Vitesse-spelers internationaal actief

Zeven spelers vliegen de komende dagen uit om voor hun land te spelen. Zo speelt Guram Kashia met Georgië tegen Wales en Servië en neemt Milot Rashica het met Kosovo op tegen Oekraïne en IJsland. Hieronder een overzicht van de acht internationals.

Guram Kashia 
Kashia speelt met Georgië twee WK-kwalificatiewedstrijden. Kashia speelt op vrijdag 6 oktober uit tegen het Wales van Gareth Bale. Op maandag 9 oktober ontvangt Kashia met Georgië de nationale ploeg van Servië.

Tim Matavž 
Matavž speelt met Slovenië twee WK-kwalificatiewedstrijden. De Sloveen neemt het op donderdag 5 oktober op tegen de nummer één uit de groep: Engeland. Daarna speelt het team op zondag 8 oktober een thuiswedstijd tegen Schotland.

Milot Rashica
Milot Rashica speelt met zijn Kosovo twee WK-kwalificatiewedstrijden. De Kosovaren spelen vrijdag 6 oktober thuis tegen Kroatië. Op maandag 9 oktober reizen ze af naar Reykjavik om het op te nemen tegen het elftal van IJsland.  

Thulani Serero 
Thulani Serero speelt met Zuid-Afrika één WK-kwalificatiewedstrijd. Het nationale elftal speelt op zaterdag 7 oktober een thuiswedstrijd tegen Burkina Faso van oud-Vitessenaar Bertrand Traoré.

Mukhtar Ali
Muhktar Ali gaat met Saoedi Arabië op trainingskamp in Riyadh (Saoedi Arabië).

Julian Lelieveld 
Julian Lelieveld speelt met Oranje O20 twee oefenwedstrijden. Op donderdag 5 oktober staat een thuiswedstrijd tegen Duitsland O20 gepland. Op maandag 9 oktober speelt hij in Polen de wedstrijd tegen Polen O20.

Mason Mount 
Mason Mount speelt twee vriendschappelijke uitwedstrijden met de Engelse O19 ploeg. Het team speelt op vrijdag 6 oktober tegen Tsjechië O19 en drie dagen later, maandag 9 oktober, neemt de ploeg het op tegen Slowakije O19

Reacties (2)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Grappig, Ali opgeroepen voor Somalië, terwijl op vitesse.org het volgende wordt vermeld:

"Julian Lelieveld is opgeroepen voor Oranje onder 20 en Mitchell van Bergen zit bij de selectie van Oranje onder 19. Mukhtar Ali en Mason Mount zijn geselecteerd voor Engelse jeugdteams."

Hopen dat de jonge jongens snel meer minuten gaan maken in het eerste! Vooral Lelieveld

Ali opgeroepen voor een nationaal team? Zegt genoeg over het niveau van het land, i.c. Saoedi Arabië.


Inloggen en reactie plaatsen