Zonnetje en veel plezier bij Vitesse Festival (video)

Het Vitesse Festival, ter ere van het 125-jarig jubileum en als afsluiting van de feestelijke periode rondom het jubileum, vond afgelopen zondag plaats op Papendal. Enkele duizenden supporters genoten van alles wat het Festival te bieden had.


Er was vertier voor jong en oud, volop activiteiten, de Vitesse Legends kwamen in actie, natuurlijk was er de spelerspresentatie, het unieke Airborne-shirt werd gepresenteerd en FC De Rebellen met Arnhemmer Andy van der Meijde en oud-Vitessenaar Glenn Helder traden op. Vitesse Media maakte onderstaand fotoverslag.

Foto's Paul Meima | Vitesse

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Reacties (7)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Leuk voor de kids.
Ik sla ff over.

Leuk voor de kids.
Ik sla ff over.


Misschien wel leuk voor " onze vriend " !!

Je kunt het combineren met de wedstrijd van de beloften om 13.30.

Jammer dat je 5 euro moet betalen als je het terrein opkomt om het terrein weer te verlaten met je auto alleen stond er nergens een controle dus 5 euro voor jan met de korte achternaam betaald.... Beetje jammer om je supporters zo te misleiden.............Hoezo gratis festival.....................

Uitstekend afsluiting van het 125 jaar bestaan van de club met een prachtig festival op een mooie locatie er was van alles te doen de jeugd kon zich uitleven in sport in spel de selectie was aanwezig , Oud spelers kon je bewonderen in een wedstrijd roofvogel show
voetbalclinics , muziek o.a. D,J Witlof J hartkamp Kwinks De Rebellen met Glenn Helder Andy van der Meyde de unieke Airborne-shirt werd gepresenteerd er waren foodtrucs aanwezig.

Dit zou een jaarlijks terug keren evenement kunnen worden.

Hartstikke mooi ziet het er uit maar dat geklootviool met die vogels is niet van deze tijd en mag wat mij betreft voortaan achterwege gelaten worden.

De kaartverkoop tegen lazio gaat goed!
Alleen op de west tribune zijn nog ontzettend veel kaarten! Zonde!
Vitesse luister aub naar de supporters en maak die tribune goedkoper.
Waarom zou je daar een kaartje voor 66 euro kopen , terwijl je aan de overkant( dezelfde plek in principe) voor 40 euro
Een kaartje hebt.
Doe hier iets aan en ook de west tribune zal vol komen


Inloggen en reactie plaatsen