Support Vitesse met jouw team!

Vitesse speelt op zondag 5 november 2017 in eigen huis tegen PEC Zwolle. Vitesse biedt jou en jouw team een onvergetelijk teamuitje. Om 14.30 uur is de aftrap in GelreDome. Voor deze wedstrijd is er een actietarief van €10,- per ticket. Wacht dus niet langer en bestel jouw tickets via Vitesse.nl/clubactie.

Spelregels

  • actietarief is € 10,- per wedstrijdticket (ongeacht leeftijd)
  • ouders en/of begeleiders kunnen tevens gebruik maken van dit aanbod
  • actietarief is geldig bij afname van minimaal 20 tickets
  • andere clubs of groepen kunnen uiteraard ook gebruik maken van dit aanbod
  • bestellen kan t/m  woensdag 25 oktober 2017
  • OP=OP
  • Let op! Bestel in één keer het juiste aantal tickets. Nabestellen is helaas niet mogelijk

Bestel samen snel jullie tickets en beleef samen met het hele team een onvergetelijke voetbalmiddag in GelreDome!

meer informatie en bestellen

Reacties (2)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Het streven van Joost de Wit is, dat het Gelredome voller moet worden. Dit is een prima aanzet om voetballiefhebbers enthousiast te maken om vaker naar de Dome te komen. Het is te hopen, dat de spelers dan ook zullen meewerken door er een mooie partij van te maken en de 3 punten in Arnhem te houden.

Heel goed dat men het stadion voller probeert te krijgen. Vitesse moet echter niet blijven strooien met acties, 1 x per seizoen lijkt me voldoende. Als je zo graag wil komen kijken (en dat willen mensen, want als het goedkoper is, is het ineens wel druk), dan koop je maar een kaartje voor het volle pond, net als ieder ander. Prima dat het drukker is, maar de week er op is alles weer bij het oude en komen de koopjesjagers niet. Goede actie, maar niet te vaak, anders minacht je de trouwe bezoekers die wel het volle pond betalen.


Inloggen en reactie plaatsen