Vitesse zaterdag in Driel tegen Hibernian FC

Zaterdag 24 juli speelt Vitesse een oefenwedstrijd tegen Hibernian FC op het sportpark van RKSV Driel dat voor deze gelegenheid het Polis Direct Stadion wordt genoemd. De aftrap is om 15.00 uur.

Hibernian FC is de nummer vier van Schotland van het afgelopen seizoen en speelt dit voetbaljaar Europees voetbal. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelde Hibernian FC al tegen NEC (1-0 winst) en ADO Den Haag (2-1 verlies).

Het Polis Direct Stadion in Driel opent zaterdag 24 juli om 13.00 uur de kassa’s. Volwassenen betalen € 12,50 en jeugd tot en met 12 jaar € 6,50. Toeschouwers kunnen plaatsnemen op de Konings & Meeuwissen zittribune of kiezen voor een staanplaats. Sponsors en andere genodigden nemen plaats op de Rabobank VIP-tribune indien ze zich hiervoor hebben opgegeven. Sponsors hadden de mogelijkheid zich aan te melden voor een VIP-arrangement waardoor zij na de wedstrijd in de Businessclub SV Driel VIP-tent kunnen genieten van de nodige drankjes en het buffet van cateraar De Geldersche Poort.
 
In de straten rondom het Polis Direct Stadion geldt een parkeerverbod. Voor auto’s is er (gratis) een groot parkeerweiland beschikbaar. Ook fietsers hebben een aparte parkeerplaats. Er is een grote loterij met mooie prijzen zoals een reischeque van Reisburo Nijenhuis, een waardebon van Profile Tyrecenter Koos van Elk, een levensmiddelenmand van Albert Heijn Theo Driessen en origineel wedstrijdshirt van Vitesse en Hibernian, FC voorzien van handtekeningen van de spelers.

Stevanovic versloeg woensdag met Vitesse door een treffer van Snijders AGOVV met 1-0

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen