Prachtige sfeeractie in GelreDome (video)

Tientallen supporters hebben er wekenlang keihard aan gewerkt. Met als resultaat een prachtige sfeeractie voorafgaand aan de UEFA Europa League-wedstrijd vs SV Zulte Waregem. Het zorgde voor een geel-zwarte kleurenzee én een uitstekende sfeer in het stadion. Supporters, wederom bedankt voor jullie uitstekende support!

Vitesse TV volgde de supporters die ziel en zaligheid in de sfeeractie hebben gestoken en maakte dit verslag.

Reacties (7)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

Prachtige actie en wat mij betreft het hoogtepunt van de avond. Actie voor Yakubu was overigens ook heel mooi. Beide acties hadden een betere wedstrijd verdiend.

Deze trouwe Ernemse Boys hadden meer verdiend dan een smadelijke 0-2 nederlaag.

Hulde. Geweldig te zien, dat er supporters zijn die niet alleen met kritiek aankomen.

Hulde aan jullie, het sfeerteam. Het zag er fantastisch uit vanaf de noord tribune.

Toch nog iets wat ons allemaal een trots gevoel heeft kunnen geven... Bedankt daar voor!

Aan de sfeercommissie heeft het niet gelegen, dat er verloren werd. Jullie verdienen alle credits voor het prachtige spandoek. Helaas werd jullie inspanning niet op waarde geschat door de selectie door de wedstrijd te verliezen.

Deze mensen doen er alles aan om sfeer te brengen en oud spelers te herdenken bedankt vrouwen en mannen daar kunnen alle heren niet aan tippen wat jullie doen!


Inloggen en reactie plaatsen