt expliciet genoemd, maar ook een uitleen naar Mönchengladbach wordt voor hem overwogen. Miazga wordt net als Baker te goed voor Vitesse ingeschaald. Huur naar feijenoord of psv is voor Chelsea een serieuze optie. Men denkt echt dat het niveauverschil tussen Vitesse en de huidige top 3 mijlenver uitelkaar ligt. Dat de selecties van de top 3 zo veel beter zijn dan in Arnhem en dat het trainingsniveau ook veel hoger is... Ik heb mijn verwondering hierover uitgesproken!! In mijn ogen zal alleen bij ajax het trainingsniveau iets hoger liggen, maar dat vooral vanwege Bosz. Toegegeven natuurlijk dat er in amsterdam en eindhoven wel iets meer individuele kwaliteit rondloopt. Dat wel.
Vitesse krijgt volgens hen Miazga niet meer terug. Hij was vorig jaar al een categorie hoger ingeschaald, maar door de interne transferontwikkelingen is een overgang naar spanje of engeland destijds niet doorgegaan. Vitesse was de enige mogelijkheid nog om op een beetje niveau speelminuten te regelen voor hem.. Bij gebrek aan beter dus, zeg maar..

Vitesse kan Nathan en Ali weer terug verwachten zo is de inschatting vanuit Engeland. Die idioten zien Mukthar ali zelfs als een passend alternatief voor Baker mbt Vitesse. Opvallend is verder dat veel oud huurlingen zoals Atsu, Piazon, Kalas een goed seizoen hebben gedraaid, maar nu helemaal klaar zijn met verhuur. Zij hebben dat al aangegeven bij Chelsea. Dat geldt ook voor Traore trouwens. Ze moeten allemaal terug. Conte wil ze echt allemaal individueel beoordelen, voordat hij een talent af gaat stoten of ongezien laat vertrekken. Ik heb de lijst doorgekeken en zag niet veel nieuwe namen staan die in aanmerking komen voor ons. De meeste zijn elders op een door Chelsea hoger ingeschaald niveau verhuurd. Wat Vitesse zal kunnen worden toegeschoven is vooral onervaren en (mij) onbekende jeugd. Spelers die ons in de competitie en in de EL echt sterker zouden kunnen maken, zijn al eerder op hoger niveau weggezet. Lager inschalen doen ze niet in londen.
Het meest rottige is dus ook dat de doorontwikkeling van een Miazga bij feijenoord of psv een hoger doel is voor Chelsea, dan Vitesse een top-drie-club te helpen maken.... (waarbij ik me nog echt afvraag of hij daar beter wordt dan in Arnhem!)

Mo Allach zal voor het doorselecteren dus zelf de markt op moeten. Tenminste, als de ambitie er echt naar is. Ik kon mijn oren haast niet geloven hoe ondergewaardeerd dit Vitesse wordt door de beleidsbepalers in londen. De periode Meyers bij Vitesse heeft daar dus ook geen drol voor uitgemaakt. Hopelijk kunnen Mo en Joost Chigrinski overtuigen een grotere duit in het zakje te doen voor komend seizoen. In het andere geval staat er gewoon een veel te zwak en onderbezet elftal voor de uitdagingen die er liggen..

Spelers als Sander van de Streek, Adam Maher, Benjamin van Leer, Ferdi Kadioglu, daar moet Vitesse snel werk van maken. Geld om een echte gerichte versterking als Sam Larsson (heerenveen) of Ayoub (utrecht) aan te trekken is er niet. Die gaan al snel meer dan 5 of 6 miljoen kosten. We zullen in Arnhem onze eigen broek op moeten gaan houden. Slim doorselecteren en zelf opleiden. Maar teleurstellend is het wel dat een qua resultaat gezien, zo mooi seizoen, niet wordt beloond door de rijke allesopvretende grote broer uit Londen.. Afhankelijk wat er van de eigen Vitesse spelers blijft, doe je hier met drie echte aanwinsten namelijk volgend seizoen gewoon minimaal mee om plaats 3 t/m 1.

Als we alleen spelers van het niveau Nathan en Ali van Chelsea kunnen krijgen laten ze het dan lekker bekijken , Atsu en Kalas zijn wel versterkingen

Nou lekker is dat... we krijgen dus enkel en alleen chelsea C en D spelers toegewezen. Ik kan je nu al zeggen dat Muhtar Ali gaat falen volgend jaar. Die jongen moet nog zeker een vol jaar rijpen voordat ie uberhaupt aan het eerste mag ruiken. Beetje een gevalletje Cuevas. Dit samenwerkingsverband is voor Vitesse op deze manier nietszeggend. Beter dat chigirinsky bij zijn Chelsea aandringt op een tweede jaar Miazga, anders kunnen we het wel vergeten in de Europa league en meteen de handdoek in de ring gooien. En dogo: sander van der streek? Die meen je niet serieus hoop ik. Ambieer je de top van het rechterrijtje of de top 5 ? Want die jongen is een speler voor het rechterrijtje. Ik pleit ervoor om Van Leer, Kuwas en Marcelinho op te pikken. Larsson zou ik ook nooit voor die prijs halen overigens, voor die prijs kun je veel betere spelers halen.

Chigirinsky heeft macht, ook bij het Chelsea bestuur. Als Allach tegen chigirinsky zegt dat we het heel erg op prijs zouden stellen als hij die macht aanwendt om Miazga een tweede jaar te laten blijven zodat we stappen omhoog kunnen gaan zetten, dan zie ik hem dat wel doen.

Laat ze anders maar Ruben Loftus Cheek sturen ipv Ali.

Ja, Dogo02, daar was ik al bang voor. Wij denken goed voor de dag te komen met een vijfde plaats en met de bekerwinst, maar het wordt bij onze grote broer Chelsea nauwelijks opgemerkt. Ik begrijp dat we Miazga bij toeval kregen van Vitesse. Normaliter was hij hoger ingeschaald en dus te goed voor Vitesse.

Dan ben ik benieuwd wat ze ons komend seizoen gaan sturen vanuit Londen. Ik verwacht daar niet zo veel meer van. Dan komt er ook nog nauwelijks wat uit de jeugd en zul je met weinig financiële middelen moeten inkopen. Dat ziet er niet echt florissant uit. Want kwaliteit kost geld en dat hebben we niet.

De enige oplossing lijkt me om het komend seizoen met een elftal te komen dat wil strijden , afjagen en doorhakken. Een soort Atletico-voetbal. Gaan voor iedere bal. En als spelers dat niet kunnen of willen is het jammer: terug naar Chelsea of naar het tweede team of verkopen of begeleiden naar een andere beroepskeuze.

Ik hoop toch niet een seizoen lang naar Nathan en Ali te hoeven gluren.

Ik snap het beleid van Chelsea wel, maar Vitesse wordt er niet beter van. Dan maar op eigen kracht vooruit en spelen met inzet. Het stadion zal voller raken als er gestreden wordt en langzaam kun je met die extra gelden op termijn techniek inkopen. De sponsors komen dan ook vanzelf. Het zal even duren, maar baas in/van eigen stadion lijkt me voor iedereen het gezondst.De Chelsea namen die voor volgend seizoen circuleren zijn o.a die van Chalobah, Colkett en C Musonda, ook Kadiuglu is in beeld.

Als we alleen spelers van het niveau Nathan en Ali van Chelsea kunnen krijgen laten ze het dan lekker bekijken , Atsu en Kalas zijn wel versterkingen


Nathan en Ali, goed genoeg voor de jupilerleague, maar totaal ongeschikt voor de eredivisie. Ik heb Ali diverse malen bij jong vitesse gezien, voegt niets toe, fysiek maar ook voetbaltechnisch niet!

Zijn dat bronnen binnen Vitesse? of zij het zogenaamde bronnen op het chelsea forum..

Die chigirinsky geeft toch helemaal geen ruk om Vitesse gewoon een mannetje die erneer is gezet dus ik verwacht daar niks van. Zolang er niet iemand wordt neergezet vanuit Chelsea zoals jordania die passie heeft en moeite doet om goede spelers naar Arnhem te halen krijgen we d spelers.

De Chelsea namen die voor volgend seizoen circuleren zijn o.a die van Chalobah, Colkett en C Musonda, ook Kadiuglu is in beeld.

Graag wil ik er nog één naam aan toevoegen als het om een Chelsea speler gaat.Het gaat hier om Fankaty Dabo en hij is rechtsback van jong Chelsea.
Hij heeft nu nog een één jarig contract en op dit moment gaat hij niet bijtekenen.
Men overweegt om hem te kopen in eerste instantie.
Verder hebben jullie zelf kunnen lezen dat er misschien een Iraniër naar Vitesse komt,hij is rechtsback en international van Iran.
Zijn naam:Rameirizan

Dabo is niet de rechtsback van Jong Chelsea hij is uitgeleend en zijn contract loopt deze zomer af dus dan zouden ze hem deze zomer transfervrij kunnen overnemen

Die Dabo is geen verkeerde. Vorig jaar bij Jong Chelsea zien spelen tegen Jong Vitesse..

Op Wikipedia staat dat die Iraanse rechtsback volgend seizoen bij Vitesse speelt Rezaeian

Als ik de reactie van Dogo en andere forumleden lees dan vraag ik me af, wat een samenwerkingsverband met Chelsea nog van toegevoegde waarde heeft. Als je als club alleen maar goed genoeg bevonden wordt om 2e en 3e rangs spelers van Chelsea mag opleiden om betere voetballers te worden dan blijkt hieruit weinig waardering van Chelsea-zijde. Dat moet uiterst frustrerend zijn voor de leiding van Vitesse, als je als club de intentie hebt de gehuurde spelers van Chelsea naar een hoger niveau te brengen en als club Vitesse zelf hieruit ook voordeel te halen
door ons cluppie naar een hogere positie op de ranglijst te brengen. Joost de Wit en Mo Allach moeten hun teleurstelling en het minderwaardig praten over onze club door Chelsea aankaarten bij eigenaar Tsjigirinski.
Misschien kan hij zijn macht aanwenden bij de beleidsbepalers van Londen om hierin een kentering te laten plaatsvinden. Uiteindelijk leiden wij de spelers niet op voor Jan met de korte achternaam.
Baker en Nathan mogen wat mij betreft in Londen blijven. Zij hebben te weinig hun stempel op de wedstrijden kunnen drukken. Baker haalde met zijn spel het tempo uit de wedstrijd, Nathan heeft weinig tot niets toegevoegd.
Juist de speler die ikzelf en Vitesse graag nog een jaar zou willen huren (Matt Miazga) zou aan een andere club verhuurd worden, terwijl juist hij als rots in de branding met zijn lengte in de achterhoede zijn plaatsje had gevonden. Waarom geen 2e jaar huren? Helaas moeten wij als supporters lijdzaam toezien welke spelers er komen!
Afwachten maar.

Op Wikipedia staat dat die Iraanse rechtsback volgend seizoen bij Vitesse speelt Rezaeian

Mocht Dabo ook daadwerkelijk komen dan is de rechtsback positie dubbel met Rezaeian.

Mooi!. Zijn toch 2 potentiele eerste elftal spelers. In ieder geval komend seizoen goed genoeg om Jong Vitesse van de nodige kwaliteit te voorzien.

Vandaag contact gehad met wat Engelse jongens die Chelsea (en met name de jeugd en huurlingen) op de voet volgen. In Engeland wordt onze bekerwinst als niet iets heel bijzonders gezien! Meer als gelukkige omstandigheid. Het grote gat tussen Vitesse en de top-drie is daar veel meer gespreksstof..
Dat betekent dus ook dat Vitesse geen al te imponerende huurlingen hoeft te verwachten. Baker wordt zeer waarschijnlijk in Engeland gestald. (Bournemouth wordt expliciet genoemd, maar ook een uitleen naar Mönchengladbach wordt voor hem overwogen. Miazga wordt net als Baker te goed voor Vitesse ingeschaald. Huur naar feijenoord of psv is voor Chelsea een serieuze optie. Men denkt echt dat het niveauverschil tussen Vitesse en de huidige top 3 mijlenver uitelkaar ligt. Dat de selecties van de top 3 zo veel beter zijn dan in Arnhem en dat het trainingsniveau ook veel hoger is... Ik heb mijn verwondering hierover uitgesproken!! In mijn ogen zal alleen bij ajax het trainingsniveau iets hoger liggen, maar dat vooral vanwege Bosz. Toegegeven natuurlijk dat er in amsterdam en eindhoven wel iets meer individuele kwaliteit rondloopt. Dat wel.
Vitesse krijgt volgens hen Miazga niet meer terug. Hij was vorig jaar al een categorie hoger ingeschaald, maar door de interne transferontwikkelingen is een overgang naar spanje of engeland destijds niet doorgegaan. Vitesse was de enige mogelijkheid nog om op een beetje niveau speelminuten te regelen voor hem.. Bij gebrek aan beter dus, zeg maar..

Vitesse kan Nathan en Ali weer terug verwachten zo is de inschatting vanuit Engeland. Die idioten zien Mukthar ali zelfs als een passend alternatief voor Baker mbt Vitesse. Opvallend is verder dat veel oud huurlingen zoals Atsu, Piazon, Kalas een goed seizoen hebben gedraaid, maar nu helemaal klaar zijn met verhuur. Zij hebben dat al aangegeven bij Chelsea. Dat geldt ook voor Traore trouwens. Ze moeten allemaal terug. Conte wil ze echt allemaal individueel beoordelen, voordat hij een talent af gaat stoten of ongezien laat vertrekken. Ik heb de lijst doorgekeken en zag niet veel nieuwe namen staan die in aanmerking komen voor ons. De meeste zijn elders op een door Chelsea hoger ingeschaald niveau verhuurd. Wat Vitesse zal kunnen worden toegeschoven is vooral onervaren en (mij) onbekende jeugd. Spelers die ons in de competitie en in de EL echt sterker zouden kunnen maken, zijn al eerder op hoger niveau weggezet. Lager inschalen doen ze niet in londen.
Het meest rottige is dus ook dat de doorontwikkeling van een Miazga bij feijenoord of psv een hoger doel is voor Chelsea, dan Vitesse een top-drie-club te helpen maken.... (waarbij ik me nog echt afvraag of hij daar beter wordt dan in Arnhem!)

Mo Allach zal voor het doorselecteren dus zelf de markt op moeten. Tenminste, als de ambitie er echt naar is. Ik kon mijn oren haast niet geloven hoe ondergewaardeerd dit Vitesse wordt door de beleidsbepalers in londen. De periode Meyers bij Vitesse heeft daar dus ook geen drol voor uitgemaakt. Hopelijk kunnen Mo en Joost Chigrinski overtuigen een grotere duit in het zakje te doen voor komend seizoen. In het andere geval staat er gewoon een veel te zwak en onderbezet elftal voor de uitdagingen die er liggen..

Spelers als Sander van de Streek, Adam Maher, Benjamin van Leer, Ferdi Kadioglu, daar moet Vitesse snel werk van maken. Geld om een echte gerichte versterking als Sam Larsson (heerenveen) of Ayoub (utrecht) aan te trekken is er niet. Die gaan al snel meer dan 5 of 6 miljoen kosten. We zullen in Arnhem onze eigen broek op moeten gaan houden. Slim doorselecteren en zelf opleiden. Maar teleurstellend is het wel dat een qua resultaat gezien, zo mooi seizoen, niet wordt beloond door de rijke allesopvretende grote broer uit Londen.. Afhankelijk wat er van de eigen Vitesse spelers blijft, doe je hier met drie echte aanwinsten namelijk volgend seizoen gewoon minimaal mee om plaats 3 t/m 1.
Als ik jou was Dogo koop toch de seizoenskaarten maar. Wat zit Vitesse toch in de mangel van Londen,als die 2 juffies Nathan en Ali weer terug komen zou ik zeggen koop de kaarten maar niet. Het is toch allemaal een zielig verhaal, alleen onder Jordania werden er goede transfer bedragen betaald voor spelers die verkocht zijn. Daarna zijn ze verkwanselt door Allach,die alleen dumpprijzen hanteert. Van Wolfswinkel en Butner daar zal ook wel weer een clausule achter zitten, dat ze voor een paar centen verkocht kunnen worden. Ze hebben Bony gekocht voor een paar miljoen en heel goed door verkocht, en van Ginkel is voor een goed bedrag verkocht. Maar Allach hanteert andere prijzen en kan beter bij RKC aan de slag gaan. Dit houd geen stand vooral omdat deze club Vitesse door Chelsea niet serieus word genomen.En de goed spelers zelfs verhuurd aan de concurrentie,dat is te gek voor woorden. Vanuit de club is er weer stilte ja Bruns hebben ze gehaald die amper scoort als middenvelder,als je middenvelders haalt moeten dat scorende middenvelders zijn. Spelers kopen is er niet bij, transfervrij het liefs de meeste dienen het contract uit en verdwijnen en brengen de club niets op. Als dat je beleid word heb je niets te zoeken in de eredivisie.De clubs weten onderhand dat de beste spelers van Vitesse ongeveer 3 miljoen opbrengen, dat noem ik het Allach akkoord.

Nou lekker is dat... we krijgen dus enkel en alleen chelsea C en D spelers toegewezen. Ik kan je nu al zeggen dat Muhtar Ali gaat falen volgend jaar. Die jongen moet nog zeker een vol jaar rijpen voordat ie uberhaupt aan het eerste mag ruiken. Beetje een gevalletje Cuevas. Dit samenwerkingsverband is voor Vitesse op deze manier nietszeggend. Beter dat chigirinsky bij zijn Chelsea aandringt op een tweede jaar Miazga, anders kunnen we het wel vergeten in de Europa league en meteen de handdoek in de ring gooien. En dogo: sander van der streek? Die meen je niet serieus hoop ik. Ambieer je de top van het rechterrijtje of de top 5 ? Want die jongen is een speler voor het rechterrijtje. Ik pleit ervoor om Van Leer, Kuwas en Marcelinho op te pikken. Larsson zou ik ook nooit voor die prijs halen overigens, voor die prijs kun je veel betere spelers halen.

Ik ben zelf echt gecharmeerd van Sander v/d Streek. Was ik al toen hij nog bij Vitesse was. Ik vond het jammer dat hij geen kans kreeg hier. Na zijn verhuurperiode in Estland had ik wel verwacht dat hij af en toe minuten zou gaan krijgen. Cambuur pikte hem op en daar heeft hij ook weer groei doorgemaakt. Sander is een stille kracht. Vergis je daar niet in. Een hele harde werker met veel rendement qua scoren en assists. Hij is niet de topper die Marco en Davy zijn geworden, maar een club als Vitesse heeft er wel baat bij een dergelijke speler in zijn midden te hebben. We komen er niet met maar drie goede middenvelders. Vitesse heeft zeker 6 hele goede middenvelders nodig om in de competitie, voor de beker en in de EL steeds weer een potentieel winnend team te kunnen opstellen. Heerenveen en Utrecht hebben dat nu ook onderkent. Zij hebben verregaande interesse in onze oud-speler..

Laat ze anders maar Ruben Loftus Cheek sturen ipv Ali.

Krijgen ze niet. Ruben Lotus Cheek was nummer 1 op de wenslijst van Bosz destijds (we kregen toen Baker, Nathan en Brown). De komst van Loftus Cheek ging toen al niet door en hij is nu al als onhaalbaar voor Vitesse ingeschaald. RLC staat op de nominatie om onder Conte gewoon bij Chelsea zijn doorbraak te gaan maken binnen één of twee jaar. Tenzij hij verkocht kan worden, maar dan zal er in Engeland al minimaal 25 miljoen voor gevraagd worden met een terugkoopclausule.. Zo'n speler komt helemaal nooit naar Vitesse als hij er financieel gezien qua waarde al zo voor staat.

Op Wikipedia staat dat die Iraanse rechtsback volgend seizoen bij Vitesse speelt Rezaeian

Dat las ik inderdaad ook op het supportersforum. Nou wie weet. Het is wel slim als ze echt op zoek gaan naar één of twee rechtsbacks. Onze jeugd kan er nog niet in voorzien. Die huurling die nek destijds van Chelsea had was ook geen verkeerde...

De Chelsea namen die voor volgend seizoen circuleren zijn o.a die van Chalobah, Colkett en C Musonda, ook Kadiuglu is in beeld.

Chalobah en C.Musonda lijken me zeer onwaarschijnlijk. Die hebben al betere verhuuradressen gehad dan Vitesse, zitten bovendien hoger op de waarde ladder dan wat er bij Vitesse wordt gestald. Zijn beiden al eerder ter sprake geweest, maar Vitesse werd toen niet als beste ontwikkelingsstap in hun carriere gezien. Musonda is teruggehaald naar Chelsea vanuit een verhuurperiode (bij Betis Sevilla), net als Aké dit jaar.
Chalobah heeft al diverse verhuurperiodes gehad in Engeland en ook op Championship niveau (Engelse Jupiler League). Dat schaalt men al hoger in dan Vitesse. Meestal als ze hier zijn geweest mogen ze verder op dat niveau in Engeland, of bij een kleinere PL club..
Colkett zou kunnen. Is een erg jonge onervaren middenvelder van 20 jaar oud. Heeft in Chelsea's jeugdelftallen wat successen behaald en is daarna uitgeleend op het engelse 3e niveau. Is nog te licht voor een bepalende rol in de eredivisie. Misschien hopen ze dat Vitesse dat wederom voor hen gaat bewerkstellingen. Is dan weer een speler die van vrijwel 0 naar een waarde van 1 tot enkele miljoenen gaat, alleen omdat hij meer dan 25 wedstrijden op eredivisieniveau heeft gespeeld.
Van concrete interesse in Kadioglu van nek heb ik nog niets gehoord. Dat zou in ieder geval in mijn ogen een hele slimme en goede zet zijn.

FC Basel heeft verregaande interesse in van Wolfswinkel.
Als hij daar zou tekenen dan is hij in ieder geval in de buurt van zijn schoonouders,die wonen in Zwitserland.

FC Basel heeft verregaande interesse in van Wolfswinkel.
Als hij daar zou tekenen dan is hij in ieder geval in de buurt van zijn schoonouders,die wonen in Zwitserland.


Onder de 10 miljoen euro geeneens onderhandelen

Zou ik alvast maar een lijntje uitleggen naar Armenteros!

FC Basel heeft verregaande interesse in van Wolfswinkel.
Als hij daar zou tekenen dan is hij in ieder geval in de buurt van zijn schoonouders,die wonen in Zwitserland.

Onder de 10 miljoen euro geeneens onderhandelen


Helemaal mee eens.

Zou ik alvast maar een lijntje uitleggen naar Armenteros!

Armenteros zou Vitesse eveneens kunnen verrassen. Was een prima spits bij Heracles.

Het is gewoon op zijn Hollands gezegd klote, hou hem nog een half seizoen of 1 jaar aan zijn contract.waarom kan hier nu helemaal niets vraag ik mij af. Deze club moet eens vooruit denken met een visie en lef en power,waarom zouden wij geen kampioen kunnen worden. Omdat je een stelletje amateurs aan het bewind hebt die geen lef en gats hebben.Deze heren die met tientallen miljoenen Euro s stoeien bakken er niets van. als je dit in het bedrijfsleven doet hadden ze allang op straat gestaan. Wij als supporters worden gewoon bedonderd zo ervaar ik het. Dat heeft niets met de beker te maken die euforie is allang verdampt. Wij gaan Europa in met een elftal ? dat het hele seizoen geen team was,dat is de waarheid. Een Miazga laten ze gaan waarom die kwam ik vaak tegen bij AH en hadden weleens een gesprek een goede jongen vond ik die op een kamertje zat. Jammer dat hij vertrekt. En ieder een hoor ik roepen hier op dit forum die komt en die komt. Ja een stelletje jonkies die niet in de schaduw kunnen staan van Mat.Koop eens een paar spelers van 2a 3 miljoen,zijn er genoeg om te halen.En daarna naar een paar jaar goed te verkopen dan kom je verder.
Weet je wat ik mij afvraag wat zwart is word wit.
Dit lees je overal.
Feyenoord en PSV zouden bij Chelsea voorzichtig hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Miazga.


De Chelsea namen die voor volgend seizoen circuleren zijn o.a die van Chalobah, Colkett en C Musonda, ook Kadiuglu is in beeld.

Denk niet dat hij in beeld was maar Atsu gaat definitief naar Newcastle United

De Chelsea namen die voor volgend seizoen circuleren zijn o.a die van Chalobah, Colkett en C Musonda, ook Kadiuglu is in beeld.

Denk niet dat hij in beeld was maar Atsu gaat definitief naar Newcastle United

Kalas en Piazon willen ook niet meer terug naar de verhuurpoule van Chelsea. Die willen liefst ook bij hun huidige (verhuur)club blijven. Traore ook niet. Die staat echter in de belangstelling van Lyon, die al een bod hebben neergelegd bij Chelsea. Als hij een goede finale speelt straks, kan hij wellicht volop kiezen waar hij heen wil. Chelsea zal een best aantal spelers gaan afstoten. Allemaal in de regel wel met een terugkoopclausule. Maar Chelsea zal moeten afstoten om her en der weer talenten te kunnen kopen en in de verhuurpoule te stoppen. Ze maken op allemaal winst, of gebruiken ze als wisselgeld bij een transfer. Er zijn er maar heel weinig die ook echt bij Chelsea 1 terecht komen. Gek genoeg in de meeste gevallen pas als ze worden teruggekocht.

Het is gewoon op zijn Hollands gezegd klote, hou hem nog een half seizoen of 1 jaar aan zijn contract.waarom kan hier nu helemaal niets vraag ik mij af. Deze club moet eens vooruit denken met een visie en lef en power,waarom zouden wij geen kampioen kunnen worden. Omdat je een stelletje amateurs aan het bewind hebt die geen lef en gats hebben.Deze heren die met tientallen miljoenen Euro s stoeien bakken er niets van. als je dit in het bedrijfsleven doet hadden ze allang op straat gestaan. Wij als supporters worden gewoon bedonderd zo ervaar ik het. Dat heeft niets met de beker te maken die euforie is allang verdampt. Wij gaan Europa in met een elftal ? dat het hele seizoen geen team was,dat is de waarheid. Een Miazga laten ze gaan waarom die kwam ik vaak tegen bij AH en hadden weleens een gesprek een goede jongen vond ik die op een kamertje zat. Jammer dat hij vertrekt. En ieder een hoor ik roepen hier op dit forum die komt en die komt. Ja een stelletje jonkies die niet in de schaduw kunnen staan van Mat.Koop eens een paar spelers van 2a 3 miljoen,zijn er genoeg om te halen.En daarna naar een paar jaar goed te verkopen dan kom je verder.
Weet je wat ik mij afvraag wat zwart is word wit.
Dit lees je overal.
Feyenoord en PSV zouden bij Chelsea voorzichtig hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Miazga.


Je hebt gelijk Hendry. Vitesse zit in een klote situatie. Mo Allach heeft al aangegeven dat er spelers zullen gaan en dat Vitesse anderen zal moeten aantrekken. Hij heeft aangegeven dat er een goed elftal zal staan aan het begin van het nieuwe seizoen. Of hij er werkelijk zo gerust op is betwijfel ik. De meeste transfers vinden in de laatste weken plaats en Vitesse heeft genoeg potentieel dat weggepikt kan worden voordat het echt voor de club gaat beginnen in de EL en competitie. De vervanging is dan in de regel alleen nog via Chelsea te regelen. Daar hoef je in de huidige situatie absoluut niet blij van te worden.
Ik heb ook afgelopen seizoen helemaal niets vernomen van enig contact tussen Conte en Fraser. Alleen Hiddink is hier één keer langsgeweest.. Dat geeft ook al wat aan. Bosz was elke maand wel een keer in Londen. Dat hielp toen wel mee om een gerichte keuze te kunnen maken ik het potentieel van Chelsea (waarvan hij overigens geen van zijn eerste keuze kreeg, behalve Traore een jaar langer). Hij is dus een feit dat Chelsea beslist en alleen Chelsea denkt te weten wat bij Vitesse past. Als ze toevallig meerdere grote talenten tegelijk hebben aangekocht in die transferwindow, dan heeft Vitesse geluk en vallen er waarschijnlijk een paar naar Vitesse toe. In het andere geval zijn het jeugdspelers die een tussenstap moeten makken van de Chelseajeugd naar het Championship. Daar is Vitesse dan voor bedoeld. Hier mogen ze bijna ongestraft falen en fouten maken.
Vitesse kan alleen maar kopen als er geld wordt vrijgemaakt. Dat zal nooit meer zijn dan maximaal 1 tot 1,5 miljoen voor één speler en dan ook nooit meer dan 2 van dat soort aankopen in een window. De rest gaat echt in de exploitatie en het begrotingstekort. Vitesse moet gokken op transfervrij, een buitenkansje of een gelukkig oog van scouts die dat in de vingers hebben. Sinds het vertrek van Bosko Bursac hebben we dat soort scouts niet meer. Het netwerk van onze TD is ook niet zo doeltreffend als dat van Jan Streuer was. Vanuit oud spelers krijgt Vitesse steeds minder waardevolle tips en in landen of gebieden zoals frankrijk, de balkan, scandinavië lijken wij geen enkele scoutingsrol meer te spelen.
Als Vitesse zich een beetje zelfstandig wil gaan maken, zal ook het scoutingsnetwerk op de schop moeten. Zodat niet alleen maar oud Vitessenaren en 3e of 4e keus uit het Chelsea netwerk naar ons worden doorverwezen. Er is na Ibarra geen enkele echt bruikbare zuidamerikaanse aanwinst meer bij Vitesse ondergebracht (op een half seizoen Piazon en Wallace na dan). Alleen cuevas, een mexicaan (Davilla), de beide braziliaanse broertjes die nog te zwak waren voor jong Vitesse en Nathan. Die laatste zal zeer waarschijnlijk zijn laatste periode Vitesse nog gaan krijgen. Ongeloofelijk als je bedenkt dat vrijwel elke Duitse, Franse, Spaanse, Engelse, Russische en zelfs Oostenrijkse of Zwitserse subtopclub er een renderende speler uit Zuid Amerika bij hebben lopen.
Mo Allach moet echt met de billen bloot nu. Als er geen goed elftal staat dan is duidelijk dat van hemzelf uit niets komt. Het is misschien niet eens zo verwonderlijk dat in Londen neergekeken wordt op Vitesse. Ons scoutingsapparaat is beperkt tot Nederland. In verhouding dus niets verder dan van de ploegen op het 3e en 4e niveau van Engeland. Daarmee wordt ook precies het niveau van huurlingen aan Vitesse verklaard. Net iets beter dan wat we zelf kunnen scouten..

Als van Wolfswinkel weggaat voor 5 Miljoen wat een gerucht is,dan halen ze Djurdjevic maar op, dan moet Fraser hem zelf maar gaan halen. Uros heeft scorend vermogen een vechter 1e klas, en zijn transferwaarde zal hier alleen maar stijgen.

Zou ik alvast maar een lijntje uitleggen naar Armenteros!

Armenteros zou Vitesse eveneens kunnen verrassen. Was een prima spits bij Heracles.


Huntelaar of Lars Veldwijk zijn ook goede alternatieven..

Zou ik alvast maar een lijntje uitleggen naar Armenteros!

Armenteros zou Vitesse eveneens kunnen verrassen. Was een prima spits bij Heracles.

Huntelaar of Lars Veldwijk zijn ook goede alternatieven..

Ik heb niet het idee dat Huntelaar als voormalig superboer bij Vitesse wil spelen want dan komt hij de Achterhoek niet meer in, Veldwijk heeft het alleen bij Zwolle goed gedaan maar kwam tekort op het tweede niveau van Engeland en ook in België kwam hij tekort, ik weet in ieder geval dat Armenteros eerste keus is als eventuele vervanger van Ricky.

Zou ik alvast maar een lijntje uitleggen naar Armenteros!

Armenteros zou Vitesse eveneens kunnen verrassen. Was een prima spits bij Heracles.

Huntelaar of Lars Veldwijk zijn ook goede alternatieven..
Ik heb niet het idee dat Huntelaar als voormalig superboer bij Vitesse wil spelen want dan komt hij de Achterhoek niet meer in, Veldwijk heeft het alleen bij Zwolle goed gedaan maar kwam tekort op het tweede niveau van Engeland en ook in België kwam hij tekort, ik weet in ieder geval dat Armenteros eerste keus is als eventuele vervanger van Ricky.


Ach, bij de Graafschap hebben ze klaas-jan zelf ook onderschat. Hij werd vrij gemakkelijk afgestaan aan AGOVV. Büttner heeft ook geen enkel probleem om bij Vitesse te spelen en in Doetinchem te wonen. Huntelaar kan dus best wel benaderd worden. Dat zal helemaal geen probleem worden. Veldwijk heeft inderdaad weinig gepresteerd na PEC. Daar heeft hij wel overtuigd. Armenteros is sowieso fit en zeker geen grotere gok dan Veldwijk. Terecht dus dat Armenteros hoog op de verlanglijst staat.

Hoe gaat het met de onderhandelingen over een nieuw contract bij Nakamba?
Duurt al een tijdje..

Hoe gaat het met de onderhandelingen over een nieuw contract bij Nakamba?
Duurt al een tijdje..


Dat zou prioriteit moeten hebben, want Marvelous speelt een bepalende en cruciale rol op het middenveld van Vitesse. Grote clubs liggen op de loer om hem in te lijven. Dus Mo aan de slag, zijn rol op ons middenveld is zeer belangrijk als we de eerste ronde in de EL tenminste willen presteren en misschien overleven!


Inloggen en reactie plaatsen