Joseph Oosting trainer Jong Vitesse

Joseph Oosting is komend seizoen trainer van Jong Vitesse. Oosting was al eerder trainer van Vitesse O19, voordat hij met HHC Hardenberg de Tweede Divisie in ging. Vanaf seizoen 2017|2018 keert Oosting definitief terug naar Arnhem. Ruud Knol blijft assistent-trainer bij de beloften.

Technisch directeur Mo Allach: “Het is geen geheim dat we met Jong Vitesse zo snel mogelijk terug willen naar de Tweede Divisie. Joseph kent de club en de werkwijze. Hij heeft eerder bij O19 zijn visitekaartje afgegeven en mag zich nu bewijzen bij het beloftenteam.”

Joseph Oosting: “Ik ben super blij dat ik weer terug ben bij Vitesse. Ik heb al eerder bij de club gewerkt en het voelt natuurlijk goed als je dan wordt gevraagd terug te keren. Met Jong Vitesse willen we in de competitie zo goed mogelijk presteren én de spelers moeten zich persoonlijk blijven ontwikkelen om zo met het beloftenteam de springplank te zijn richting het eerste elftal.“

Voor Jong Vitesse start maandag 17 juli het nieuwe seizoen.

Reacties (2)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Hopelijk krijgt Oosting een vaste basis tot zijn beschikking met genoeg kwaliteit en fysiek om zich uit de derde klasse te voetballen. Jong Vitesse moet zo snel mogelijk terug naar de tweede klase en eigenlijk gewoon JL gaan spelen binnen enkele jaren.. Jong Vitesse moet veel dichter tegen het eerste elftal aan zitten qua niveau.

Voor mij krijgt hij "het voordeel van de twijfel", is bij HHC ontslagen wegens tegenvallende resultaten, zijn opvolger behield HHC in de tweede divisie!!!


Inloggen en reactie plaatsen