Jong Vitesse wint opnieuw: 2-0

Jong Vitesse heeft na de 5-0 thuiszege vs HSC '21 en de 2-2 op bezoek bij Blauw Geel '38 afgelopen zondag opnieuw gewonnen. Op Papendal werd v.v. De Meern met 2-0 verslagen.

Het ongeslagen Jong Vitesse van trainer Joseph Oosting blijft volop in de top van de Derde Divisie meestrijden en is na drie wedstrijden zelfs gedeeld koploper met UNA, met zeven punten uit drie wedstrijden.

Afgelopen zondag begon Jong Vitesse goed aan de wedstrijd vs v.v. De Meern. Ondanks het duidelijk overwicht in de wedstrijd, bleef een doelpunt lang uit. Het zorgde er zelfs voor dat de gasten uit Utrecht sporadisch gevaarlijk voor het doel van Jeroen Houwen opdoken.

Jong Vitesse-verdediger Thomas Oude Kotte brak in de tweede helft de wedstrijd open. Een prachtig uithaal van afstand zorgde voor de verdiende 1-0. Even leek het nog spannend te worden, toen v.v. De Meern een penalty kreeg, ware het niet dat de strafschop hard op de lat uiteen spatte. In de slotfase zorgde Mitchell van Bergen voor de definitieve beslissing: 2-0.

Volgende week zondag speelt Jong Vitesse weer een uitwedstrijd. Dan gaan de beloften op bezoek bij Hercules. Die ploeg staat met zes punten uit drie duels twee plaatsen onder Jong Vitesse.

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen