Raimond van der Gouw verlengt bij Vitesse

Keepers- en assistent-trainer Raimond van der Gouw heeft zijn aflopend contract bij Vitesse met twee seizoenen verlengd. De 54-jarige oud speler van onder meer Vitesse en Manchester United maakt al sinds 2009 onderdeel uit van de technische staf van het eerste elftal. Van der Gouw speelde tussen 1988 en 1996 meer dan 250 wedstrijden voor Vitesse.

Technisch directeur Mo Allach: “Met de contractverlenging van Raimond hebben we de staf voor het nieuwe seizoen rond. De stafleden zijn complementair aan elkaar, durven elkaar uit te blijven dagen en hun manier van denken over voetbal past uitstekend bij de visie van Vitesse.”

Raimond van der Gouw: “We hebben een historisch seizoen achter de rug en ik kijk er alweer naar uit om toe te werken naar nieuw succes voor de club. De organisatie en visie van de club is helder en we staan voor interessante nieuwe uitdagingen de komende periode.”

Staf seizoen 2017|2018
Hoofdtrainer: Henk Fraser
Assistent-trainer: Edward Sturing
Assistent-trainer: Aleksandar Rankovic
Assistent-trainer: Nicky Hofs
Keepers- en assistent-trainer: Raimond van der Gouw
Fysiek- en assistent-trainer: Jurgen Seegers
Videoanalist: Kevin Balvers
Clubarts: Pieter Sengkerij
Coördinator medische staf/fysiotherapeut: Jos Kortekaas
Fysiotherapeut: Jesper Gabriëls
Teammanager: Mirjam Clifford
Materiaalman: Frits Hartemink
Materiaalman: Marco Rou

Reacties (3)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

3 assistenttrainers niet wat overdreven? We kunnen beter investeren in nieuwe spelers..

Wie iemand of er morgen getraind wordt, en hoelaat? Op de site staat nog niks aangegeven

3 assistenttrainers niet wat overdreven? We kunnen beter investeren in nieuwe spelers..

Van der Gouw traint apart met de keepers. Hoe goed hij werkelijk is, is moeilijk te zeggen. Room is heel behoorlijk gaan keepen. Houwen wordt niet beter en Tornes (die mede op advies van v/d Gouw is gehaald) heeft het niveau van de 2e klasse nog niet eens.. Piet werd zeker niet beter onder v/d Gouw. Dus alleen Eloy Room heeft vooruitgang geboekt. Of dat aan v/d Gouw toe te schrijven is vraag ik me af. Echt talent ontwikkelt zich vanzelf.

Nu dan maar Robin Ruiter transfervrij halen en dan zal blijken hoe goed v/d Gouw Room en Ruiter kan maken en blijvend kan motiveren. Vitesse heeft echt twee gelijkwaardige keepers nodig om het drukke speelschema goed door te komen.


Inloggen en reactie plaatsen