Europa League: waar te volgen

Met al bijna 20.000 verkochte tickets gaat het donderdagavond ongetwijfeld kolken in stadion GelreDome. Tickets zijn nog verkrijgbaar via Vitesse.nl/europa. Ben jij helaas verhinderd om aanwezig te zijn in het stadion? Hier lees je hoe je de Europese wedstrijd toch kan volgen.

Uiteraard voorziet Vitesse Media jou van voor- en nabeschouwingen en wordt er tijdens de wedstrijd live updates geplaatst op Twitter (@MijnVitesse).

RTL 7 en FOX Sports, de officiële rechtenhouders van de UEFA Europa League, zenden de wedstrijd live uit op televisie.

Via de radio kan je luisteren naar NOS Langs de Lijn en Omroep Gelderland. De Gelderse omroep begint donderdag al vanaf 19.00 uur met de voorbeschouwing op het treffen met S. S. Lazio. Naast de voorbeschouwing en analyses wordt er live verslag gedaan van het Europees duel. Namens Omroep Gelderland verzorgen de 'clubwatchers' Richard van der Made en Sander Maassen van den Brink het radioverslag.

Vanzelfsprekend zijn ook andere vaste 'clubwatchers' volop in bedrijf. Onder meer in de Gelderlander, Telegraaf en Voetbal International krijgt Vitesse volop aandacht.

Reacties (7)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Eindelijk de aandacht die we verdienen!
Als Feyenoord geweest is dan..

Eindelijk de aandacht die we verdienen!
Als Feyenoord geweest is dan..


Klopt helemaal. Bij de sportprogramma's is het alleen maar Feijenoord dat de aandacht krijgt. Vitesse hangt er maar bij als derde rangs cluppie. Was Feijenoord nou zoveel beter dan Vitesse toen zij de Johan Cruijff schaal wonnen! Volgens mij was het een gelijkopgaande wedstrijd, maar waren zij de gelukkigste.

Laten we die aandacht eerst maar verdienen door niet af te gaan morgen. Pas als we net als Utrecht goed tegenstand bieden aan de Europese subtop!

Op voetbalzone staat serero geblesseerd evenals kruiswijk en Ali.
Jammer dat serero er niet bij is. Is erg belangrijk als verdedigende middenvelder.
Misschien vd werf op middenveld ?

Dat is wel de beste optie ja.

Op voetbalzone staat serero geblesseerd evenals kruiswijk en Ali.
Jammer dat serero er niet bij is. Is erg belangrijk als verdedigende middenvelder.
Misschien vd werf op middenveld ?


Als Serero niet meedoet zou v.d.Werff de beste optie zijn om hem te vervangen. Ik denk, dat Henk Fraser geleerd heeft van de slechte eerste helft tegen AZ. Iedereen op het middenveld was toen de weg kwijt. Dat mag morgen beslist niet meer gebeuren.

V d Werrf speelt inderdaad voor zijn verdediging met een ruit met voor hem Linssen en Foor en Bruns aan de zijkanten en Matavz en Rashica voorin, dus een soort 4-4-2 en ik hoopte zowiezo dat er met een dergelijke tactiek zou worden gespeelt ook als Serero fit was geweest die ik dan voor Bruns opgesteld had, helaas gebeurt dat laatste niet maar ook Lazio speelt niet met zijn sterkste opstelling maar heeft waarschijnlijk zo'n sterke bank dat het nog een Europees (sub) top elftal heeft, Vitesse moet gewoon onbevangen en vrijuit spelen en zich zelf geen druk opleggen want de favorietenrol ligt bij Lazio, ik ga er heen met 0 verwachting maar vandaar uit hoop ik op een stunt net zoals vroeger tegen Parma en Inter om maar eens twee Italiaanse ploegen te noemen waar Vitesse ooit tegen speelde.


Inloggen en reactie plaatsen