Speciale erehaag in Airborne-shirt

De maand september staat traditioneel in teken van de Airborne. Dit jaar is het 73 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Elk jaar vindt er een officiële herdenking plaats. Dit jaar is deze herdenking op vrijdag 15 september. Na de herdenking wordt als eerbetoon aan de WOII-veteranen een defilé afgenomen tussen de Berenkuil en de John Frostbrug. Een indrukwekkende erehaag voor de veteranen die hebben gestreden voor de vrijheid waarin we nu leven.

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan deze speciale erehaag. In jouw Airborne-shirt kun jij samen met het detachement van RAF en veteranen van diverse missies en operaties jouw eer betuigen aan de Airborne-veteranen. Na de erehaag is iedereen van harte uitgenodigd om de Bridge to Liberation Experience mee te maken.

Wij heten jou graag welkom om 18.15 uur bij de Kadestraat in Arnhem. Daarna wordt de opstelling een keer geoefenend voordat de officiële herdenking om 19.00 uur start. Om 19.45 uur vindt het officiële defilé plaats.

Spelregels
- Iedereen wordt dinsdag 12 september 2017 per e-mail geïnformeerd
- Je dient zelf in het bezit te zijn van een Airborne-shirt
- Indien er teveel aanmeldingen zijn wordt er een selectie gemaakt door de organisatie

 

Aanmelden

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen