Jong Vitesse uitstekend van start: 5-0 winst

Jong Vitesse is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen ging HSC’21 uit Haaksbergen met 5-0 over de knie. Na de degradatie van vorig seizoen zijn de Arnhemmers er op gebrand om weer zo snel mogelijk naar de Tweede Divisie te promoveren. De eerste indruk die Jong Vitesse achterliet was in ieder geval veelbelovend.

De wedstrijd werd in 16e minuut open gebroken toen HSC’21-verdediger Caglar Uguz een rode kaart kreeg voor het neerhalen van de doorgebroken Lars ten Teije. Jong Vitesse drukte met elf vs tien nog verder door. Snel na de rode kaart kon middenvelder Jesse Schuurman profiteren van een fout in de HSC’21-defensie. Na een vlotte combinatie schoot Schuurman de 1-0 binnen. Een geplaatste vrije trap van Gino Bosz en een goed uitgespeelde aanval met Bo van Essen als eindstation betekende een ruststand van 3-0.

In de tweede helft ging Vitesse door met scoren. Schuurman schoot zijn tweede van de middag binnen en tekende voor de 4-0. Na lang blessureleed bekroonde Sven van Doorm zijn terugkeer op de velden met een uitstekend doelpunt: 5-0.

Jong Vitesse hoopt deze goede vorm door te trekken als het volgende week uit speelt vs Blauw Geel'38 uit Veghel. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Reacties (1)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Klasse!!! Weet iemand hoe Lelieveld speelde?


Inloggen en reactie plaatsen