Inschrijvingen Vitesse Voetbalschool Zondagtrainingen wegens succes gesloten

De Vitesse Voetbalschool organiseerde afgelopen zondag de eerste training van de Voetbalschool Zondagtrainingen. In elf trainingen leer je voetballen op dé Vitesse-manier. Kinderen tussen de zes en veertien jaar hebben zich massaal aangemeld voor deze bijzondere trainingen. Vanwege dit succes is de inschrijving gesloten.

Mocht je je helaas niet hebben kunnen inschrijven voor de Vitesse Voetbalschool Zondagtrainingen, wees niet getreurd! Vitesse organiseert in de herfstvakantie op 16 t/m 18 oktober een driedaags Vitesse Voetbalkamp. Tijdens het Voetbalkamp ervaren de deelnemers hoe het is om een echte profvoetballer te zijn! Het Voetbalkamp vindt plaats op de trainingsaccommodatie op Papendal. De ultieme manier voor de kinderen om nieuwe vriendjes te maken en te trainen op de velden van Vitesse onder professionele begeleiding.

image

Wil jij je inschrijven voor dit toffe Vitesse voetbalkamp? Dat kan via deze link: 
Vitesse.nl/voetbalschool

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen