BCVG-bijeenkomst Airborne Museum | Westerbouwing

Dinsdag 3 oktober stond de tweede bijeenkomst voor de leden van de Business Club Vitesse-GelreDome op de kalender. Circa 150 BCVG-leden werden ’s middag ontvangen in het Airborne Museum in Oosterbeek.

Na een smakelijk kopje koffie of thee of een glaasje heerlijk fruitsap heette directeur Sarah Thurlings-Heijse, Directeur Airborne Museum 'Hartenstein', de leden van harte welkom en presenteerde zij het zogenaamde Masterplan van het museum. Uiteraard vond er ook een korte – doch daardoor niet minder indrukwekkende –  rondleiding door het museum plaats.

imageAansluitend vond de BCVG-bijeenkomst een paar honderd meter verderop plaats: De Westerbouwing. Een van de locaties van onze huiscateraar Buitenpoort. Na een kort welkom door zowel Willem van der Linden, manager Commerciële Zaken van Vitesse, en Peter van Bussel, voorzitter van de Business Club Vitesse-GelreDome, nam Lidy Bodewes, eigenaar van Buitenpoort het woord. Zij haalde samen met de leden jeugdherinnering op aan De Westerbouwing… Met de boot naar De Westerbouwing en dan met de kabelbaan… Tijden veranderen maar ook nu biedt De Westerbouwing een fantastische entourage voor een (personeels-)feest of een kleine vergadering!

image

Lidy wil niet onvermeld laten dat De Westerbouwing elke zondag is geopend voor een drankje, lunch en borrel (van 10.00 uur tot 16.00 uur). Hierna was het nog lekker genieten van het buffet en het fantastische uitzicht vanaf het terras. Ook deze BCVG-bijeenkomst heeft de leden weer aan elkaar verbonden wat zeker leidt tot business-to-business!

Fotografie: Hagens Fotografie

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen