Schrijf je nu in voor het Vitesse Voetbalkamp

De Vitesse Voetbalschool organiseert in de herfstvakantie het Vitesse Voetbalkamp. Op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 oktober vindt het driedaagse voetbalfestijn voor alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar plaats op de trainingsaccommodatie op Papendal. Tijdens het Voetbalkamp ervaar je hoe het is om een echte profvoetballer te zijn!

Jij gaat trainen op de Vitesse-manier en krijgt elke dag een professionele sportmaaltijd. Naast de trainingen ga jij natuurlijk ook op stap. Je krijgt een rondleiding in GelreDome, een FIFA clinic van onze Vitesse-eSporter Paskie Rokus en gaat een potje footgolfen. Genoeg afwisseling dus! De laatste middag wordt afgesloten met een toernooi voor alle deelnemers.

Het is voor jou als jong talent de ultieme manier om nieuwe vriendjes te maken en te trainen op de velden van Vitesse. Je gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis! Voor alle kinderen is een speciaal Vitesse-shirt en –cadeau beschikbaar. Doe jij mee? Het Vitesse Voetbalkamp kost € 199,-. Schrijf je in via www.vitesse.nl/voetbalschool/voetbalkamp

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen