Koploper Jong Vitesse zondag vs OJC Rosmalen

De zevende speelronde van de Derde Divisie gaat voor het Arnhemse beloftenteam zondag 8 oktober van start. Jong Vitesse neemt het op de trainingsaccommodatie op Papendal op tegen het eerste elftal van OJC Rosmalen (aanvang 14.30 uur).

Jong Vitesse won haar vorige competitiewedstrijd met 0-2 van HBS Craeyenhout uit Den Haag. De beloftenploeg is de competitie uitstekend gestart. Na zes wedstrijden is Jong Vitesse nog altijd ongeslagen en heeft het zestien punten behaald. Dit betekent de koppositie voor het belofteneftal.

OJC Rosmalen speelde haar laatste competitiewedstrijd gelijk vs het belofteneftal van De Graafschap (1-1). De ploeg uit Rosmalen heeft na zes speelronden twee overwinningen behaald en staat met acht punten op de negende plek in de Derde Divisie.

Reacties (4)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Koploper af 1-2 eindstand!

Jammer, typisch Vitesse. Als je denkt ze blijven koploper, verliezen ze op eigen veld

Derde divisie is het niveau van deze jongens, dus de tweede divisie is te hoog gegrepen!!

Zulke grote talenten zijn er op het ogenblik niet!

Jammer, dat er verloren is en dat ook nog eens op eigen veld. Als je koploper kunt worden moet daar toch een dosis strijdlust aan ten grondslag gelegd worden om dat kost wat kost te bereiken. Zouden die spelers nou al niet met de druk om kunnen gaan? Henk Fraser zal dus voor versterkingen voorlopig niet kunnen putten uit deze groep spelers, maar zal de boer op moeten om de talenten ergens anders vandaan te halen!


Inloggen en reactie plaatsen