Nieuwe trainer O19: Ben van Dael

Ben van Dael is komend seizoen de nieuwe trainer van Vitesse O19. De ervaren trainer werkte jarenlang bij VVV-Venlo en was onlangs nog hoofdtrainer bij Fortuna Sittard. De 52-jarige Van Dael volgt Nicky Hofs op, die aansluit bij de technische staf van de A-selectie.

Hoofd Vitesse Voetbal Academie Edwin Petersen: “We halen een zeer ervaren trainer in huis. Ben heeft lang met jeugdelftallen gewerkt en heeft daarnaast ook ervaring op het hoogste niveau in het betaald voetbal. Ben gaat bij O19 werken met een jonge groep. Daardoor is het een extra gunstige bijkomstigheid dat Ben als geen ander in staat is zijn ervaring over te brengen op de jeugdspelers.”

Van Dael over zijn nieuwe stap: “Ik ben blij weer op het veld te staan komend seizoen. Na een lange tijd bij VVV-Venlo en daarna als hoofdtrainer bij Fortuna Sittard, kijk ik er naar uit om bij een club van het kaliber als Vitesse aan de slag te gaan. Er zijn volop uitdagingen en ik heb er enorm veel zin in om met O19 van start te gaan.”

Vitesse O19 begint maandag 31 juli aan seizoen 2017|2018.

Reacties (5)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Welkom Ben eindelijk een verstandige trainer gehaald voor de jeugd!

Goede zet van vitesse, een man met een goede visie en kan die jongens echt beter maken.

welkom in het wespennest, er ligt een mooie taak voor je om te werken aan de toekomst van de club!

Mag Djurdjevic trainer O19 worden......please! Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, Djurdjevic, aaaaaaaaaaaaaaa

.... en ook hieruit blijkt dat er ambitie is binnen de club. Heel mooi dat deze man wil beginnen bij O-19. Het is wel een mooie lichting om je stempel op te drukken. Die groep is al voor een deel doorgeelecteerd en gaat over het algemeen in zijn geheel jong Vitesse en enkelen zelfs Vitesse 1 halen. Ik zie deze trainer ook wel over een jaar doorstromen naar Jong Vitesse en misschien ooit wel als assistent bij het eerste aansluiten.

Welkom bij de Club en veel succes toegewenst!


Inloggen en reactie plaatsen