Voorbeschouwing Jong Vitesse vs V.V. De Meern

De derde speelronde van de Derde Divisie gaat zondag 10 september van start. Jong Vitesse neemt het in Arnhem op tegen V.V. De Meern (aanvang 13.30 uur).

Jong Vitesse speelde haar vorige competitiewedstrijd gelijk, (2-2) tegen Blauw Geel’38. De eerste wedstrijd van de competitie won Jong Vitesse overtuigend van HSC’ 21 (5-0).  

V.V. De Meern hoopt zijn eerste punten van het nieuwe seizoen te pakken. De mannen van hoofdtrainer Joey Titaley verloren hun eerste wedstrijden van Quick (2-1) en OJC Rosmalen (0-5).

Aansluitend op de wedstrijd van Jong Vitesse start het Vitesse Festival op Papendal. Het programma, dat start vanaf 15.00 uur, staat vol met amusement en activiteiten voor jong en oud. 

image

 

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen