Tim Matavž tekent bij Vitesse

Tim Matavž tekent in Arnhem een contract voor drie seizoenen. De Sloveens international speelde al eerder in Nederland en kwam toen tot ruim 200 officiële duels en 95 doelpunten. De spits gaat in Arnhem spelen met rugnummer 9.

Matavž maakte in seizoen 2006|2007 zijn debuut in het profvoetbal. Na een succesvol seizoen bij het Sloveense ND Gorica, haalde FC Groningen de doelpuntenmaker naar Nederland. De spits maakte vervolgens furore bij FC Groningen waardoor hij een transfer afdwong naar PSV. Met de ploeg uit Eindhoven won Matavž de KNVB Beker in seizoen 2011|2012 en pakten zij daaropvolgend ook de Johan Cruijff Schaal.

De inmiddels 28-jarige Matavž maakte op 4 juni 2010 zijn debuut in het nationaal team van Slovenië. Hij was met zijn land actief op het WK 2010 in Zuid-Afrika. Matavž kwam in 31 wedstrijden voor de nationale selectie tot tien treffers.

Via FC Augsburg, Genoa CFC en 1. FC Nürnberg keert de veelvoudig Sloveens international nu terug op Nederlandse bodem.

Wil jij het gesigneerde shirt van Tim Matavž winnen? Ga naar Vitesse.nl/matavz.

image

Matavž over zijn terugkeer op de Nederlandse velden: “Mijn grootste successen heb ik in Nederland beleefd. Daarom ben ik blij dat ik nu weer de kans krijg om mijn kwaliteiten hier te laten zien. Ik wil dolgraag deel uitmaken van Vitesse. Ik sta te popelen om aan te sluiten bij de groep.”

Technisch directeur Mo Allach: “Na het vertrek van Ricky van Wolfswinkel hebben we zorgvuldig onze tijd genomen. Met Tim halen we een ervaren spits in huis. Hij heeft in verschillende competities en op internationaal niveau gespeeld. Het kenmerkt zijn wil en drive dat hij terugkeert naar de Eredivisie.”

Matavž is na Thomas Bruns, Thulani Serero en Fankaty Dabo de vierde zomerse aanwinst. Daarnaast verlengde Arnold Kruiswijk zijn contract met twee seizoenen en werd de optie in het contract van Milot Rashica gelicht waardoor de rappe vleugelaanvaller tot medio 2020 onder contract staat in Arnhem.

image

Reacties (58)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Welkom Tim! <br /> <br /> Dat is de eerste, heeft iemand een idee over andere spelers die mogelijk naar Vitess komen? <br /> <br /> Groeten uit Leeuwarden

Goed gedaan td! Nu verder bouwen!

Prima aanwinst ook fijn dat het hier niet om huur gaat hopen dat hij hier zijn niveau weer oppakt zoals bij groningen.

Welkom Tim Matavž, goede aanwinst ben je. <br /> Vanaf zondag is alles in een stroomversnelling gekomen. <br /> Had zelf niet aan je gedacht maar met de wetenschap hoe het met de anderen gegaan is en wat er speelt, is dit een goede keuze. <br /> Als je weer je niveau kunt behalen van voordat je vertrok naar het buitenland , dan hebben we een goede aan je.<br /> Wens je veel succes toe.

Wauw die ziet er in ieder geval al heel afgetraind uit, maar dat leer je wel in de Bundesliga waar kracht en uithoudingsvermogen belangrijk zijn, welkom Tim en dat je maar net zo succesvol mag zijn als Ricky.

<span class="blockquote">Prima aanwinst ook fijn dat het hier niet om huur gaat hopen dat hij hier zijn niveau weer oppakt zoals bij groningen.</span><br /> <br /> Hij is gekocht, las dat die voor 3 jaar getekend heeft. Iemand die dat kan bevestigen?

welkom

<span class="blockquote">Prima aanwinst ook fijn dat het hier niet om huur gaat hopen dat hij hier zijn niveau weer oppakt zoals bij groningen.<br /> <br /> Hij is gekocht, las dat die voor 3 jaar getekend heeft. Iemand die dat kan bevestigen? </span><br /> <br /> Ja hij is gekocht ja. Had nog doorlopend contract.

<span class="blockquote">Prima aanwinst ook fijn dat het hier niet om huur gaat hopen dat hij hier zijn niveau weer oppakt zoals bij groningen.<br /> <br /> Hij is gekocht, las dat die voor 3 jaar getekend heeft. Iemand die dat kan bevestigen? </span><br /> Staat in de eerste regel.....

Goede aankoop. Succes Tim!<br /> <br />

Knallen Tim!!!!!!!

Ja hier ben ik blij mee! Een 3 jarig contract. Gelukkig geen Castagnios. En dan komt kramer nog denk ik. Ook kramer is een onderschatte spits en ligt goed bij frazer! Het komt goed!

Welkom Tim en veel succes en veel doelpunten !!!!

Mooi, mooi. Nu kan er alvast op automatismen getraind worden. Alle versterkingen zijn voorlopig basisspelers, dus deze nog wat kleinere groep aangevuld met de kern van afgelopen jaar kan in de voorbereidings wedstrijden al laten zien wat dit seizoen zo'n beetje verwacht kan worden.

Vitesse heeft toch een spits op de kop kunnen tikken en wel Tim Matavz. Ik had gedacht, dat de deadline 01--07-2017 zou zijn , maar nu blijkt deze speler dan toch vandaag een contract getekend te hebben. Hij is natuurlijk niet onbekend op de Nederlandse velden. Bij FC Groningen en PSV maakte hij als spits verschillende goals, maar nu moet hij aan de bak bij Vitesse en gaat hij ze voor ons cluppie in het netje leggen. Na omzwervingen bij FC Augsburg, Genoa en FC Nürnberg gaat hij voor zijn kans bij ons cluppie. Ik heet hem van harte welkom en hoop dat hij net zo succesvol bij onze club zal zijn dan de vertrokken Ricky van Wolfswinkel. Heel veel succes gewenst!

Welkom Tim! <br /> Goede aankoop, nu doorpakken!

Whoooow....<br /> Wie zag die aankomen.....?!<br /> <br /> Top, deze gozer zie ik wel zitten!! :)

Welkom Tim , de gaten van de sleutelspelers zijn weer ingevuld nu de zwakke plekken van vorig seizoen de rechtsback , linksbuiten en de aanvallende middenvelder posities nog versterken

Welkom Tim ik hoop dat je er veel inschiet<br /> Toch weer verrast door Vitesse.<br />

<span class="blockquote">Vitesse heeft toch een spits op de kop kunnen tikken en wel Tim Matavz. Ik had gedacht, dat de deadline 01--07-2017 zou zijn , maar nu blijkt deze speler dan toch vandaag een contract getekend te hebben. Hij is natuurlijk niet onbekend op de Nederlandse velden. Bij FC Groningen en PSV maakte hij als spits verschillende goals, maar nu moet hij aan de bak bij Vitesse en gaat hij ze voor ons cluppie in het netje leggen. Na omzwervingen bij FC Augsburg, Genoa en FC Nürnberg gaat hij voor zijn kans bij ons cluppie. Ik heet hem van harte welkom en hoop dat hij net zo succesvol bij onze club zal zijn dan de vertrokken Ricky van Wolfswinkel. Heel veel succes gewenst!</span><br /> Zijn arbeidscontract kan natuurlijk prima op 1-7 ingaan, sluit hij na het weekend aan bij de groep. Evt transfergelden kunnen dus ook prima worden overgemaakt en geboekt worden op 1-7. Als dat de reden is verwacht ik dat er wellicht meer zaken binnenkort worden afgerond. Mijn gevoel vanuit eerdere suggesties die mij gewekt werden uit andere bronnen is dat veldwijk in dezer dagen als 2de spits zal worden aangetrokken, daar er tegen mij gezegd werd dat er eerst een 1e spits aangetrokken zou worden alvorens de keuze voor een 2de spits gemaakt zou worden. Ik denk dat een veldwijk bij Vitesse Z'n plek zal kennen en zich zou willen bewijzen, maar een matavz voor Zich zal dulden. Bij een type kramer wordt dat lastiger verwacht ik zelf.<br />

Welkom Tim, bij onze mooie club

Gekeken naar de transferwaarde van matavz. Deze zouden 9 Ton bedragen. Misschien heeft Vitesse er nog wat af onderhandelt. Niet gek voor zo n spits.

SURPRISE. Tim, welkom.<br /> <br /> Met je ervaring in de Nederlandse competitie en bij menige buitenlandse club, hoop ik dat je gaat gloren zoals Ricky het ook gedaan heeft. Veel succes.

<span class="blockquote"> Zijn arbeidscontract kan natuurlijk prima op 1-7 ingaan, sluit hij na het weekend aan bij de groep. Evt transfergelden kunnen dus ook prima worden overgemaakt en geboekt worden op 1-7. Als dat de reden is verwacht ik dat er wellicht meer zaken binnenkort worden afgerond. Mijn gevoel vanuit eerdere suggesties die mij gewekt werden uit andere bronnen is dat veldwijk in dezer dagen als 2de spits zal worden aangetrokken, daar er tegen mij gezegd werd dat er eerst een 1e spits aangetrokken zou worden alvorens de keuze voor een 2de spits gemaakt zou worden. Ik denk dat een veldwijk bij Vitesse Z'n plek zal kennen en zich zou willen bewijzen, maar een matavz voor Zich zal dulden. Bij een type kramer wordt dat lastiger verwacht ik zelf.<br /> </span><br /> <br /> Realistisch verhaal. Vitesse heeft een 2e spits niet veel te bieden. Een evenknie als bijvoorbeeld Ingvartsen kan ook ontevreden spelers opleveren<br />

Dit is een uitstekende aankoop voor dat geld. Een hele geniepige spits die bovendien topfit is. En wat me nog blijer maakt is dat er op korte termijn (binnen een a 2 weken) nog meer aan zit te komen, althans, dat kon ik uit het mailverkeer opmaken. Ik verwacht nog een 2e spits en linksvoor. Daar waren ze dinsdag al mee bezig. Daarna verwacht ik dat ze Miazga en Mount proberen vast te leggen.

te huren bedoel ik.. Wat dogo hier laatst schetste was een heel realistisch beeld.

Opvallend!!! Iedereen positief over de komst van matavz! Mooi toch! Forza Vitesse het komt goed!

Iemand enig informatie die gedeeld mag worden over de eventuele nieuwe hoofdsponsor?

<span class="blockquote">Opvallend!!! Iedereen positief over de komst van matavz! Mooi toch! Forza Vitesse het komt goed!</span><br /> <br /> Is ook een mooie aanwinst. Dr komt nog meer. Komt zeker goed. Forza vitesse

Iemand nog iets over Uros gehoord?

<span class="blockquote">Opvallend!!! Iedereen positief over de komst van matavz! Mooi toch! Forza Vitesse het komt goed!<br /> <br /> Is ook een mooie aanwinst. Dr komt nog meer. Komt zeker goed. Forza vitesse</span><br /> Waar zijn ze mee bezig dan? Begrijp dan dat Fischer is afgeketst. Welke linksbuiten heeft nu de interesse? Cv zullen ze eerst miasma afwachten. Neem aan dat veldwijk als 2e spits wordt gehaald? En ziet Vitesse mount als een ideale 10? Of denken ze voor het middenveld nog aan iemand anders?

Verrassende aankoop.<br /> Heeft het bij Groningen en bij PSV goed gedaan dus waarom bij Vitesse niet?<br /> <br /> <br />

<span class="blockquote">Opvallend!!! Iedereen positief over de komst van matavz! Mooi toch! Forza Vitesse het komt goed!</span><br /> Haha klopt inderdaad. Hendry moet dan ook nog reageren en die zal wel weer los gaan.

Welkom Tim en heel veel succes.

Voor de mensen die Veldwijk in de gaten willen houden; zijn vriendin is vlogster Monica Geuze (youtube) en ze is vaak bij hem. Misschien dat in die vlogs wat duidelijk wordt de komende week/weken of hij in NL is. Misschien dat eerst dat seizoen in Noorwegen moet aflopen? Want is toch raar hem zomaar daar weg te plukken omdat ie op huurbasis is daar.

Ah kijk hij is verhuurd tot 31 juli aan die Noorse club. Dus vanaf dan kan je dus verwachten dat ie aansluit, indien het rond zou komen...

Ben benieuwd wie ze als linksbuiten op het oog hebben , in Nederland zou ik niemand weten alleen Ryan Thomas misschien

<span class="blockquote">Ben benieuwd wie ze als linksbuiten op het oog hebben , in Nederland zou ik niemand weten alleen Ryan Thomas misschien</span><br /> Dat mag ik toch niet hopen.. aardig voetballertje. Maar 0 rendement, en komt zwaar tekort voor Vitesse ben ik bang.

Als Vitesse Matavz echt voor negen ton heeft weten te halen, dan hebben we een uitstekende deal! Ben wel benieuwd of dit ook daadwerkelijk het bedrag is. Stel, we moesten hier ook 2,5 miljoen voor betalen, dan vind ik de deal wat minder. Kan iemand aangeven wat het transferbedrag is geweest? Hoe dan ook, een mooie aankoop wat mij betreft. Goed werk van de verantwoordelijken en mooi om te zien dat nieuwe spelers niet altijd uitlekken, zodat de prijs niet wordt opgedreven (alhoewel ik als fan geniet van al het speculeren en inside info hier op de site). Ik zou Boymans als tweede spits ook een goede vinden. Kan je wat mee forceren en lijkt me iemand die met zijn mentaliteit goed bij onze club past. Voor de linksbuiten positie hoop ik dat er een poging wordt gedaan om Cerny of Muric te kopen. En misschien dat een Emanuelson het wel in Arnhem wil proberen tegen een paar ton salaris? Die laatste dan wel alleen als de club een optie heeft tot verlengen, zodat hij niet binnen 1 jaar weer transfervrij de club verlaat. <br /> <br /> Verder begrijp ik niks van suggesties hier om spelers als Mahi over te nemen, die zijn veel te duur. Je betaalt de hoofdprijs na een goed seizoen. We moeten gewoon spelers met potentie kopen die juist minder hebben gepresteerd en uiteindelijk met winst doorverkopen. <br /> <br />

Ervaren lange kopsterke spits die met zijn beide voeten kan vlammen.<br /> Ik ken hem vooral uit zijn periode bij Groningen waar ik hem gevaarlijk vond, na zijn vertrek bij PSV is het wat minder gegaan maar dat was ook het geval bij Ricky.<br /> Ik vind hem en beter alternatief dan Kramer of Castaignos, ik lees boven dat Veldwijk misschien als tweede spits wordt aangetrokken maar dat slaat helemaal nergens op aangezien ze dezelfde kwaliteiten hebben.<br /> Ik hoop dat ze een type Armenteros gaan halen die snelheid en dribbel heeft maar die is te duur dan zou je misschien kunnen denken Fran Sol?<br /> Met Rashica heeft Matavz een speler die met voorzetten strooit nu nog en linksbuiten met goede voorzet.<br /> Het is ook belangrijk dat een ervaren aanvallende middenvelder komt en niet Mount die het nog moet laten zien, Lewis Baker had vorig seizoen 15 doelpunten en 7 assists dat ga je gewoon missen.<br /> <br /> Spelers waarvan ik hoop dat Vitesse ze haalt.<br /> <br /> Nacer Barazite: Transfervrij 8 doelpunten en 10 assists<br /> Matthias Johansson: rechtsback Transfervrij<br /> Fran Sol: 10 doelpunten in 30 wedstrijden willem 2 waar de aanvoer ook niet geweldig is.<br /> Elvis Manu: transfervrij<br /> Brandley Kuwas: 6 doelputen en 10 assists<br /> Sam Lammers: spits voor de toekomst<br /> Queensey Menig: 9 doelpunten 1 assists: 31 wedstrijden super snel<br /> Nasser el Khayati: 5 doelpunten in 12 wedstrijden: rechts en linksbuiten<br /> Dario Dumic:<br /> Ferdi Kadioglu<br /> Hicham Faik<br /> Miazga<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br />

<span class="blockquote">Als Vitesse Matavz echt voor negen ton heeft weten te halen, dan hebben we een uitstekende deal! Ben wel benieuwd of dit ook daadwerkelijk het bedrag is. Stel, we moesten hier ook 2,5 miljoen voor betalen, dan vind ik de deal wat minder. Kan iemand aangeven wat het transferbedrag is geweest? Hoe dan ook, een mooie aankoop wat mij betreft. Goed werk van de verantwoordelijken en mooi om te zien dat nieuwe spelers niet altijd uitlekken, zodat de prijs niet wordt opgedreven (alhoewel ik als fan geniet van al het speculeren en inside info hier op de site). Ik zou Boymans als tweede spits ook een goede vinden. Kan je wat mee forceren en lijkt me iemand die met zijn mentaliteit goed bij onze club past. Voor de linksbuiten positie hoop ik dat er een poging wordt gedaan om Cerny of Muric te kopen. En misschien dat een Emanuelson het wel in Arnhem wil proberen tegen een paar ton salaris? Die laatste dan wel alleen als de club een optie heeft tot verlengen, zodat hij niet binnen 1 jaar weer transfervrij de club verlaat. <br /> <br /> Verder begrijp ik niks van suggesties hier om spelers als Mahi over te nemen, die zijn veel te duur. Je betaalt de hoofdprijs na een goed seizoen. We moeten gewoon spelers met potentie kopen die juist minder hebben gepresteerd en uiteindelijk met winst doorverkopen. <br /> <br /> </span><br /> <br /> Cerny en Emmanuelson zou geweldig zijn!!!! vooral Cerny<br /> Mahi is inderdaad te duur maar die draait niet alleen een seizoen goed denk ik ;) <br />

Voor de linksbuiten is ook nog een speler nodig. Jammer dat het niks geworden is met Fischer. In het kader van het terughalen van Eredivisiespelers die elders gefaald hebben (zoals Van Wolfswinkel en Matavz) zou je kunnen denken aan Ozbiliz of Kakuta. Ook Ola John zou een zelfde weg als Van Wolfswinkel kunnen bewandelen, maar wil hier wellicht niet komen spelen.

Matavz heeft z'n eerste goede daad al verricht. Hij heeft Hendry de mond weten te snoeren! Normaal heeft hij altijd wel iets te zeuren maar heb hem nog niet gehoord..<br /> Go Tim!!

<span class="blockquote">Ervaren lange kopsterke spits die met zijn beide voeten kan vlammen.<br /> Ik ken hem vooral uit zijn periode bij Groningen waar ik hem gevaarlijk vond, na zijn vertrek bij PSV is het wat minder gegaan maar dat was ook het geval bij Ricky.<br /> Ik vind hem en beter alternatief dan Kramer of Castaignos, ik lees boven dat Veldwijk misschien als tweede spits wordt aangetrokken maar dat slaat helemaal nergens op aangezien ze dezelfde kwaliteiten hebben.<br /> Ik hoop dat ze een type Armenteros gaan halen die snelheid en dribbel heeft maar die is te duur dan zou je misschien kunnen denken Fran Sol?<br /> Met Rashica heeft Matavz een speler die met voorzetten strooit nu nog en linksbuiten met goede voorzet.<br /> Het is ook belangrijk dat een ervaren aanvallende middenvelder komt en niet Mount die het nog moet laten zien, Lewis Baker had vorig seizoen 15 doelpunten en 7 assists dat ga je gewoon missen.<br /> <br /> Spelers waarvan ik hoop dat Vitesse ze haalt.<br /> <br /> Nacer Barazite: Transfervrij 8 doelpunten en 10 assists<br /> Matthias Johansson: rechtsback Transfervrij<br /> Fran Sol: 10 doelpunten in 30 wedstrijden willem 2 waar de aanvoer ook niet geweldig is.<br /> Elvis Manu: transfervrij<br /> Brandley Kuwas: 6 doelputen en 10 assists<br /> Sam Lammers: spits voor de toekomst<br /> Queensey Menig: 9 doelpunten 1 assists: 31 wedstrijden super snel<br /> Nasser el Khayati: 5 doelpunten in 12 wedstrijden: rechts en linksbuiten<br /> Dario Dumic:<br /> Ferdi Kadioglu<br /> Hicham Faik<br /> Miazga<br /> <br /> </span><br /> <br /> Ik denk dat je als tweede spits een soort sloopspits moet hebben. Die Matavz heeft wel wat in huis (kan koppen, heeft in-<br /> en overzicht, kan snel handelen, doelgericht, technisch). En als de wedstrijd erom vraagt, dan gooi je die bikkel naast Matavz.<br /> <br /> Ik denk ook dat die Mount het wordt op het middenveld. Het is een talent, waar Vitesse plezier aan kan beleven. <br /> Maar ik zou zo'n jonge speler op de 10-positie geen geld zetten. Dat is een dure positie omdat er veel van je verwacht wordt. Dat kun je van zo'n jonge speler niet verwachten. Daar moet zeker een goede back-up bij komen. Of ze hebben Nathan als back-up. <br /> Daar zou ik weer niet op inzetten.<br /> <br /> Ten slotte over het stiefkindje de linksbuitenpositie: die Queensey Menig is echt heel rap en een handenbinder. Zo'n speler kan Vitesse wel gebruiken op die positie. Dat zijn ook spelers waarvoor mensen naar het stadion gaan.<br /> <br /> <br /> <br />

Welkom Tim ben benieuwd hoe goed die nog is maar deze had ik<br /> Niet bedacht

Ik reageer niet op nieuwe spelers die door jullie straks ook weer afgebrand worden!<br /> En wat de Bekerwedstrijd betreft deze voorzitter de Wit heeft zelf zitten slapen hij zat er bij bij het overleg met de KNVB. En heeft er toen mee ingestemd maar nu worden ze wakker hier en kan de supportersvereniging de boel opknappen,kijk daar maar na stelletje jaknikkers zijn jullie.

Matavz is een mooie stap. 15-20 doelpunten. We hebben echter meer doelpuntenmakers nodig om RVW, Baker en Tigha op te vangen.<br /> Veldwijk zit nog tot einde juli in de Noorse competitie. Komt dus eventueel later.<br /> <br /> Lex Immers (aanvallend middenveld) en Gervane Kasteneer (groot talent en linksbuiten), beiden groot en sterk en transfervrij zou ik prima vinden. <br /> RvW was daarnaast een leiderstype. Matavz is dat niet bepaald. Lex Immers zou dit met bluf en humor kunnen overnemen. <br /> Met Veldwijk, Immers en Kastaneer dan weer drie eigen spelers erbij tegen minimale transferkosten. <br /> Mount en Miazga huren. Daarnaast moet er zeker nog een keeper bij.<br /> <br /> Op mijn wensenlijstje staan verder nog de grote talenten Kadioglu en Ingvartsen, waarmee in de toekomst flink geld mee verdiend kan worden. <br /> <br />

<span class="blockquote">Ik reageer niet op nieuwe spelers die door jullie straks ook weer afgebrand worden!<br /> En wat de Bekerwedstrijd betreft deze voorzitter de Wit heeft zelf zitten slapen hij zat er bij bij het overleg met de KNVB. En heeft er toen mee ingestemd maar nu worden ze wakker hier en kan de supportersvereniging de boel opknappen,kijk daar maar na stelletje jaknikkers zijn jullie. </span><br /> Hahaha wat zul jij een lastig leven hebben zeg , als Vitesse komend seizoen kampioen zou worden zou jij nog klagen hoe het in vredesnaam mogelijk is dat ze maar 80 keer gescoord hebben ipv 82 <br />

Ik hoorde trouwens vanochtend op de tv dat hij transfervrij overgenomen is klopt dat eigenlijk want dan zou het op zeker een goeie deal zijn

Ik zag op NOS dat hij idd transfervrij was, maar op andere sites weer dat er een transfersom is betaald. (Bron: https://www.google.nl/amp/nos.nl/googleamp/artikel/2180632-matavz-volgt-van-wolfswinkel-op-bij-vitesse.html). Op transfermarkt stond dat hij nog een contract tot 2019 had bij Augsburg maar dat hij een huurcontract bij Nurnberg had tot 2017.

<span class="blockquote">Ik zag op NOS dat hij idd transfervrij was, maar op andere sites weer dat er een transfersom is betaald. (Bron: https://www.google.nl/amp/nos.nl/googleamp/artikel/2180632-matavz-volgt-van-wolfswinkel-op-bij-vitesse.html). Op transfermarkt stond dat hij nog een contract tot 2019 had bij Augsburg maar dat hij een huurcontract bij Nurnberg had tot 2017. </span><br /> <br /> <br /> Kleine transfersom betaald.

<span class="blockquote">Matavz is een mooie stap. 15-20 doelpunten. We hebben echter meer doelpuntenmakers nodig om RVW, Baker en Tigha op te vangen.<br /> Veldwijk zit nog tot einde juli in de Noorse competitie. Komt dus eventueel later.<br /> <br /> Lex Immers (aanvallend middenveld) en Gervane Kasteneer (groot talent en linksbuiten), beiden groot en sterk en transfervrij zou ik prima vinden. <br /> RvW was daarnaast een leiderstype. Matavz is dat niet bepaald. Lex Immers zou dit met bluf en humor kunnen overnemen. <br /> Met Veldwijk, Immers en Kastaneer dan weer drie eigen spelers erbij tegen minimale transferkosten. <br /> Mount en Miazga huren. Daarnaast moet er zeker nog een keeper bij.<br /> <br /> Op mijn wensenlijstje staan verder nog de grote talenten Kadioglu en Ingvartsen, waarmee in de toekomst flink geld mee verdiend kan worden. <br /> <br /> </span><br /> <br /> Jij geeft aan dat we meer doelpuntenmakers nodig hebben dan vind ik het vreemd dat je Immers noemt nou niet bepaalt een speler die veel scoort daarnaast hebben we met serrero en bruns al 2 werkers op het middenveld ik zie toch liever een creatieve speler komen op de 10 possitie waar bruns overigens ook nog wel zou kunnen spelen.<br />

Mason Mount wordt die creatieve speler al is hij nog jong. <br /> Immers is complementair aan Mount. Ander type. Goed voor 6-10 doelpunten.

Hadden ze Paul Verheagh niet meteen in de deal kunnen betrekken??!! :-) Weer een oude bekende terug op het nest die we goed zouden kunnen gebruiken. Ik denk dat Buttner voolopig de linksbuiten zal worden, ik vrees voor hem dat ie zijn plaats aan Arnold verloren heeft en als back up voor de LB kan/zal gaan fungeren. <br /> <br /> Foor hebben we ook nog op 10, al scoort ie nog niet zoveel. Hier zou Maher misschien ook nog een versterking kunnen zijn. Al zou een verassing vanuit de scouting ook leuk zijn :-) Misschien wachten ze 1st af of Mount wel goed genoeg zou zijn, zo niet halen ze nog iemand voor op 10. Gaat ie ons verrassen dan hoef je er niet nog 1 te halen (met Foor en eventueel Bruns die daar ook kunnen spelen).<br /> <br /> We gaan het zien. Hopelijk gaat Tim het voorbeeld van Ricky volgen!<br /> <br />

Welkom Tim, ik hoop dat je er minstens 15 inschiet dit jaar. Zoals meerdere al hebben aangegeven: onverwacht en toch weer een 'vergeten' speler uit de hoge hoed getoverd. <br /> <br /> Een aantal keer heb ik nou de naam ingvartsen voorbij zien komen. Die gast heeft meer dan 20x gescoord in ruim 30 wedstrijden in Denemarken en is echt onhaalbaar voor Vitesse. http://www.voetbalnieuws.be/news/250590/%E2%80%98Belgische_topclubs_krijgen_forse_concurrentie_voor_aanvaller%E2%80%99 De hele belgische top en Lazio zijn geinteresseerd, dus als castaignos al te duur is, is deze gozer dat sowieso. <br /> <br /> Jonge spelers die veel scoren in middelmatige competities zijn al te duur voor Vitesse. Daar moeten we het gewoon niet van hebben.

Ja ik zie het nu ook, 5 miljoen inmiddels, wow. bedankt voor het uitzoeken. <br />

<span class="blockquote">Ik reageer niet op nieuwe spelers die door jullie straks ook weer afgebrand worden!<br /> En wat de Bekerwedstrijd betreft deze voorzitter de Wit heeft zelf zitten slapen hij zat er bij bij het overleg met de KNVB. En heeft er toen mee ingestemd maar nu worden ze wakker hier en kan de supportersvereniging de boel opknappen,kijk daar maar na stelletje jaknikkers zijn jullie. </span><br /> <br /> Hendry er zitten enkele forumleden tussen die jou uit de tent willen lokken om ongenuanceerde uitspraken te doen. Ga daar niet op in! Blijf bij jouw standpunt m.b.t. de speler Uros Djurdjevic. Ik vind met jou, dat je volledig gelijk had, dat Uros een prima spits voor Vitesse zou zijn geweest. Echter de arbeidsverhoudingen zijn dermate verstoord tussen Vitesse en speler dat een nieuwe verbintenis er gewoon niet in zit. Probeer het verleden achter je te laten. Voor mij was het ook een verrassing dat ze Tim Matavs op de kop konden tikken en ik hoop voor ons cluppie, dat hij een goaltjesdief is en dat we vaak kunnen juichen in het nieuwe seizoen.

Hendry mag van anderen ook wel eens gelijk krijgen. Uros Djurdjevic schoot er afgelopen seizoen in 34 optredens 28 in bij Partizan, die winnaar is geworden in Servië....Dus hij is wel degelijk de goaltjesdief.


Inloggen en reactie plaatsen