Meerdere Vitesse internationals actief

Diverse spelers van Vitesse vliegen uit voor verschillende interlandwedstrijden. Bekijk het volledige overzicht van internationals hier onder.

Thulani Serero
Thulani Serero reist af naar Afrika voor de WK-kwalificatietweeluik vs Senegal. De Zuid-Afrikanen nemen het thuis op vrijdag 10 november op tegen het Senegalese nationale elftal. Dinsdag 14 november spelen beide landen tegen elkaar in Senegal. 

Mason Mount
Mason Mount speelt drie EK-kwalificatiewedstrijden met England O19. De eerste tegenstander is Faeröer O19, donderdag 8 november spelen beide ploegen tegen elkaar. IJsland O19 is zaterdag 11 november de tweede tegenstander van de Engelsen. Als laatste neemt Engeland O19 het dinsdag 14 november in Bulgarije op vs Bulgarije O19.

Guram Kashia
Guram Kashia neemt het op 10 november op vs Cyprus. Drie dagen laten neemt Georgië het op vs Wit-Rusland. Beide wedstrijden zijn vriendschappelijk.

Milot Rashica
Milot Rashica neemt het op maandag 13 november in een vriendschappelijke wedstrijd met Kosovo op vs Letland.

Matt Miazga
Matt Miazga speelt dinsdag 14 november een oefenwedstrijd vs Portugal met de Amerikaanse nationale ploeg.

Mukhtar Ali
Mukhtar Ali speelt met zijn Saoedi Arabië een O23 toernooi in China.

Mitchell van Bergen
Mitchell van Bergen staat op de stand-by lijst van Nederland O19. De Nederlanders nemen het vrijdag 9 november vs Italië O19 en maandag 13 november vs Servië O19.

Reacties (2)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.

De komende week kunnen ze dus goed rust pakken en trainen op een betere speelwijze. NOT dus!

Wat een kletspraat van Fräser: de spelers waren moe in de wedstrijd tegen Zwolle. Nu zijn er verschillende weer actief bij het interlandvoetbal. Ik zou zeggen tegen deze trainer: volgende keer een ander kletspraatje!


Inloggen en reactie plaatsen